Beag zaboravila sam ti rec i ja pijem prenatal od centravita unutra su dvije tablete, i ja sam uzela iz ambulante onaj paketic za mame i unutra je bio taj listic za besplatnu kutiju prenatala samo dok je dosao do mene pol tableta je bilo vani.,ja nisam pila tu folnu kiselinu doduse nisam ni cula za nju do ovog foruma ja sam pocela pit prenatal kad sam vec bila dva i pol mj trudna na preporuku doktora,he he puno toga nisam znala a ovo mi je vec treca trudnoca,i da i ja mogu satavit popis kako zelim rodit i imaju stolcic jucer sam se raspitala
, I tako ako dragi Bog da i sve prode super ovaj put ne idem na stol vec na stolcic
.
Drago mi je da je sve ok!! Naravno da se trebaš ostaviti težih poslova, pa otvaraš se (znam da je to malo nemoguće kraj malog djeteta). A nisu ti vidjeli šta nosiš?
Bjap moja ja od staha nisam mogla disat napravila mi se knedla u grlu kad smo se priblizili Puli ja sam probledjela kao krpa je rekao moj muz kad sam se vratila sa pregleda da me jos nikad nije vidio takvu.Kad sam legla na stol nije mi palo ni na kraj pameti pitati spol pitala sam samo dali bebi srce kuca i dali je sve ok sa njom u ponedjeljak moram se opet javit doktoru a do tad samo lezat i mirovat.
O vjerujem ti. Rekoh, možda su ti slučajno rekli nešto su smoislu: "Mali dečko/cura je u najbolejm redu!"
Ali neka, brzo ćeš već saznat. Jesi uspjela šta odspava noćas. Ja sam budna od 4, stalno sam gladna, jedem a sve mi se gadi...povraćam, žgaravica me ubija čim nešt stavim u usta i mislim da ću se vratit u krevet, ak uspijem od gladi.
Jel ti još povraćaš?
Ja ti imam po cjele dane mucnine bez povracanja uzas to me tako oslabi da ne mogu hodat,a evo sad sam se 15 min pokusavala umirit dok sam oprala zube zivi uzas od natezanja imam osjecaj da ce mi oci ispast a nista ne povratim
,ma ocaj,mogu ti rec da sam spavala sve do 5 dok se muz nije digao za na posao cim se on digao ovaj nas mali mis je poceo vikati Tata kamo ides,i eto ode moje malo duze spavanje ali nema veze i to mi je dosta.
drago mi je da je sve ok!!!!!!!!!!!!!!!!
vjerojatno se to i dogodilo zbog naprezanja, dal povracanja ili dizanja.... zato pazi se, manje se naprezi, pokusaj smislit neki drugi nacin da nesto napravis.. ja recimo, kad nosim ves iz masine, nosim po malo, makar se vracala par puta.. zaboravila sam koliko ti djecacic ima godina, ali morat ces mu objasniti da sad ne smijes dizati nista zbog bebe,a on je vec velik i tezak... nadam se da ce imati razumijevanja vjerujem da nije lako, uz dvoje djece, kucanske obveze..
i kod mene mucnine traju, iako manjeg intenziteta, a i povracam svaki drugi dan. najgore mi kao jutros, na prazan zeludac, samo kiselina.. a napinjem se ko luda... uh.
Ej moja Beag evo veci ima 10 a manji 3 i obadva su moje velike maze he he ,da definitivno cu morat sad malo vise pazit
,ali nije lako vec jutros sam pocela opet sve vec nagonski radit da poludim sama sam se poslje ljutila na sebe
,a da i ja se naprezem svako jutro a iz mene nema nista uzas od mucnina,a drago mi je da ti je bolje i da si opet malo vise sa nama tako puna optimizma i veselja,joj ja sam se tako jucer prestrasila da mi je srce radilo kao ludo ali neka bude sve ok pa cemo za sve lako he he
.
Jedno jutro ćemo se sastat i napravit natjecanje u naprezanju i povraćanju . Ev ja se naspavala, nema mučnine, odoh mami na kavu i ručak
Mislim da znam zasto mi se javlja ta sukrvica evo sad se opet pojavilo nakon sto sam imala stolicu malo sam se naprezala i kad sam se brisala se pokazalo sukrvice bit ce da mi pukne iznutra koja kapilara.Ima li koja problema sa tim.
Draga, drago mi je da ti je s bebicom sve u redu, ali doslovno lezi kad ti se god pruži prilika i odmori.. Najvažnije je da sve bude u redu.. Oprosti što pitam, možda zvuči malo glupo, ali jesi li sigurna da je ta sukrvica vaginalno? Meni je u početku dok sam imala problema sa stolicom, često se znala pojaviti sukrvica, ali vrlo malo i ne vaginalno.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji