Nena- neke žene tek s 21. tjednom trudnoće osjete prvo micanje bebe. Sve je u redu, vidjeti ćeš. Znam da te muči to išćekivanje, ali uvjeravam te da je sve ok. Ali ako te ni to neće umiriti, otiđi na pregled i dobiti ćeš potvrdu da je tvoja beba odlično!
ma joooj a kao treca trudnoca. trebala bi vec sve znati. odnosno 4 jer sam u drugoj izgubila bebu u 20-om tjednu pa odatle i dolazi taj strah . iskreno imam dojam da je sve u redu al eto lakse mi to podijeliti sama. muzu sam vjerojatno ves na vrh glave iako mi to jos nijednom nije rekao.
Nena
Nisi ti nikome na vrh glave, ja sam imala spontani prije ove trudnoće i neprestano me bilo strah. Nema to veze sa brojem tvojih trudnoća-strah je strah, pogotovo nakon što proživiš gubitak bebice. Ali, kažem ti nemaj straha, sve je u redu i vidjeti ćeš svoju lijepu i zdravu bebicu.
hvala ti na lijepi rijecima. imas pravo strah je strah. jos jako se blizi taj 20-eti tj ne mogu a da se ne sjetim. al bit ce to sve super i bas jedva cekam vidjeti svog malog hahara. imam dva sina od 11 i 8 godina. ovo trece ce bam doci kao igracka hihihi joj bas svi jedva cekamo. ponekad inam dojam kao da sam sve zaboravila i da mi je ovo sve prvi put.:))))
Nena
Cure,
jel ima koja iskustva sa svrbežom? Zadnjih tjedan dana me sve svrbi. I trbuh i noge i ruke. Nije tak strašno, osim navečer kad se umirim, ali osjetim i tokom dana. E sad, inače sam ja imala dermatitis ali samo po nogama. Sad me svrbi skoro pa cijelo tijelo.I tabani me znaju svrbiti. Ukucam u gugl i naravno izbaci kolestazu. Sad sam se sva prepala i jedva čekam kontrolu u pon, al baš me strah
Dea: kod mene isto svrbež, pogotovo noge i to navečer, ali nisam dizala paniku zbog toga, namažem se maslinovim uljem i vratim u krevet.
Ja sam u 20 tjednu trudnoce i do sad nisam imala nikakvih trudnickih tegoba nadam se da bude to tak ostalo do kraja trudnoce.Normalno jedem nist mi ne smeta uglavnom ni neznam da sam trudna.
Dea nemam osobno iskustvo ali prijateljica koja je rodila u 10 mjesecu imala je kolestazu zadnjih mjesec dana trudnoće. Najviše su je svrbili dlanovi i tabani i to po noći i toliko jako da nije mogla spavati. Bila je par dana u bolnici i dobila neku terapiju pa se malo smirilo, ali na kraju je rodila par dana prije termina i sve je bilo u redu. Pratili su stalno plodnu vodu i vadili joj krv, ali ništa nije bilo strašno. Dok sam čitala o tome i meni se činilo strašno, ali sad iz njenog iskustva vidim da to i nije tako opasno- barem je kod nje sve super prošlo.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji