Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lady_Dy
    17. Siječanj 2015. 11:59

Ja imam problem jer sam zamijenila dan i noć 
    Po cijele noći ne mogu nikako spavati, a preko dana spavam ko mala beba.
    Pa me muž špota da budem nam bebu tak naviknula i da nam bude po cijele noći budna 

Nixie
    17. Siječanj 2015. 12:05

meni je kako koji dan. Nekad zaspem ko beba, a nekad se nikako ne mogu namjestiti. Ujutro kad me mali odluči probuditi, nema više spavanja. Ne prestaje se vrtiti dok se ne ustanem i ne pojedem nešto 
    Mali gladoš 

Lollypop
    19. Siječanj 2015. 09:40

Bok cure, evo mog problema...

Muku mucim sa kiselinom. Sinoc sam pojela jogurt LGG, 2 fete razenog kruha laaagano namazanim kajmakom, poslije casa vode. Kao da sam kamen pojela...osjecala sam taj jogurt sat vremena i onda, kad vise nisam mogla izdrzati, morala sam povratiti. Jogurt mi ful pase u trudnoci, ali sam se prebacila na lgg jer mi je najmanje kisel.

I onda povracanje...sama kisela prozirna voda... Toliko je bila kisela da me zagrebalo po grlu kao da me netko ogrebao po unutrasnjosti grla. Doslo mi je da se rasplacem od muke.

Inace nemam nikakve bolove u zelucu, i mucnine koje sam imala su vecinom bile navecer i cesto bi se svodile na "jedan rig" iza vecere samo da izbacim tu kiselinu, ali ovo sad... Oprala sam onda zube i isla leci i osjecala sam je jos u grlu kako mi nadgriza sluznicu grla.

Ima li koja slican problem ili, jos bolje, rijesenje problema? :)

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Nixie
    19. Siječanj 2015. 10:58

Prije spavanja izbaciti svu hranu koja nadražuje sluznicu želucai  i jednjaka. Ubaci u google pa će ti izbaciti milijun popisa. Samo što je to dosta individualno, meni neka hrana s tih popisa nije smetala, a neka koje nema je. Nisam imala problema s kiselinom u trudnoći, ali sam muku mučila s gastritisom svojevremeno, tako da znam kako je to. Bademi su mi pomagali isto. Pij donat mg i ne sekiraj se 

• wookie
    19. Siječanj 2015. 15:02

Poz trudnice, majke, kraljice..☺ evo mene u 9. tjednu trudnoce.. osjecam se lose..tj.umorno i gladno..stalno bi spavala i jela.. vec sada sam neka cendrava.. ali ne stalno..mislim da bu dragi prolupao uz mene..hehe..ovo je bas drugo stanje.. savjet neko da ublazim to?? ☺ ovo mi je prva trudnoca..sve mi je novo..

Kety

• wookie
    19. Siječanj 2015. 15:56

Tena, u kojem si ti tjednu?☺ radis ili? Ja da..😐 danas mi je bas posebno tezak dan.. 😤

Kety

Nixie
    19. Siječanj 2015. 19:36

http://www.24sata.hr/psihologija/danas-je-najdepresivniji-dan-u-godini-lijek-smijeh-i-cokolada-402646?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=402646&utm_campaign=24sata+Facebook+status

Jedimo čokolade i sve će biti u redu :-D

• Khalli
    20. Siječanj 2015. 10:50

Pozdrav..

Relativno nova sam na forumu, no eto.. Da nešto priupitam. Imate li vi problema s povremenim grčevima? Valjda je riječ grč najbolja koja to opisuje.. Usred noći kao da mi netko razreže maternicu na pola.. Već sam na zadnjem pregledu koji je bio prošli tjedan to napomenula, no ginekologica me nije doživjela i rekla je samo da je sve u redu, da se beba pravilno razvija i ne vidi se spol.. Moram priznati da sam poprilični hipohondar i čim me nešto štrece uhvati me panika.. Sad ne znam više paničarim li ili me nešto uistinu zaboli.. Izrazito me psihički umara ova trudnoća i popratni simptomi, a tek sam 18+4.. Gdje je još lipanj?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.