Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    27. Ožujak 2014. 13:28

to nije nista  ja osjetim iz hodnika miris koznih cipela,koje tako smrde, da mi je to za pop..., mm kad dode kuci mora ih spremiti u ormar ili na balkon da se manje osjeti, jednostavno je takva koza, a naravno da on to nis ne osjeti  da ne povjerujes. a da ne govorim o mirisu dinstanog luka koji dolazi od susjede aaaa dode mi da stavim gas masku! 

dok sama kuham nije mi tak problem, ukljucim napu i otvorim prozor. 

a sad s ovim povracanjem ne znam sto da jedem ..morat cu isprobavati, nema druge...

beag
    27. Ožujak 2014. 13:31

ma rekla sam ti vec, sigurno je curka  i ja se nadam tome, a vidis da imamo slicne simptome pa moguce da nam se objema ostvari zelja hehe   i ja bi haljinice i srceka,  sve je tak slatko za curice !

27. Ožujak 2014. 13:36

Beag, da radila mi je vaginalni ultrazvuk, valjda je zato sve vidjela, stvarno je okretala sondu nekih pola sata tako da sam sve vidjela i nožice i ručice, čak i želudac... Što se tiče mirisa, katastrofa. Sve živo mi smeta pa se najradije zadržavam u spavaćoj sobi ili vani na svježem zraku...vani bi uživala 100dana...samo da se opet vrijeme proljepša!!! 
    Antonio, bebačica te drži u neizvjesnosti zato jer bi ti toliko htjela vidjeti dal je curka, opusti se i okrenut će se...držim fige da bude čim prije pa da kupiš te haljinice!

antonio
    27. Ožujak 2014. 13:37

Joj da, kad idem malom nesto kupit samo gledam te haljinice a tek od trapera ma nesto prekrasno vidjet cemo drugi put mozda kad sad ide i muz samnom mozda ce se htjet pokazati svom tati he he.

beag
    27. Ožujak 2014. 13:47

da da, sondom se sve lijepo vidi, i meni je zadnji put pokazivao zeludac, jetra, mjehur .. preslatko :) a beba se mrduckala  joooj jedva cekam saznati!!!

bjap
    27. Ožujak 2014. 14:29

Ajme koliko postova.... meni su počeli preko trbuha gledat sa 11 tjedana (doktor se zeznuo jer po mengi sam 5 tjedana više trudna neg ultrazvučno), od tada uvijek prek trbuha. 

Što se smrada tiče, ne morate mi ništ govorit, svi koji nisu rodili mislili su da sam luda. U kuhinju nisam 2 mjeseca gotovo ni ulazila, svaki 2-3 dan bih ušla s maramom oprat nekoliko šalica. U spavaću također jedva sam ulazila, morala sam, ma cijela kuća mi je smrdila jer je sve novo. Sad mi je najgore sapun za ruke, svaka 2 tjedna mjenjam, i od svakog mi se diže želudac. Antonio, ja kad bih se sjetila mesa mogla sam povraćat, a cvjetaču i mrkvu te pečeni krumpir mi se ne smije ni pomenuti. 

Netko je pitao za duphastone, pila sam ih od 9. do 26. tjedna. JEdno vrijeme 3 puta dnevno, pa zadnjih 8 tjedana mislim 2 puta dnevno. S tim da sam zadnjih tjedana imala kašnjenja po sat dva s tabletom, nije mi se dalo ustajat i pit ju.

MarijaŠ
    28. Ožujak 2014. 09:27

Mi evo ulazimo u 20tt. I do sada se nisam puno debljala - oko 2 kg, ali sam primjetila da se u zadnje vrijeme pretvaram u Peru Žderu. Mogla bih stalno nešto... Na poslu sam od 7-15h, i ponesem si uvijek nekog voća, pecivo... ali kad dođem kući... Izjelica  Malo me strah debljanja, jer ne bih voljela neke komplikacije i slično..

Krešimir 19.08.2014. <3

antonio
    28. Ožujak 2014. 09:33

Dobro jutro moje cure evo ja od jucer jedva napravim dva koraka i pocne me dole boljet stidna kost tako da sam jucer skoro svo posljepodne prelezala,jutros sam se digla i opet me pocelo boljet tako da evo lezim,kako sad moram bit 10 dana bez ovih vitamina jako sam slaba vrti mi se u glavi i slabina mi se radi tako da neznam kako cu do petka izgurat jedem puno voca i sve ali uzalud imam osjecaj da mi sve beba uzme tako da meni nista ne ostaje i da mi se zato slabo radi.Ima li koja problema takvih.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.