Grčevi su normalni jer se maternica rasteže. Puno magnezija i problem riješen, više manje :-)
Magnezij.. Odlično! Idem odmah u ljekarnu po šumeće.. Hvala na savjetu!
Joj cure moje ja se osjećam ko moja baka koja je sa 80 godina pila šaku tableta, tako ja sa po vitamnima. PRvo sam počela sa Prenatalom, ona mi je doktorica rekla da pijem Magnezij zbog kontrakcija(a i pomaže mi kod probave), na zadnjem pregledu sam dobila Željezo i C vitamin zbog bolje apsorpcije željeza. I ona mi doktrorica kaže velika ti beba, pa pitam se od čega? Nije sigurno od zraka. Ne moram ni jest sa koliko se vitamina šopam,
=http://lilypie.com]
Mala huckica, ti si na kraju a ja tek na sredini pa se jedva obujem jer kad se saginjem trbuh mi pritišće želudac i imam dojam da ću se ispovraćati. Bojim se šta će bit do kraja. Ali nadam se da će ovo proljeće bit toplo pa ću hodat u šlapama.
Iako svugdje piše da je najbolje ležati na lijevom boku meni to baš ne paše i najbolje mi odgovara ležati na leđima sa povišenim jastukom za glavu i nogama u povišenom položaju. I već mi se sad teško namjestiti u krevetu. A ne znam da li je to dobro za bebu jer svugdje piše da taj položaj nije dobar? U prijašnjim trudnoćama nisam toliko čitala o trudnoći i nisam ni znala da nije dobro tako ležati, a sad kad sam to pročitala stalno me to muči. Nekad mislim da što manje znam da je to bolje jer se ne opterećujem nepotrebno. A i beba se najviše rita dok ležim na leđima, a muž kaže da je to možda zato što joj ne paše taj položaj. A nemam pojma. Ako i pitam doktora znam da neću dobit odgovor. Šta vi mislite o tome?
curke jel ste imale broblem na početku trudnoće( ja sam 11tt) sa intenzivnim mirisom mokrače,ono za poludit ,već mi to tjednima traje ludujem
Sortiraj odgovore
Najstariji