mislim na kantarionovo. nisam skužila da ne čitam zadnju stranicu. izgleda da mi je već vrijeme za spavanje
cure trebam neko iskustvo, savjet nešto..!!
evo danas sam treći puta išla na ctg, prvi puta sam išla kod svog doktora u dom zdravlja, sestra je malo malo budila moju bebu jer je spavala, drugio put sam opet išla kod njega, beba je bila pre mirna i nakon dva sata morala sam se vratit da ga ponovim, tada je rezultat ispao super. ali mi je tada doktor dao uputnicu za bolnicu da mogu preko vikenda ići na ctg jer on vikendom ne radi, malo sam se začudila pa mi je objasnio da tako daje svim trudnicama da je sve u redu. danas dođem u bolnicu, stave me na ctg i dosta dugo je trajalo, primalja je jednom došla da mi malo razbudi bebicu jer je uspavana. Kada sam sve završila rekla mi je da dođem opet sutra ali da je sve u redu, malo sam zabrinuta jer mi se ne čini normalno da svaka dva, eto sad svaki dan idem na ctg, dali se kome to događalo da mu je beba stalno mirna, mislim stalno ja nju osjetim ali njima očito nije dovoljno aktivna za ctg.. ne razumijem..
Mislim da nemas razloga za brigu, da smatraju da nesto nije u redu vec bi ti rekli ili te poslali dalje na pretrage.. Koji si tjedan?
Meni je beba u trbuhu uvijek mirna a na ctgu navodno aktivna..
Samo se ti opusti i ne brini, glavno da ti osjetis bebu i da se dobro osjecas
Drage moje sadašnje i buduće mame! ja Vas molim za mišljenje, jer već pomalo šizim.Ovo mi je treća trudnoća, sad sam 17-ti tjedan. Znam da ovisi i o bebici i o mami kad će se osjetiti pokreti i koliko. Prvo i drugo dijete sam osjetila rano već u 15-om 16-om tjednu...i ovo treće sam osjetila(bar ja mislim da jesam) a sad više kao da ne osječam. Imam sad daleko više kila nego u prve dvije trudnoće pa isto tako znam da je i to razlog. Al stalno me neki vrag kopka i ne da mi mira. Ipak stalno si ponavljam da je ipak možda jos rano za neke konkretnije okrete i udarce. Što vi mislite?
Nena
Nena- neke žene tek s 21. tjednom trudnoće osjete prvo micanje bebe. Sve je u redu, vidjeti ćeš. Znam da te muči to išćekivanje, ali uvjeravam te da je sve ok. Ali ako te ni to neće umiriti, otiđi na pregled i dobiti ćeš potvrdu da je tvoja beba odlično!
ma joooj a kao treca trudnoca. trebala bi vec sve znati. odnosno 4 jer sam u drugoj izgubila bebu u 20-om tjednu pa odatle i dolazi taj strah . iskreno imam dojam da je sve u redu al eto lakse mi to podijeliti sama. muzu sam vjerojatno ves na vrh glave iako mi to jos nijednom nije rekao.
Nena
Nisi ti nikome na vrh glave, ja sam imala spontani prije ove trudnoće i neprestano me bilo strah. Nema to veze sa brojem tvojih trudnoća-strah je strah, pogotovo nakon što proživiš gubitak bebice. Ali, kažem ti nemaj straha, sve je u redu i vidjeti ćeš svoju lijepu i zdravu bebicu.
hvala ti na lijepi rijecima. imas pravo strah je strah. jos jako se blizi taj 20-eti tj ne mogu a da se ne sjetim. al bit ce to sve super i bas jedva cekam vidjeti svog malog hahara. imam dva sina od 11 i 8 godina. ovo trece ce bam doci kao igracka hihihi joj bas svi jedva cekamo. ponekad inam dojam kao da sam sve zaboravila i da mi je ovo sve prvi put.:))))
Nena
Sortiraj odgovore
Najstariji