Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bjap
    16. Ožujak 2014. 11:40

Kako ti imaš dobrog muža!!! Ja sam prošli tjedan bijesna na perilicu veša, ostaju mi bijele mrlje po odjeći, koliko god puta isprala, probala sam i tekući deterdžent jer je bolje topljiv, ali uzalud. Sad je mm počeo svoju odjeću nosit kod mame. 

antonio
    16. Ožujak 2014. 12:04

A nista Bjap ja bi ti poslala svog muza da si blize njemu hvala Bogu nista nije strano a ni tesko,he he a kad radi manje misli na seks he he.

bjap
    16. Ožujak 2014. 21:35

A nemam pojma šta je s mašinom. Ma nije ni moj muž loš, vjerojatno bi popravio da zna šta je . Moj ni ne misli na sex, misli da će povrijedit bebu 

antonio
    17. Ožujak 2014. 03:29

he he moja Bajp tako je moj mislio u prvoj trudnoci ali ja sam bila ta koja je navaljivala pa je brizan morao popustit he he,a sad ja nemam ni zelje ni volje brizan od 12 mj pati hi hi,nadoknadit ce on to kad se rodi bebica,moj muz je odlican za radit nema sta nebi napravio ali je zivi ocaj za izac van u setnju i slicno tome to je njemu gugljenje vremena.

bjap
    17. Ožujak 2014. 08:55

ahahaha, takav je i moj! Nisam od 8.mj. sjela na kavu negdje, njemu to bezveze!!! Nikakve šetnje, ništa! Ajd, bar te tvoj na večeru htio izvest. Mom se gadi jest negdje gdje netko drugi kuha. Moram ga doterat u red, svježi smo par 

Jel bilo sukrvice jučer, danas?

beag
    17. Ožujak 2014. 09:36

hehe presle vi s problema trudnoce na probleme s muzevima  

ja sam uzivala ovaj vk, cak malo pretjerujem, ali iz sale naravno, sa donesi mi ovo, napravi ono..  ali sto ja mogu, moram iskorisiti vk kad sam preko tjedna skoro po cijeli dan sama i sve moram sama. zato ih imamo, kao i oni nas, ne treba im nista biti strano, ni pranje suda, ni usisavanje, a bome ni mijenjanje pelena kad beba stigne 

chocolate
    17. Ožujak 2014. 11:09

i muževi spadaju u probleme trudnoće..  zamisli ako navečer zaspe prije tebe pa počne hrkat i onda ti ne možeš zaspati.. :P Bjap dovedi ga u red dok još imaš vremena.. Ako više ne moraš mirovati muža pod ruku i preko vrata pa gdje god. S mojim srećom tih problema nemam. Da se njega pita u stan bi ušli samo da prespavamo..

antonio
    17. Ožujak 2014. 13:51

Bajp evo sukrvice nema ni danas ni jucer lezim malo vise i mirujem i evo sve stalo imam jako veliki pritisak na mjehuru ne mogu trpit niti jednu kap u sebi odmah trcim u vc,muz mi ludi ja bi isla malo van setat a on se boji ma mislim njemu je to gubljenje vremena ,ali da se pohvalim od petka od kad sam dosla iz bolnice muz sve radi dode s posla zabavlja djecu igra se sa manjim sa vecim pise zadacu i uci i onda ih spremi i igraju se vani a mene guzica boli od lezanja.Bajp super si vikend prosla neka tako i treba,he he uzivaj ja lezim dva dana i vec mi je dosta mogu zamislit samo kako si ti onda ,ali samo neka mi doguramo do kraja pa ce bit sve ok,neka muzevi malo obljecu oko nas tako i treba mada ja sam navikla sve sama pa se ljutim na svaku glupost jer ne napravi kao ja pa vicem he he,a sto se tice hrkanja zato je moj maleni tu ,cim tata pocne hrkati mali ga pocne tuc jer ima jako lagan san i kad ne trza na nista vise opali ga bocom po glavi ha ha hai tako tata vise ne hrce.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.