Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • wookie
    19. Siječanj 2015. 15:56

Tena, u kojem si ti tjednu?☺ radis ili? Ja da..😐 danas mi je bas posebno tezak dan.. 😤

Tena9
    20. Siječanj 2015. 08:59

wookie

Tena, u kojem si ti tjednu?☺ radis ili? Ja da..😐 danas mi je bas posebno tezak dan.. 😤

ja sam ti tek saznala...znači 6tt..još ni na prvom pregledu nisam bila... ja sam ti na stručnom osposobljavanju -.- i uopće mi se ne sviđa to radno mjesto :(

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Kety

Nixie
    19. Siječanj 2015. 19:36

http://www.24sata.hr/psihologija/danas-je-najdepresivniji-dan-u-godini-lijek-smijeh-i-cokolada-402646?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=402646&utm_campaign=24sata+Facebook+status

Jedimo čokolade i sve će biti u redu :-D

• Khalli
    20. Siječanj 2015. 10:50

Pozdrav..

Relativno nova sam na forumu, no eto.. Da nešto priupitam. Imate li vi problema s povremenim grčevima? Valjda je riječ grč najbolja koja to opisuje.. Usred noći kao da mi netko razreže maternicu na pola.. Već sam na zadnjem pregledu koji je bio prošli tjedan to napomenula, no ginekologica me nije doživjela i rekla je samo da je sve u redu, da se beba pravilno razvija i ne vidi se spol.. Moram priznati da sam poprilični hipohondar i čim me nešto štrece uhvati me panika.. Sad ne znam više paničarim li ili me nešto uistinu zaboli.. Izrazito me psihički umara ova trudnoća i popratni simptomi, a tek sam 18+4.. Gdje je još lipanj?!

Nixie
    20. Siječanj 2015. 11:40

Grčevi su normalni jer se maternica rasteže. Puno magnezija i problem riješen, više manje :-)

• Khalli
    20. Siječanj 2015. 12:13

Magnezij.. Odlično! Idem odmah u ljekarnu po šumeće.. Hvala na savjetu!

Croheidi
    20. Siječanj 2015. 13:06

Bolje rješenje je magnezijev citrat 

Lollypop
    21. Siječanj 2015. 10:11

Croheidi

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Lollypop
    21. Siječanj 2015. 10:11

Croheidi

A ja imam magnetijev oksid?! Neke tablete twinlabove. Valja to?

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI