Ja sam prva 3 mjeseca - prespavala. Doduse, nisam bas spavala spavala, vise pokusavala zaspat jer sam stalno umorna bila. Stalno sam lezala u nekom polusnu, platila bi da zaspem ali nebi mogla nego bi samo lezala zatvorenih ociju :D
Sad sam 14tj, po danu vise nisam umorna toliko pa se ni ne trudim zaspati, a po noci malo spavam, malo brojim ovce, malo idem na wc i tak. Ne pomaze ni muz, kad ga nema mi fali a kad je samnom mi ide na zivce jer mijenja poze dok spava a ja bi da mi glumi kusin. Jadan covik.
Svaku noc borba :)
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
i ja sam u prvom tromjesječju imala iste probleme i sad u trećem opet (istina je šta kažu da je drugo tromj. zlatno doba trudnoće)
mene je spasija jastuk za dojenje, obgrlim ga i nogama i rukama i ne gnjavim muža je da je jastuk stvarno velik, al meni je olakša život..
A ja opet imam mučnine i povraćala sam čak dva puta i proljev imam i slabost kao da ću u nesvjest svaki čas. Jednom sam i pala u nesvjest i tako.. Ali super sam i energična i odjednom puf.... Strah me samu šetat... I kao da me boli želudac i žiga u srcu. Možda se bebač penje, nemam pojma.... Opet mi je loše idem leć i gledat seriju da ne mislim. Slabost mi je i mučnina nekakva...
Mene jastuk za dojenje isto spašava, ovih dana ne mogu spavati, probudim se oko 5 pola 6 i nema više spavanja. jučer mi je počeo curiti kolostrum, nočas su me i bradavice pekle!
=http://lilypie.com]
Ja srećom nemam problema sa spavanjem! (osim što mi se stalno spava) Jedino me u zadnje vrime beba stalno tuče po mjehuru pa mi se zna dogodit da se popiškim prije nego stignem do školjke
ja se trenutno borim sa muževim hrkanjem po noći dok ja ne mogu spavat jer me u većini slučajeva boli trbuh i ni sama neznam na koju se stranu okrenut i uz to još najmanje tri puta na wc,zatim sa prehladom i začepljenim nosom i još jednom stvari -gubljenjem pamcenja imama osjećaj da glupavim,svako malo nešt zaboravim ,misao mi samo odluta i taj tren nemoguća misija sjetit se,koma hehheheh
Kad se ujutro dignem iz kreveta, krevet doslovno izgleda kao da se netko borio cijelu noć...
Sortiraj odgovore
Najstariji