Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nena11
    18. Prosinac 2014. 22:24

ajde sad mi je ipak malo lakse:)))

Nena

Dea23
    27. Prosinac 2014. 21:39

Cure,

jel ima koja iskustva sa svrbežom? Zadnjih tjedan dana me sve svrbi. I trbuh i noge i ruke. Nije tak strašno, osim navečer kad se umirim, ali osjetim i tokom dana. E sad, inače sam ja imala dermatitis ali samo po nogama. Sad me svrbi skoro pa cijelo tijelo.I tabani me znaju svrbiti.  Ukucam u gugl i naravno izbaci kolestazu. Sad sam se sva prepala i jedva čekam kontrolu u pon, al baš me strah 

• draz2
    04. Siječanj 2015. 13:06

Dea: kod mene isto svrbež, pogotovo noge i to navečer, ali nisam dizala paniku zbog toga, namažem se maslinovim uljem i vratim u krevet.
    Lady2
    04. Siječanj 2015. 15:06

Ja sam u 20 tjednu trudnoce i do sad nisam imala nikakvih trudnickih tegoba nadam se da bude to tak ostalo do kraja trudnoce.Normalno jedem nist mi ne smeta uglavnom ni neznam da sam trudna.

Marlameri
    05. Siječanj 2015. 09:31

Dea nemam osobno iskustvo ali prijateljica koja je rodila u 10 mjesecu imala je kolestazu zadnjih mjesec dana trudnoće. Najviše su je svrbili dlanovi i tabani i to po noći i toliko jako da nije mogla spavati. Bila je par dana u bolnici i dobila neku terapiju pa se malo smirilo, ali na kraju je rodila par dana prije termina i sve je bilo u redu. Pratili su stalno plodnu vodu i vadili joj krv, ali ništa nije bilo strašno. Dok sam čitala o tome i meni se činilo strašno, ali sad iz njenog iskustva vidim da to i nije tako opasno- barem je kod nje sve super prošlo.

• Kristina13
    07. Siječanj 2015. 13:11

Curke, jesu vama rekli da je normalno krvariti nakon pregleda?! 
    Meni se to dogodilo zadnji put, prošli tjedan (32+4). I nije bilo par kapi nego baš konkretno krvarenje. Nakon početne panike sam zvala dr od koje sam baš došla doma, koja mi je rekla neka si legnem i ak se ne smiri do večeri, da odem direkt u rodilište. Smirilo se, sva sreća.
    Sad u petak opet idem na cjelodnevno praćenje šećera u bolnicu pa ću ih baš pitati i tražiti kontrolu.

saabby
    08. Siječanj 2015. 15:56

ja muku mucim sa mucninama. uzas. sta got pojedem i popijem tako mi tesko sjedne na zeludac i bude mi uzasno muka. boli me zeludac i crijeva i pocne me zimica trest. i ako sam gladna pa ne pojedem odmah nesto isto mi bude muka.
    u prve dvije trudnoce nisam imala ovakve simptome.
    po mengi sam sad nekih 11 tj. pa se nadam da ce uskoro i to prestat.

• Loreen
    08. Siječanj 2015. 17:43

Meni dan danas ( 31 tjedan) dode mucnina od krafne od marmelade, i narance ako pojedem ujutro.... Nekad i od šuga od rajčica... Nikad mi nisu u potpunosti prestale mučnine samo su se malo smirile.

Ali podnošljivije su ako žvačem žvake... 

A što se svrabova tiče i ja sam ga imala i sad mi se nekad javi ali ne svrbe me tabani ni stopala nego cijelo tijelo i glava. Tuširam se isključivo Johnsons baby šamponom i onda mi je lakše. I mažem kožu Johnsonsovim uljem...I mislim da je to onaj neurotični svrab jer počne iz čista mira i prestane isto tako.... Ono kako ljudi koji su nervozni jako imaju tikove i sve ih češe... E pa tako i ja 

Mene isto zimica trese ako nisam dugo bila na wc-u onda me boli trbuh i treskam se ko luda....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.