Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    25. Ožujak 2014. 19:47

Ej Bajp i ja se tomu nadam i iskreno se nadam da ce sve bit ok.

chocolate
    26. Ožujak 2014. 12:09

Cure, kako ste? Antonio, jesi bila na pregledu? Bjap, imaš li još iscjedak? Jao, mene je tako strah tog otvaranja prije vremena pogotovo jer mi je beba jako nisko.. idući tjedan idem na kontrolu i nadam se da će mi biti sve ok.. Što se tiče OGTT za sada ga nisam morala raditi, sutra ponovo vadim sve nalaze pa ćemo prema tome vidjeti hoće li biti potrebno ili ne..

bjap
    26. Ožujak 2014. 13:36

Chocolate, mene isto strah otvaranja, i meni je beba dosta dugo bila nisko, sad kako kada. ne znam koliko je opasno što sam uloživa za vrh prsta, ni što to točno znači, ali nadam se da nije ništa strašno s obzirom da punim 28 tjednaa sutra. Iscjedak je oskudniji ali je još tu. Ne brine me, da je nešto opasno vjerojatno bih imala jače krvarenje i trudove. 

Antonio?? Jaaavi se!!! Jel cura? 

antonio
    26. Ožujak 2014. 14:42

Evo me cure moje,,danas mi je bio nesto duzi pregled,uglavnom valjda sam se prehladila pa mi je bilo poznat krvi u urinu preko te njihove trakice bas me izbacilo iz takta kako kad se pazim,tlak mi je zivi ocaj 70 sa 45,skoro me spizdila za bolnicu muko moja,udebljala sam se samo jednu kilu spas u zadnji cas tako da necu morat ici pit onu bljuvotinu za secer,,poslala me na urinokulturu pa sam je bila odmah napraviti sad cu cekat nalaze 10 dana,inace nisam se vise otvarala i dalje moram strogo mirovati nesmijem nositi maloga,eh na ultrazvuku se beba opet nije htjela pokazati skvrcila je nogice ,sad nesmijem piti vitamine 10 dana i onda idem vadit krv kompletnu krvnu sliku ,pa krvnu sliku za zeljezo i krvnu sliku za secer,tako da drugi petak idem da mi izvade sve to i onda me opet narucila 18.04,dosao mi je nalaz za davnov i sve je ok super,a na ultrazvuku mi je beba mahala kao da je znala da je gledamo,a i dalje mi je jako dole na samom mjehuru i radi toga mi je rekla doktorica da sto vise lezim na boku i mirujem.

beag
    26. Ožujak 2014. 14:57

super, sve je u normali, a ostalo ces nastimat vec! 

ajooj pa kak skvrci none svaki put, aaaaaa, nadam se da se moja nece kvrcit jer jedva cekam da saznam
    spol i krenem u kupovinu robice 

sto se tice urina, meni je takav nalaz bio odmah na pocetku i najbolji lijek ti je natankat se cajem brusnice( 100% brusnica ) dan, dva po litru, a onda neki drugi caj ili puno puno vode i proci ce. tako sam ja i vec drugi dan mi je nalaz bio bolji, 10x manje eritrocita u urinu. i zato nisam morala piti antibiotik!

antonio
    26. Ožujak 2014. 15:10

Kupovat cu si vodu sa brusnicom jer nista drugo ne mogu stavit u usta sve mi stvara jake mucnine nikako proc,pa cemo vidjet drugi tjedan kako je,kad budem vadila sve nalaze.,kad ides ti na kontrolu,

bjap
    26. Ožujak 2014. 17:02

Već sam ti rekla da mi je žao za spol, sad sam tek na ovu temu došla. Ajde, bar je dobro što se tiče downa, neotvaranja i kilaže, i tog da ne moraš na OGTT. Kod nas sve žive šalju, fuj! A ne znam koliko ti ta voda s brusnicom ima brusnice, pogledaj etiketu da nije samo aroma kao na čajevima od brusnice u filter vrečicama. Ja sma kupovala sušenu brusnicu, prvo u ljekarni pa sam skužila da je to ona ista kao iz supermarketa, ali je u supermarketu jeftinija. Skuhala bih taj plod, popila tekućinu i pojela skuhane brusnice. To sam pila dok sam jako povraćala jer nisam imala što mokrit pa me mjehur bolio i imala sam povišene leukocite. Poslije sam se sjetila da sam jesenas sušila jabuke za čaj, i onda sam ih mješala sa brusnicam i nacjedila limuna. Čaj je bio prefin, ali svejedno mi je teško padao na želudac.

Mene evo moj bebač tuče, tako mi lupa u jajnik da mi oči iskaču. No, nema veze, tako znam da je sve ok bez obzira na lagane bolove u trbuhu i smeđi iscjedak. 

beag
    27. Ožujak 2014. 10:36

mislim da ti ta voda s brusnicom nema ucinka jer pitam se koliki je uopce u njoj postotak  brusnice ili je samo aromatizirana. radije si skuhaj susene brusnice, ohladi i pij kao vodu.nije fino, ali nema neki los miris i okus koji bi tjerao na povracanje. 

ja u zadnje vrijeme sve vise povracam, mucnine su mi nestale, a povracanje se povecalo. uzas. sinoc sam dusu ispustila. 

kad ste prvi put osjetile bebu? jooj jedva cekam taj trenutak!!!

bjap
    27. Ožujak 2014. 12:33

A jaaaadna   To povraćanje i onaj strah kad sam krvarila su mi bili najgori. 
    Bebu sam osjetila u 17.tjednu, nisam točno znala šta je. Svaku večer kad se umirim počela sam osjećati kao da mi ispod pupka pucaju balončići, ili kao da me netko prstom iznutra bocka. Nakon 3 takve večeri sjedila sam u čekaonici kod ginekologa i dobila udarac u mjehur.  Onda ne smirilo na nekoliko dana, i onda jednu večer kad sam legla opet udarci, čak je i mm osjetio. 

antonio
    27. Ožujak 2014. 12:49

Evo cure moje skuhala si ja brusnicu i priblizila do usta i odmah sam mislila kako cu dusu ispustit tako pokusavam svo vrjeme i nema pomoci, maloprije napravila gutljaj i sve sam ispovracala,sad me trbuh boli za umrjet,ja sam bebu osjetila vec u 16 tj onako lagano navecer ili po dani kad bi legla.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.