Ma ja nemam hematom jer svaki pregled imam ultrazvuk ai prekjucer u bolnici su mi radili 4D ultrazvuk bili bi vidjeli jer su mi radili detaljan pregled da bas iskljuce hematom,i manjak plodne vode,i hvala dragom Bogu to je sve ok.
Evo danas sam bolje odmaram koliko mogu,joj bila sam bjesna sinoc masina od suda mi je bila crkla pa sam morala na ruke prat a suda za poludit ali jutros me muz iznenadio nocas dok smo spavali muz ju je popravio he he,kamen mi je pao sa srca
Kako ti imaš dobrog muža!!! Ja sam prošli tjedan bijesna na perilicu veša, ostaju mi bijele mrlje po odjeći, koliko god puta isprala, probala sam i tekući deterdžent jer je bolje topljiv, ali uzalud. Sad je mm počeo svoju odjeću nosit kod mame.
Kako ti imaš dobrog muža!!! Ja sam prošli tjedan bijesna na perilicu veša, ostaju mi bijele mrlje po odjeći, koliko god puta isprala, probala sam i tekući deterdžent jer je bolje topljiv, ali uzalud. Sad je mm počeo svoju odjeću nosit kod mame.
a tebi tvoju ostavio s mrljama da se mučiš.. antonio muž ti je za 5, istina ne mogu se ni ja na svoga požaliti, ali opet ko da svaki misli samo na sebe..m
A nista Bjap ja bi ti poslala svog muza da si blize njemu hvala Bogu nista nije strano a ni tesko,he he a kad radi manje misli na seks he he.
A nemam pojma šta je s mašinom. Ma nije ni moj muž loš, vjerojatno bi popravio da zna šta je . Moj ni ne misli na sex, misli da će povrijedit bebu
he he moja Bajp tako je moj mislio u prvoj trudnoci ali ja sam bila ta koja je navaljivala pa je brizan morao popustit he he,a sad ja nemam ni zelje ni volje brizan od 12 mj pati hi hi
,nadoknadit ce on to kad se rodi bebica
,moj muz je odlican za radit nema sta nebi napravio ali je zivi ocaj za izac van u setnju i slicno tome to je njemu gugljenje vremena
.
ahahaha, takav je i moj! Nisam od 8.mj. sjela na kavu negdje, njemu to bezveze!!! Nikakve šetnje, ništa! Ajd, bar te tvoj na večeru htio izvest. Mom se gadi jest negdje gdje netko drugi kuha. Moram ga doterat u red, svježi smo par .
Jel bilo sukrvice jučer, danas?
hehe presle vi s problema trudnoce na probleme s muzevima
ja sam uzivala ovaj vk, cak malo pretjerujem, ali iz sale naravno, sa donesi mi ovo, napravi ono.. ali sto ja mogu, moram iskorisiti vk kad sam preko tjedna skoro po cijeli dan sama i sve moram sama. zato ih imamo, kao i oni nas, ne treba im nista biti strano, ni pranje suda, ni usisavanje, a bome ni mijenjanje pelena kad beba stigne
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji