Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Silvia3
    [OBRISANO] 27. Siječanj 2015. 09:28

Marlameri
    27. Siječanj 2015. 08:45

Silvia dobro nam došla!!! A da te "utješim" ja sam 23 tjedna i još uvijek imam nesanicu + noćne more. Pa svaki čas moram na wc i to od početka, tako da isto ne spavam puno. Ali u ovom drugom tromjesečju bez obzira što ne spavam kao inače imam puno više energije, ne zaspem već u 8 i normalno funkcioniram za razliku od prva tri mjeseca. Imam isto niski tlak i vrtoglavice, ali nije mi tako drastično kao tebi. Bude mi slabo, ali od kad sam trudna počela sam piti jedan nescafe ujutro i onda mi je malo bolje. Inače nikad ne pijem kavu jer ju ne volim i kad nisam trudna imam visoki tlak pa mi smeta. A sad mi pomaže da ga malo podignem. Meni su isto rekli da mi je bitno za niski tlak nešto slano pojesti i onda odmah slatko. I za sad to pali.

Silvia3
    27. Siječanj 2015. 18:06

Hvala na podrsci  danas sam bila otvorit trudnicku knjizicu pa mi je dr rekla da ja ipak popijem malo kave ujutro jer da malo bebi nece naskodit a meni moze samo pomoc.sad se bojim sama van iz stana smrc 

mare27
    27. Siječanj 2015. 09:55

bome i kod mene problemi sa spavanjem i pišanjem a 11+5 sam,wc preko dana valjda svakih pol sata a u noći po 3- 4 puta ,luda sam već i spavanje od pol 9 već,tj vrtim se po krevetu ko na ringišpilu ,a sanjam takve gluposti za poludit

Leda2
    27. Siječanj 2015. 10:15

Ja sam imala u nesanicu negdje od 12 tjedna do 22, do sad spavala ko beba. noćas sam bila žedna i popila sok od višnje, za 5 min sam imala takvu žgaravicu da sam mislila da ću vatru rigat! Kod mene sve super, malo mi stomak smeta, ali ubi me žgaravica, pazim šta jedem pa ju malo kontroliram. Da i nizak tlak malo, ali to je kod mene normalno!

=http://lilypie.com]

Sara9
    27. Siječanj 2015. 10:35

Mene zadnjih dana baš tare umor, stalno sam umorna bez obzira koliko spavala, zaspem popodne čim dotaknem jastuk!

Bublica123
    27. Siječanj 2015. 10:46

da mi ne raste trbuh ne bi ni znala da sam trudna...mi smo super...od 8-13 tt malo mucnina a nakon 13tt sve savrseno...jedino nocu non stop na wc al odmah zaspim ko klada...

Leda2
    27. Siječanj 2015. 14:17

Pikice, tako sam i ja! Samo malo me ubi žgaravica, ali znala sam ju imati prije trudnoće, sve ostalo odlično!

=http://lilypie.com]

Lollypop
    27. Siječanj 2015. 21:15

Ja sam prva 3 mjeseca - prespavala. Doduse, nisam bas spavala spavala, vise pokusavala zaspat jer sam stalno umorna bila. Stalno sam lezala u nekom polusnu, platila bi da zaspem ali nebi mogla nego bi samo lezala zatvorenih ociju :D

Sad sam 14tj, po danu vise nisam umorna toliko pa se ni ne trudim zaspati, a po noci malo spavam, malo brojim ovce, malo idem na wc i tak. Ne pomaze ni muz, kad ga nema mi fali a kad je samnom mi ide na zivce jer mijenja poze dok spava a ja bi da mi glumi kusin. Jadan covik.
    Svaku noc borba :)

Silvia3
    27. Siječanj 2015. 22:29

Lollypop

Ja sam prva 3 mjeseca - prespavala. Doduse, nisam bas spavala spavala, vise pokusavala zaspat jer sam stalno umorna bila. Stalno sam lezala u nekom polusnu, platila bi da zaspem ali nebi mogla nego bi samo lezala zatvorenih ociju :D

Sad sam 14tj, po danu vise nisam umorna toliko pa se ni ne trudim zaspati, a po noci malo spavam, malo brojim ovce, malo idem na wc i tak. Ne pomaze ni muz, kad ga nema mi fali a kad je samnom mi ide na zivce jer mijenja poze dok spava a ja bi da mi glumi kusin. Jadan covik.
    Svaku noc borba :)

Hahahahaha u potpunosti se slažem. To mrdanje dragog po krevetu mi ide tako na živce da bi ga najradije izbacila,a on tako slatko spava s ja šipak 😀

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI