Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    27. Siječanj 2015. 21:15

Ja sam prva 3 mjeseca - prespavala. Doduse, nisam bas spavala spavala, vise pokusavala zaspat jer sam stalno umorna bila. Stalno sam lezala u nekom polusnu, platila bi da zaspem ali nebi mogla nego bi samo lezala zatvorenih ociju :D

Sad sam 14tj, po danu vise nisam umorna toliko pa se ni ne trudim zaspati, a po noci malo spavam, malo brojim ovce, malo idem na wc i tak. Ne pomaze ni muz, kad ga nema mi fali a kad je samnom mi ide na zivce jer mijenja poze dok spava a ja bi da mi glumi kusin. Jadan covik.
    Svaku noc borba :)

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Bljubica
    27. Siječanj 2015. 22:52

i ja sam u prvom tromjesječju imala iste probleme i sad u trećem opet (istina je šta kažu da je drugo tromj. zlatno doba trudnoće) 
    mene je spasija jastuk za dojenje, obgrlim ga i nogama i rukama i ne gnjavim muža  je da je jastuk stvarno velik, al meni je olakša život..

• Loreen
    28. Siječanj 2015. 00:44

A ja opet imam mučnine i povraćala sam čak dva puta i proljev imam i slabost kao da ću u nesvjest svaki čas. Jednom sam i pala u nesvjest i tako.. Ali super sam i energična i odjednom puf.... Strah me samu šetat... I kao da me boli želudac i žiga u srcu. Možda se bebač penje, nemam pojma.... Opet mi je loše idem leć i gledat seriju da ne mislim. Slabost mi je i mučnina nekakva... 

Leda2
    28. Siječanj 2015. 07:31

Mene jastuk za dojenje isto spašava, ovih dana ne mogu spavati, probudim se oko 5 pola 6 i nema više spavanja. jučer mi je počeo curiti kolostrum, nočas su me i bradavice pekle! 

=http://lilypie.com]

Sara9
    28. Siječanj 2015. 09:20

Ja srećom nemam problema sa spavanjem! (osim što mi se stalno spava) Jedino me u zadnje vrime beba stalno tuče po mjehuru pa mi se zna dogodit da se popiškim prije nego stignem do školjke 

mare27
    28. Siječanj 2015. 09:49

ja se trenutno borim sa muževim hrkanjem po noći dok ja ne mogu spavat jer me u većini slučajeva boli trbuh i ni sama neznam na koju se stranu okrenut i uz to još najmanje tri puta na wc,zatim sa prehladom i začepljenim nosom i još jednom stvari -gubljenjem pamcenja imama osjećaj da glupavim,svako malo nešt zaboravim ,misao mi samo odluta i taj tren nemoguća misija sjetit se,koma hehheheh

Silvia3
    28. Siječanj 2015. 14:06

Kad se ujutro dignem iz kreveta, krevet doslovno izgleda kao da se netko borio cijelu noć...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.