Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marlameri
    15. Siječanj 2015. 08:35

Mare 27 a mislim da je i zatvor normalan u trudnoći jer ja inače nikad nemam problema s tim, ali sad u trudnoći se pogoršalo. Iako je bilo gore na početku, sad se malo popravilo. Pijem donat i jedem suhe šljive pa možda i to pomaže. Ali ne živciram se oko toga jer idem otprilike svaki drugi dan i mislim da je to ok. Zato piškim svakih 15 minuta!  Meni je uvijek puno gori onaj period poslije poroda tako da me ovo sad ni ne zabrinjava.

Leda2
    15. Siječanj 2015. 10:31

Mare 27, i ja sam u početku trudnoće imala problema sa stolicom, pomogao mi je sok od šljiva iz DM-a, 1 l ti je oko 15ak kuna. U zadnja dva mjeseca sam počela piti Magnezij isto iz DM-a doktorica mi ga je preporučila jer sprečava kontrakcije a i mislim da je dobar za probavu, od onda nemam problema.

=http://lilypie.com]

Sara9
    15. Siječanj 2015. 10:36

Čitala sam da je to normalno u trudnoći, ali ove nemirne noge me toliko muče! Navečer kad legnem na kauč koprcam se ko ribica na suhom...

Marlameri
    15. Siječanj 2015. 11:27

Sara i ja imam te kakti nemirne noge. Onda ih namažem onim gelom za vene od kestena, popijem magnezij i smire se. Mrzim kad me to uhvati. Toliko me živciraju da bi ih najradije istukla od muke. I pomogne malo kad ih kao istežem. Jedva čekam da dođe dragi da ih masira. I to pomaže, ali ne kad masiram sama jer sad to već teže izvodim.

Marlameri
    15. Siječanj 2015. 13:25

Obične šumeće tablete magnezija. Kupim ih u apoteci il trgovini, svejedno. Tak sam i u prošloj trudnoći. Nisam dobila recept već je doktor samo rekao da uzmem šumeće. I tak sam s njima krenula i u ovoj trudnoći čim su počele kontrakcije.

Vmnina
    15. Siječanj 2015. 14:56

Sinoc ja lezim, gledam tv i slucajno napipam majica mi cijela mokra u podrucju grudi.
    Krenula sam to pobrisat ali onda je jos jace pocelo.
    Inace, 22.tjedan sam, jel se kojoj od vas događalo? Trebam li se brinut?
    Bas sam rekla prijateljici koja je u 24.tjednu i ona me gledala u čudu

Vmnina
    15. Siječanj 2015. 15:22

Dobro si me sjetila! Evo bas citam pa mi je lakse malo.
    I kod mene se bas dogodio ovaj efekt ispuhivanja, prosli tjedan su bile veće
    Vraaatiteee see

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.