Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bjap
    15. Ožujak 2014. 08:23

O vjerujem ti.  Rekoh, možda su ti slučajno rekli nešto su smoislu: "Mali dečko/cura je u najbolejm redu!"  Ali neka, brzo ćeš već saznat. Jesi uspjela šta odspava noćas. Ja sam budna od 4, stalno sam gladna, jedem a sve mi se gadi...povraćam, žgaravica me ubija čim nešt stavim u  usta i mislim da ću se vratit u krevet, ak uspijem od gladi.

Jel ti još povraćaš?

antonio
    15. Ožujak 2014. 08:32

Ja ti imam po cjele dane mucnine bez povracanja uzas to me tako oslabi da ne mogu hodat,a evo sad sam se 15 min pokusavala umirit dok sam oprala zube zivi uzas od natezanja imam osjecaj da ce mi oci ispast a nista ne povratim,ma ocaj,mogu ti rec da sam spavala sve do 5 dok se muz nije digao za na posao cim se on digao ovaj nas mali mis je poceo vikati Tata kamo ides,i eto ode moje malo duze spavanje ali nema veze i to mi je dosta.

beag
    15. Ožujak 2014. 10:06

drago mi je da je sve ok!!!!!!!!!!!!!!!! 

vjerojatno se to i dogodilo zbog naprezanja, dal povracanja ili dizanja.... zato pazi se, manje se naprezi, pokusaj smislit neki drugi nacin da nesto napravis.. ja recimo, kad nosim ves iz masine, nosim po malo, makar se vracala par puta.. zaboravila sam koliko ti djecacic ima godina, ali morat ces mu objasniti da sad ne smijes dizati nista zbog bebe,a on je vec velik i tezak... nadam se da ce imati razumijevanja  vjerujem da nije lako, uz dvoje djece, kucanske obveze.. 

i kod mene mucnine traju, iako manjeg intenziteta, a i povracam svaki drugi dan. najgore mi kao jutros, na prazan zeludac, samo kiselina.. a napinjem se ko luda... uh.

antonio
    15. Ožujak 2014. 10:54

Ej moja Beag evo veci ima 10 a manji 3 i obadva su moje velike maze he he ,da definitivno cu morat sad malo vise pazit,ali nije lako vec jutros sam pocela opet sve vec nagonski radit da poludim sama sam se poslje ljutila na sebe,a da i ja se naprezem svako jutro a iz mene nema nista uzas od mucnina,a drago mi je da ti je bolje i da si opet malo vise sa nama tako puna optimizma i veselja,joj ja sam se tako jucer prestrasila da mi je srce radilo kao ludo ali neka bude sve ok pa cemo za sve lako he he.

bjap
    15. Ožujak 2014. 12:14

Jedno jutro ćemo se sastat i napravit natjecanje u naprezanju i povraćanju . Ev ja se naspavala,  nema mučnine, odoh mami na kavu i ručak 

antonio
    15. Ožujak 2014. 13:39

Mislim da znam zasto mi se javlja ta sukrvica evo sad se opet pojavilo nakon sto sam imala stolicu malo sam se naprezala i kad sam se brisala se pokazalo sukrvice bit ce da mi pukne iznutra koja kapilara.Ima li koja problema sa tim.

antonio
    15. Ožujak 2014. 14:36

Ma bas vaginalno mi ide ali to jako jako malo tako da mislim da je to neka kapilarica jer evo vec san bila dva puta na vc i nije bilo nista prozirno,sutra cu se testirati necu se naprezat ako dode stolica ok ako ne necu se mucit pa da vidim jeli to od toga a u ponedjeljak cu opet ic doktoru da vidim sta ce on rec na sve to,joj moja neznam sta da ti kazem beba je na samom mjehuru pa imam jak pritisak dole jos kad se ja naprezem mislim da onda pucaju kapilari,meni je dole vec sve omeksano ipak ovo je vec treca trudnoca a ja bas vise nemam 20 god vec 33 mislim da sam ovdje najstarija he he ,jucer kad sam bila u bolnici sam se osjecala kao baba sve su bile od 18 do 24.

chocolate
    15. Ožujak 2014. 14:44

Onda ti je to najvjerojatnije od toga, samo se nemoj naprezati ni forsirati ništa gledaj se opustiti koliko možeš. Meni je druga trudnoća s tim da mi je prva završila sa spontanim, još zadnjih tjedana mi je beba jako nisko i okrenuta na zadak i doktor mi je rekao da mi doslovno sjedi na mjehuru, mislim da ti ne trebam pričati koji je to pritisak konstantno, stalno moram u wc i to sa strahom odlazim i obavezno prvo pogledam gačice da vidim ima li krvi ili čega. tako da te donekle razumijem u potpunosti i zato ti govorim što više možeš odmori..  :)

antonio
    15. Ožujak 2014. 14:55

u kojem si tjednu trudnoce sad,znam koji je to osjecaj jer i meni je samoj tako,danas evo nista ne radim sjedim i lezim sve rade drugi,i ja sam imala spontani prije ovog malog koji ima tri godine pa sam u prosloj trudnoci bila kriminalna non stop sam se silila mokrit i provjeravala gacice,za svaku bol sam trcala ginekologu i zivkala mislim da su izludili samnom,sad evo nisam bas toliki panicar ali sad kad sam vec na polovici bi poludila da se sta desi a na krv sam alergicna kad vidim na gacama,evo dok sam ti ovo napisala ja vec dva puta bila na mokrenju,nedaj boze da radim u firmi djeca nebi dobila rucak jer bi sav izgorio jer ja sam vise na vc nego bilo gdje drugdje,ali necu se buniti neka nase bebe budu dobro proci ce i to he he.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.