Curke, jesu vama rekli da je normalno krvariti nakon pregleda?!
Meni se to dogodilo zadnji put, prošli tjedan (32+4). I nije bilo par kapi nego baš konkretno krvarenje. Nakon početne panike sam zvala dr od koje sam baš došla doma, koja mi je rekla neka si legnem i ak se ne smiri do večeri, da odem direkt u rodilište. Smirilo se, sva sreća.
Sad u petak opet idem na cjelodnevno praćenje šećera u bolnicu pa ću ih baš pitati i tražiti kontrolu.
Meni se to dogodilo zadnji put, prošli tjedan (32+4). I nije bilo par kapi nego baš konkretno krvarenje. Nakon početne panike sam zvala dr od koje sam baš došla doma, koja mi je rekla neka si legnem i ak se ne smiri do večeri, da odem direkt u rodilište. Smirilo se, sva sreća.
Sad u petak opet idem na cjelodnevno praćenje šećera u bolnicu pa ću ih baš pitati i tražiti kontrolu.
a valjda doktor zna, al znam da ako je malo grublji bio pregled da se zna dogoditi
meni svaki puta gin kaze da se ne prestrasim ako cu krvariti, ali do sada nikada nisam.
mislim da nebi trebalo biti nista strasno s obzirom da je stalo. mozda si se jos i preforsirla taj dan s necim pa je jos to pogodovalo krvarenju.

ja muku mucim sa mucninama. uzas. sta got pojedem i popijem tako mi tesko sjedne na zeludac i bude mi uzasno muka. boli me zeludac i crijeva i pocne me zimica trest. i ako sam gladna pa ne pojedem odmah nesto isto mi bude muka.
u prve dvije trudnoce nisam imala ovakve simptome.
po mengi sam sad nekih 11 tj. pa se nadam da ce uskoro i to prestat.

Meni dan danas ( 31 tjedan) dode mucnina od krafne od marmelade, i narance ako pojedem ujutro.... Nekad i od šuga od rajčica... Nikad mi nisu u potpunosti prestale mučnine samo su se malo smirile.
Ali podnošljivije su ako žvačem žvake...
A što se svrabova tiče i ja sam ga imala i sad mi se nekad javi ali ne svrbe me tabani ni stopala nego cijelo tijelo i glava. Tuširam se isključivo Johnsons baby šamponom i onda mi je lakše. I mažem kožu Johnsonsovim uljem...I mislim da je to onaj neurotični svrab jer počne iz čista mira i prestane isto tako.... Ono kako ljudi koji su nervozni jako imaju tikove i sve ih češe... E pa tako i ja
Mene isto zimica trese ako nisam dugo bila na wc-u onda me boli trbuh i treskam se ko luda....
Dea, što se tiče svrbeža, meni se isto zna pojavit. Ne bih rekla da je nešto zabrinjavajuće u mom slučaju, al definitivno je više nego inače. Npr. sinoć me cijela lijeva ruka svrbila da sam je 5 min trljala. A mislim ja da je to više manje normalno, sigurno ima neke veze s hormonima.
Od mojih tegoba, a imala sam ih više manje sve, samo u slabom intenztetu, najgori i najdugotrajniji je sigurno žgaravica. Ufff...inače sam je znala imat tipa 2 put godišnje. Al zadnji mjeseci su za pop... Usred noći me budi, pa se sagnem obuć gaće nakon wc-a pa se javi. Popijem dec mlijeka, sat vremena super i onda opet. Iako je češće nakon neke konkretne namirnice u prehrani (npr. tuna iz konzerve, paprika, šugo od pomidora), znala se pojavit i sama od sebe.
Zadnjih mjesec dana su mi počele kostobolje, desna polovica trtice me zna toliko bolit da se ne mogu dignut. I zdjelica, kako se kosti šire i to, pa je teško malo po stepenicama ić. Kukam tu i tam dragome, on me pogladi onda po trbuhu pa bude lakše :D
Meni za žgaravicu pomaže donat mg. U prošlim trudnoćama sam jela bademe, a sad me nekako ne traži da ih jedem pa onda pijem- donat. A dobar mi je i za grčeve i kontrakcije tak da imam višestruku korist od njega.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji