Jel vas ima jos sto apsolutno nikako ne spavate navecer? Pa mislim da vec mjesec dana nisam spavala duze od sat vremena u komadu!! 31tt sam, al brateee ovo traje i traje i sto je najgore ne tjesim se da ce proc jer kad beba dodje sigurno nema spavanja! Al tad cu bar znati zbog cega ne spavam a ovo je strasno! Ja neman te "nemirne noge", ja san nemirna cijela! Niti se mogu namjestiti niti ista, a za okrenit se s jednog boka na drugi mi trebaju visinske pripreme! Uglavnom ne znan kako je vama cure moje, ja san samo dosla istrest dusu jer mi je tlak vec 300 kad znam da se blizi odlazak u krevet
Necu rec da mi je drago sto nas ima, al me tjesi ako nista uglavnom uvijek sam volila spavat i bas mi fali san. Zapravo sve je pocelo onda kad vise nissm mogla lezati na stomaku, pa sam jedno vrijeme s tim muku mucila i taman sam se malo navikla na boku spavat al ko da svi vrazi udju u mene kad udjem u krevet. A o tv programu je svaki komentar suvisan..
Meni je jos gore šta spavam po 10 sati, probudim se odmorna, I sve super bude par sati dok me ne pukne neki bolesni umor ko da danima nisam spavala...
Ja imam stotinu jastuka pa ih premjestam među noge, iza leđa, ispod vrata, ispod pazuha itd samo da se namjestim.
Nego, mene boli kretanje bebe. Baš me stalno boli. Kao da mi je beba prevelika. I još se miče stalno. I počela sam stalno ići na wc ( nakon mjeseci zatvora) jer valjda više nemam mjesta u trbuhu. Je li to ok da mi beba nanosi bol? :D
Ja imam stotinu jastuka pa ih premjestam među noge, iza leđa, ispod vrata, ispod pazuha itd samo da se namjestim.
Nego, mene boli kretanje bebe. Baš me stalno boli. Kao da mi je beba prevelika. I još se miče stalno. I počela sam stalno ići na wc ( nakon mjeseci zatvora) jer valjda više nemam mjesta u trbuhu. Je li to ok da mi beba nanosi bol? :D
Sortiraj odgovore
Najstariji