Joj cure moje ja se osjećam ko moja baka koja je sa 80 godina pila šaku tableta, tako ja sa po vitamnima. PRvo sam počela sa Prenatalom, ona mi je doktorica rekla da pijem Magnezij zbog kontrakcija(a i pomaže mi kod probave), na zadnjem pregledu sam dobila Željezo i C vitamin zbog bolje apsorpcije željeza. I ona mi doktrorica kaže velika ti beba, pa pitam se od čega? Nije sigurno od zraka. Ne moram ni jest sa koliko se vitamina šopam,
Joj cure moje ja se osjećam ko moja baka koja je sa 80 godina pila šaku tableta, tako ja sa po vitamnima. PRvo sam počela sa Prenatalom, ona mi je doktorica rekla da pijem Magnezij zbog kontrakcija(a i pomaže mi kod probave), na zadnjem pregledu sam dobila Željezo i C vitamin zbog bolje apsorpcije željeza. I ona mi doktrorica kaže velika ti beba, pa pitam se od čega? Nije sigurno od zraka. Ne moram ni jest sa koliko se vitamina šopam,
Ja se osjećam ko baba bez tableta. Na sreću, jedino sam folnu pila na početku, kasnije je sve bilo ok. I evo me sad u 37+6, ogromna sam, ne mogu obuć cipele, noge su mi toliko naotečene (čitaj - slonovsko stopalo), ne mogu ležat na ležima, sjedit, na boku samo određeno vrijeme. Kod ustajanja il trebam pomoć il se nekako hvatam za sve oko sebe, zdjelica boli (draže bi mi bilo da boli od ludog seksa, lol), a hodanje ko da sam kuk operirala pa ono mic po mic. A najgore od svega, unutarnji nemir mi ne da mira. Ja bi sad čistila i radila ovo, ono, mozak je na brzini 500, mala unutra isto živčana, njoj se ne da više bit unutra. I još sam k tome sinoć sanjala da me neka žena pregledavala i rekla da sam otvorena i spremna za porod.
Još malo, još maloooo

=http://lilypie.com]
Mala huckica, ti si na kraju a ja tek na sredini pa se jedva obujem jer kad se saginjem trbuh mi pritišće želudac i imam dojam da ću se ispovraćati. Bojim se šta će bit do kraja. Ali nadam se da će ovo proljeće bit toplo pa ću hodat u šlapama.
Iako svugdje piše da je najbolje ležati na lijevom boku meni to baš ne paše i najbolje mi odgovara ležati na leđima sa povišenim jastukom za glavu i nogama u povišenom položaju. I već mi se sad teško namjestiti u krevetu. A ne znam da li je to dobro za bebu jer svugdje piše da taj položaj nije dobar? U prijašnjim trudnoćama nisam toliko čitala o trudnoći i nisam ni znala da nije dobro tako ležati, a sad kad sam to pročitala stalno me to muči. Nekad mislim da što manje znam da je to bolje jer se ne opterećujem nepotrebno. A i beba se najviše rita dok ležim na leđima, a muž kaže da je to možda zato što joj ne paše taj položaj. A nemam pojma. Ako i pitam doktora znam da neću dobit odgovor. Šta vi mislite o tome?
Mala huckica, ti si na kraju a ja tek na sredini pa se jedva obujem jer kad se saginjem trbuh mi pritišće želudac i imam dojam da ću se ispovraćati. Bojim se šta će bit do kraja. Ali nadam se da će ovo proljeće bit toplo pa ću hodat u šlapama.
Iako svugdje piše da je najbolje ležati na lijevom boku meni to baš ne paše i najbolje mi odgovara ležati na leđima sa povišenim jastukom za glavu i nogama u povišenom položaju. I već mi se sad teško namjestiti u krevetu. A ne znam da li je to dobro za bebu jer svugdje piše da taj položaj nije dobar? U prijašnjim trudnoćama nisam toliko čitala o trudnoći i nisam ni znala da nije dobro tako ležati, a sad kad sam to pročitala stalno me to muči. Nekad mislim da što manje znam da je to bolje jer se ne opterećujem nepotrebno. A i beba se najviše rita dok ležim na leđima, a muž kaže da je to možda zato što joj ne paše taj položaj. A nemam pojma. Ako i pitam doktora znam da neću dobit odgovor. Šta vi mislite o tome?
ja se nisam opterećivala s tim kako što treba raditi u trudnoći. od početka sam ležala na desnom boku, čak sam se i u rađaoni okrenula na desni bok. ležala sam onako kako mi je odgovaralo i kako je meni bilo ugodno. mišljenja sam da se i beba tome prilagođava.
Da ti pravo kažem, meni su drugi svašta govorili, od položaja koji paše, do prehrane i simo tamo. Poslušala sam ono što je meni imalo smisla, iako mi je prva trudnoća, pa nije da imam nekog iskustva. Što se tiče ležanja, nekako mi je na boku najbolje, i jedino tako mogu zaspat, al i onda se budim svako malo. Na leđima nikako ne mogu zaspat, tako me i križa bole i buba mala se jako rita, al do te mjere da je meni bolno. Mislim da je najbolje slušat svoje tijelo, namještaj se onako kako tebi najbolje paše. A i ona - što manje znam je bolje, je itekako točno. Dakle, moj savjet je slušaj svoje tijelo i bit će sve ok.

curke jel ste imale broblem na početku trudnoće( ja sam 11tt) sa intenzivnim mirisom mokrače,ono za poludit ,već mi to tjednima traje ludujem
curke jel ste imale broblem na početku trudnoće( ja sam 11tt) sa intenzivnim mirisom mokrače,ono za poludit ,već mi to tjednima traje ludujem
to ti je sve zbog hormona. intenzivnije osjećaš mirise. proći će i to.

Pozdrav svima. Evo i ja sam nova i ne znam kako sve ide na tim forumima ali zaista mi treba pomoć, trudna sam 11 tjedana i od 5 tj. imam mučnine i povraćam kao luda, smršavila sam 7 kg. Isprobala sam sve i ništa mi ne pomaže, završila sam na hitnoj na infuziji i tamo mi je doktor rekao da uzmem Dramina tablete kad mi je jako jako zlo, što sam i napravila, da bi na kraju saznala da s ne smiju uzimati-sad sam u panici!! Da li je moja bebica ok??!!?? Šta da radim?
Pozdrav svima. Evo i ja sam nova i ne znam kako sve ide na tim forumima ali zaista mi treba pomoć, trudna sam 11 tjedana i od 5 tj. imam mučnine i povraćam kao luda, smršavila sam 7 kg. Isprobala sam sve i ništa mi ne pomaže, završila sam na hitnoj na infuziji i tamo mi je doktor rekao da uzmem Dramina tablete kad mi je jako jako zlo, što sam i napravila, da bi na kraju saznala da s ne smiju uzimati-sad sam u panici!! Da li je moja bebica ok??!!?? Šta da radim?
Ne znam jel si to pročitala u uputstvima, ali na večini lijekova ti u uputstvima piše da trudnice ne smiju uzimati. Ako ti ih je doktor prepisao ona ne brini!

=http://lilypie.com]
Minač
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji