Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    27. Ožujak 2014. 13:21

Evo ja kuham danas krumpir sa raznim povrcem brokula cvjetaca mrkvica i zeludac mi se dize od mirisa radim puretinu u umaku pa to pak mi jos vise smrdi,neznam kako vi ali ja ne podnosim nikakav miris mesa gadi mi se,neznam kad sam zadnji put pojela komad mesa,od povrca bi jela sa gustom grasak na maslacu a poslje mi napravi tako slabo na zeludcu da ne mogu disat,tako da jedem spinat i blitvu i sparuge za sad mi se samo to ne gadi i nesmeta mi,

antonio
    27. Ožujak 2014. 13:28

Ja cu ovaj put ic sa muzem 18.04,,i nadam se da ce se onda vidjeti moj muz nebi volio da se zna tek na porodu kad izade beba a ja bi tako da znam da je curica da joj mogu za izlazak kupit haljinicu roze boje,....

beag
    27. Ožujak 2014. 13:28

to nije nista  ja osjetim iz hodnika miris koznih cipela,koje tako smrde, da mi je to za pop..., mm kad dode kuci mora ih spremiti u ormar ili na balkon da se manje osjeti, jednostavno je takva koza, a naravno da on to nis ne osjeti  da ne povjerujes. a da ne govorim o mirisu dinstanog luka koji dolazi od susjede aaaa dode mi da stavim gas masku! 

dok sama kuham nije mi tak problem, ukljucim napu i otvorim prozor. 

a sad s ovim povracanjem ne znam sto da jedem ..morat cu isprobavati, nema druge...

blondie2010
    27. Ožujak 2014. 14:27

beag

to nije nista  ja osjetim iz hodnika miris koznih cipela,koje tako smrde, da mi je to za pop…, mm kad dode kuci mora ih spremiti u ormar ili na balkon da se manje osjeti, jednostavno je takva koza, a naravno da on to nis ne osjeti  da ne povjerujes. a da ne govorim o mirisu dinstanog luka koji dolazi od susjede aaaa dode mi da stavim gas masku! 

dok sama kuham nije mi tak problem, ukljucim napu i otvorim prozor. 

a sad s ovim povracanjem ne znam sto da jedem ..morat cu isprobavati, nema druge…

Točno tako je i meni bilo, katastrofa - inače se bavim kuhanjem ali 4 mjeseca nisam ništa skuhala! Smrdila mi je cijela kuhinja, omekšivać za odjeću, čak ponekad i muž, sram me reć... Pranje zuba je bilo pravi izazov! Mislila sam da nikad neće proći, ali od 20. tjedna je postalo lakše stvarno... I sad mi neke stvari smrde ali ni blizu kao prije. Sretno!

beag
    27. Ožujak 2014. 13:31

ma rekla sam ti vec, sigurno je curka  i ja se nadam tome, a vidis da imamo slicne simptome pa moguce da nam se objema ostvari zelja hehe   i ja bi haljinice i srceka,  sve je tak slatko za curice !

27. Ožujak 2014. 13:36

Beag, da radila mi je vaginalni ultrazvuk, valjda je zato sve vidjela, stvarno je okretala sondu nekih pola sata tako da sam sve vidjela i nožice i ručice, čak i želudac... Što se tiče mirisa, katastrofa. Sve živo mi smeta pa se najradije zadržavam u spavaćoj sobi ili vani na svježem zraku...vani bi uživala 100dana...samo da se opet vrijeme proljepša!!! 
    Antonio, bebačica te drži u neizvjesnosti zato jer bi ti toliko htjela vidjeti dal je curka, opusti se i okrenut će se...držim fige da bude čim prije pa da kupiš te haljinice!

antonio
    27. Ožujak 2014. 13:37

Joj da, kad idem malom nesto kupit samo gledam te haljinice a tek od trapera ma nesto prekrasno vidjet cemo drugi put mozda kad sad ide i muz samnom mozda ce se htjet pokazati svom tati he he.

beag
    27. Ožujak 2014. 13:47

da da, sondom se sve lijepo vidi, i meni je zadnji put pokazivao zeludac, jetra, mjehur .. preslatko :) a beba se mrduckala  joooj jedva cekam saznati!!!

bjap
    27. Ožujak 2014. 14:29

Ajme koliko postova.... meni su počeli preko trbuha gledat sa 11 tjedana (doktor se zeznuo jer po mengi sam 5 tjedana više trudna neg ultrazvučno), od tada uvijek prek trbuha. 

Što se smrada tiče, ne morate mi ništ govorit, svi koji nisu rodili mislili su da sam luda. U kuhinju nisam 2 mjeseca gotovo ni ulazila, svaki 2-3 dan bih ušla s maramom oprat nekoliko šalica. U spavaću također jedva sam ulazila, morala sam, ma cijela kuća mi je smrdila jer je sve novo. Sad mi je najgore sapun za ruke, svaka 2 tjedna mjenjam, i od svakog mi se diže želudac. Antonio, ja kad bih se sjetila mesa mogla sam povraćat, a cvjetaču i mrkvu te pečeni krumpir mi se ne smije ni pomenuti. 

Netko je pitao za duphastone, pila sam ih od 9. do 26. tjedna. JEdno vrijeme 3 puta dnevno, pa zadnjih 8 tjedana mislim 2 puta dnevno. S tim da sam zadnjih tjedana imala kašnjenja po sat dva s tabletom, nije mi se dalo ustajat i pit ju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI