Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mina15
    22. Siječanj 2015. 16:57

Pozdrav svima. Evo i ja sam nova i ne znam kako sve ide na tim forumima ali zaista mi treba pomoć, trudna sam 11 tjedana i od 5 tj. imam mučnine i povraćam kao luda, smršavila sam 7 kg. Isprobala sam sve i ništa mi ne pomaže, završila sam na hitnoj na infuziji i tamo mi je doktor rekao da uzmem Dramina tablete kad mi je jako jako zlo, što sam i napravila, da bi na kraju saznala da s ne smiju uzimati-sad sam u panici!! Da li je moja bebica ok??!!?? Šta da radim?

Minač

Leda2
    22. Siječanj 2015. 18:56

Znam kako ti je i samoj mi je tako, pušem i na hladno, u početku sam paničarila za svaku sitnicu. Trudnoću super podnosim, hvala Bogu sve je OK, ribica se redovno javlja sada sam mirnija.

=http://lilypie.com]

• banita
    24. Siječanj 2015. 14:54

Citam kako vecina trudnica uziva u carima trudnoce i mislim si, koji je meni vrag?! Ok. svatko to dozivi na svoj nacin, kod mene je trudnoca red tuge, red bijesa...Sad sam u 39 tt i nadam se da cu se uskoro poroditi, jer cu izluditi...
    Nadam se da ce vama curke trudnoca proci super i da rodite svoju djecicu bez puno muke i stresa....Meni su priustili mnogo stresa i kad rodim brisem sa svojom curicom na odmor od svih...na psihicki oporavak.
    I savjet svima, oprostite na izrazu, ali, ne dajte se zajebavati! Samo vi i vase dijete ste bitne! Sretno!

mare27
    26. Siječanj 2015. 07:58

cure što ste koristile za upalu grla u trudnoći,sad sam 11+4 i ove noći grlo počelo nenormalno bolit uzela sam strepsils pastila tri tokom noći,valjda neče ništa biti??? sad sam natašte uzela i žlicu meda,probat ću kasnije otopit šečer i zalit vodom,al bojim se da to sve nebu baš pomoglo a bojim se još uzimat te pastile

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.