Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    14. Ožujak 2014. 16:49

citala sam da se zna dogadati i kasnije u trudnoci, svakako idi dr. iako ce sigurno sve biti ok!!! 
    znam kako ti je, vjerujem da si u panici,  pogotovo sto se poslije prvog tromjesecja ne nadas tako necemu. ali kazes da je bilo skroz malo i zato vjerujem da nije nista strasno!!! 
    meni je jednom privatna dr.rekla da kad je nesto ozbiljnije nema curkanja malo malo, vec je odmah veca kolicina krvi. 

drzi se!!!! 

antonio
    14. Ožujak 2014. 16:56

Da jako malo kao razvodnjeno nije cista ni krv ni sukrvica ali to samo jednom i nakon pola sata sam opet isla mokrit nista i tako idem cjeli dan i nema nista sve bistro kad se obrisem ali svejedno nemam mira u panici sam cjeli dan i ne mogu se opustit,mada vjerujem da je sta da bi imala jake bolove i da bi jace krvarila barem tako mislim.

antonio
    14. Ožujak 2014. 17:00

Nadam se da ce mi muz brzo doc i da cemo krenut odmah bas sam u panici cjeli dan,non stop pokusavam dobit doktoricu ali uzalud jer sam mislila da me makar telefonski umiri ali je ne mogu dobit tri sata sam pokusavala ali uzalud i tako sam odlucila ja ic k njoj.

beag
    14. Ožujak 2014. 17:01

ako ti je otprilike vrijeme kada si prije dobivala mengu moze biti i to! 
    no, u svakom slucaju nije cista crvena krv i zato se ne brini!!!

beag
    14. Ožujak 2014. 17:13

evo malo sam njuskala, da te umirim, kako sam i pretpostavila....

Krvarenja se mogu javiti i u drugom i trećem tromjesečju. Ako je krvarenje slabo, često je razlog osjetljivost grlića maternice koji krvari bilo zbog oštećenja tijekom spolnog odnosa, bilo zbog ginekološkog pregleda, bilo zbog nekog drugog nepoznatog razloga.
    Jača krvarenja u ovom razdoblju trudnoće mogu biti izazvana predležećom posteljicom, preranim odvajanjem posteljice, kasnim pobačajem ili pojavom preranih trudova. O kakvom se god tipu krvarenja radilo, uvijek se trebate posavjetovati s ginekologom. Sitna krvarenja koja samo zamrljaju vaše rublje vjerojatno nisu znak za uzbunu pa ne morate juriti liječniku. No, svakako ga drugi dan posjetite.
    U ostalim slučajevima pođite odmah liječniku. Svakako je važno da pokušate zapamtiti okolnosti pod kojima je do krvarenja došlo, da znate liječniku opisati pojedinosti poput količine krvi (povremena mrlja ili kao menstruacija), boje krvi (tamnocrvena, svijetlocrvena, smeđa), te ako se radi o trudnoći u prvom tromjesečju, da promotrite ima li u krvi i komadića tkiva.

antonio
    15. Ožujak 2014. 07:12

Jutro moje cure sinoc sam kasno dosla pa vam se nisam stigla javit moja doktorica je na godisnjem pa ju zato nisam mogla dobit i tako drage moje ja zavrsila u pulskom rodilistu puno sam cekala jucer je bio dan poroda puna radaona,doktora sam cekala skoro dva sata,uglavnom pregled sve ok nema krvi ultrazvuk beba super moram strogo mirovati i lezati,neznaju od cega se pojavila ta sukrvica,ali glavno da je sve ok nemogu vam rec koliko sam se bila prestrasila ali glavno da je sve okmorat cu malo se ostavit kucanskih poslova,nosenja malog trcat za njim,ali sve cu napravit samo da bude beba dobro he he.

antonio
    15. Ožujak 2014. 07:29

Beag zaboravila sam ti rec i ja pijem prenatal od centravita unutra su dvije tablete, i ja sam uzela iz ambulante onaj paketic za mame i unutra je bio taj listic za besplatnu kutiju prenatala samo dok je dosao do mene pol tableta je bilo vani.,ja nisam pila tu folnu kiselinu doduse nisam ni cula za nju do ovog foruma ja sam pocela pit prenatal kad sam vec bila dva i pol mj trudna na preporuku doktora,he he puno toga nisam znala a ovo mi je vec treca trudnoca,i da i ja mogu satavit popis kako zelim rodit i imaju stolcic jucer sam se raspitala ,  I tako ako dragi Bog da i sve prode super ovaj put ne idem na stol vec na stolcic.

bjap
    15. Ožujak 2014. 07:31

Drago mi je da je sve ok!!  Naravno da se trebaš ostaviti težih poslova, pa otvaraš se (znam da je to malo nemoguće kraj malog djeteta). A nisu ti vidjeli šta nosiš?

antonio
    15. Ožujak 2014. 07:53

Bjap moja ja od staha nisam mogla disat napravila mi se knedla u grlu kad smo se priblizili Puli ja sam probledjela kao krpa je rekao moj muz kad sam se vratila sa pregleda da me jos nikad nije vidio takvu.Kad sam legla na stol nije mi palo ni na kraj pameti pitati spol pitala sam samo dali bebi srce kuca i dali je sve ok sa njom u ponedjeljak moram se opet javit doktoru a do tad samo lezat i mirovat.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.