Znam kako ti je i samoj mi je tako, pušem i na hladno, u početku sam paničarila za svaku sitnicu. Trudnoću super podnosim, hvala Bogu sve je OK, ribica se redovno javlja sada sam mirnija.
I ja jedva čekam da osjetim svoju ribicu, evo sutra ulazim u 12 tjedan pa se nadam da ću je uskoro osjetit. To mi je i u prvoj trudnoći bilo naj naj :)
Minač

=http://lilypie.com]
Citam kako vecina trudnica uziva u carima trudnoce i mislim si, koji je meni vrag?! Ok. svatko to dozivi na svoj nacin, kod mene je trudnoca red tuge, red bijesa...Sad sam u 39 tt i nadam se da cu se uskoro poroditi, jer cu izluditi...
Nadam se da ce vama curke trudnoca proci super i da rodite svoju djecicu bez puno muke i stresa....Meni su priustili mnogo stresa i kad rodim brisem sa svojom curicom na odmor od svih...na psihicki oporavak.
I savjet svima, oprostite na izrazu, ali, ne dajte se zajebavati! Samo vi i vase dijete ste bitne! Sretno!
meni je bilo super u prvoj trudnoći, naravno kad su mučnine popustile. Porod je bio jako dug i zaista težak ali ni to mi nije bilo tako strašno. Meni je bio najgore što mi najuža rodbina nije imala razumijevanja da moram odmorit i zacijelit nego su svi stalno dolazili kao vidit malog, e tu sam pizdila jer nisam imala mira ni sekunde. Sad će bit drugačije već sam rekla svima da me puste na miru
Minač
cure što ste koristile za upalu grla u trudnoći,sad sam 11+4 i ove noći grlo počelo nenormalno bolit uzela sam strepsils pastila tri tokom noći,valjda neče ništa biti??? sad sam natašte uzela i žlicu meda,probat ću kasnije otopit šečer i zalit vodom,al bojim se da to sve nebu baš pomoglo a bojim se još uzimat te pastile
cure što ste koristile za upalu grla u trudnoći,sad sam 11+4 i ove noći grlo počelo nenormalno bolit uzela sam strepsils pastila tri tokom noći,valjda neče ništa biti??? sad sam natašte uzela i žlicu meda,probat ću kasnije otopit šečer i zalit vodom,al bojim se da to sve nebu baš pomogloa bojim se još uzimat te pastile
Dok sam bila trudna me isto tako tjedan dana bolilo grlo i pomoglo je grgljanje morske soli s toplom vodom. Bolila me i glava a za to sam pila crnu jaku kavu s limunom. Odvratno al jako korisno. E da a za opce dobro stanje svaki dan zlicu petrovic meda s limunom.

Banita već sam na više mjesta komentirala o "blaženom stanju" koje je meni sve samo ne blaženo. Tako da nisi jedina koja u "čarima" trudnoće ne uživa. Ali ne traje tako dugo pa izdržimo i to nekako.
Mare 27 moj recept za grlobolju je sljedeći: limun, češnjak i med! Ovisi koliko se loše osjećam tako pojačavam dozu limuna i češnjaka. Npr. iscjediš 3 limuna, 4 češnja češnjaka, oko litru vode, 3 žlice meda (ovisno koliko želiš da ti bude slatko) i sve to smiksam u blenderu. Dobiješ bijeli pjenušavi napitak koji je ok za piti i provjereno pomaže. Mene je isto počelo bolit grlo prošli tjedan i osjećala sam se loše kao da me nešto "hvata". Napravila si taj napitak i popila ga prvi dan. Drugi dan mi je već bilo bolje, ali sam isto ujutro "ispirala" grlo rakijom- nisam pila da ne bi bilo zabune! I ponovo sam popila još jedan napitak i treći dan sam bila kao nova. Ali ja inače ne pijem lijekove i uvijek na prirodni način liječim sve tegobe i bolesti. Kod mene to prolazi. E da i dobro je i iscjediti limun u šalicu meda i to jesti. To isto pomaže kod kašlja i grlobolje. Eto tako se ja liječim i moje kćeri. Lijekovi su nam uvijek na zadnjem mjestu kad ništa drugo ne pomaže, ali takve su situacije jako rijetke.

hvala curke,onda ćemo pastile maknut od mene daleko daleko i primit se meda i limunu,češnjak sam prije trudnoće isto pripremala radi stalnih problema s upalama i infekcijama i toliko mi se zgadio da ga nemogu ni vidjet a kamoli stavit u usta

Pozdrav cure,ovo je moje prvo javljanje na klokanici
Trenutno sam u 7tj sa cijelodnevnim mucninama bez povracanja,cesto me posjeti i zgaravica a ni tlak nije bas naj naj pa sam cak zviznula u nesvjest. Malo sam se natukla ali nista strasno. Sve bi to bilo ok da se ja mogu naspavati s obzirom da sam inace velika spavalica. Naravno kako padne noc tako pocinju problemi.
Nema spavanja,pa na jedan bok pa na drugi pa malo na leđa pa nikako.
Eto nadam se da ce nakon 3mj biti lakse i da cu pocet uzivat u trudnoci jer sam sad trenutno vezana za stan i kauč.naravno sad su svi u panici da se opet nebi srusila.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji