beag, suosjećam za povraćanje, ja sam rigala do 19. tjedna svaki dan :(
Bebicu sam osjetila u 18. tjednu prvi puta, kao balončiće neke u trbuhu, a onda nakon par dana su krenuli udarci. Sad uživamo u njima stalno (neki put mi ne da spavati), a malena posebno reagira kad tata mazi trbuh, to mi je tako super :)
Pozz curke, evo i mene...bila prekjučer na pregledu,sve ok, vidila sam bebača, okretao se ko na ringišpilu. Ultrazvučna mjerenja su pokazala da je sve ok tako da sam u dogovoru sa gin odlučila preskočiti pretrage za down...kaže da nema potrebe da se zamaram sa time...inače doktorica mi je zakon, sve objasni, pokaže, rastumači..više nemoram piti duphastone, kaže da nema potrebe...do kad ste vi pile? I da, iako sam ušla u 14tj kaže da nosim muškog čovjeka i da se lijepo vidi!!!
Sad kolko je to sigurno....hmmm...čini mi se nekako rano ali nekak sam imala taj osjećaj da će bit dečko.
Inače muka mi je i dalje, povraćam samo povremeno ali onda je žestoko...a jučer navečer me uhvatili grčevi u želucu i crijevima, najprije sam teško povratila sve što sam pojela kroz cijeli dan(ko da nisam ništa probavila) i potom dobila teški proljev za poluditi, skoro sam se srušila u kupaoni...nezz dal mi je nešto naškodilo ili i to spada u ove divne tegobe...
ma fuj. sad sam krenula prati sude i otrcala povracati. nekakva kiselina mi se nakuplja, ne znam jel od hrane ili cega, ali jedem isto sto sam i prije jela kad mi nije smetalo.. a o mirisima da ne govorim, oni me i poticu na povracanje... osjetilo mirisa mi je troduplo pojacano..... fujko!
joj znaci moram cekat jos 3,4 tjedna da osjetim bebolinu... aaa... jeste li vi bile ovako nestrpljive kao ja?
Jesam Beag i to jako sam bila uzbudena a sad joz uzivam u laganim udarcima mada ih osjecam samo na mjehuru,sad cekam da pocnu oni jaci udarci,jer ovi moji prvi dva su bili pravi mali ragbijasi
.
hej Antonija, super super!!! vec si saznala spol
ajmeee srece!!! ja idem na kontrolu u 15+4 pa zanci ima nade i za mene, ako ce dr. pazljivo i dugo raditi uzv kao zadnji put moglo bi mi se posreciti
jel ti radila uzv vaginalno? mislim da je tako laske vidjeti bebu sa svih strana i upravo tako rano vec saznati spol.
ja jos uvijek pijem duphastone, isto se nadam da ce mi ga prekinuti jer dosta mi ih je vec, nekad ni ne popijem 3 nego 2 na dan, a nekad i 1 jer zaboravimmm!! :/
uhh, znaci i ti povracas, tako i ja u zadnje vrijeme, izbacim sve iz sebe, sinoc sam valjda 15 minuta povracala, vec sam bez daha ostajala. a jedem sve sto i prije pa mislim da ni nije do hrane.
Blago tebi Antonija tako rano da ti se vec vidjelo meni jos nista,prosli put mi je beba okrenula leda i mahala rukicama a ovaj put je skvrcila nogice i nije se dalo opet nista vidjet,Beag kad imas kontrolu mozda i ti ovaj put budes vidjela spol bebice.
Evo ja kuham danas krumpir sa raznim povrcem brokula cvjetaca mrkvica i zeludac mi se dize od mirisa radim puretinu u umaku pa to pak mi jos vise smrdi,neznam kako vi ali ja ne podnosim nikakav miris mesa gadi mi se,neznam kad sam zadnji put pojela komad mesa,od povrca bi jela sa gustom grasak na maslacu a poslje mi napravi tako slabo na zeludcu da ne mogu disat,tako da jedem spinat i blitvu i sparuge za sad mi se samo to ne gadi i nesmeta mi,
Ja cu ovaj put ic sa muzem 18.04,,i nadam se da ce se onda vidjeti
moj muz nebi volio da se zna tek na porodu kad izade beba a ja bi tako da znam da je curica da joj mogu za izlazak kupit haljinicu roze boje
,....
Sortiraj odgovore
Najstariji