Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Ožujak 2014. 11:41

Pozz curke, pratim ovu temu nekoliko dana i mogu reći da ste stvarno pune informacija pogotovo jer imam neke slične ili čak iste tegobe. Odlične ste!
    Medjutim mene muče madeži...imam ih nekoliko većih po ledjima i jednog pokraj pupka. Inače navikla sam na njih i nisu mi smetali do sad...trudna sam 11+1 i u zadnje vrijeme svako malo nekojeg zakačim majcom, grudnjakom, čak i rukom, postali su osjetljiviji i čak sam raskrvarila nekoliko puta. Imate li kakav prijedlog što učiniti jer me to počelo sve više zabrinjavati?

bjap
    13. Ožujak 2014. 12:44

Antonija84, dobro došla! Joj ja nažalost ne znam šta bih ti savjetovala, da nisi trudna savjetovala bih ti da ih ukloniš (ja sam jedan ispod pazuha, napokon se mogu normalno brijati), ali ovako... Prvo mi je palo napamet da staviš flaster preko njega, ali ne znam ni koliko ti je to (ne)zgodno.

Beag, čekamo vijesti 

bjap
    13. Ožujak 2014. 15:19

Koža reagira na svoj način. Joooj drage moje, ja se mackam s tim uljima protiv strija, znala sam da ću ih dobit, ali evo sad sam napunila 26 tjedana i sinoć sam već primjetila okomite strije na trbuhu.  Pa zar već??? 

No, dobro Mark Twain kaže: "Bore samo označavaju mjesto na kojem je bio osmjeh." 

beag
    13. Ožujak 2014. 19:44

hej curke! bila sam na kontroli, ali kasno popodne i dr.kaze nema hematomaaaaaa!!!  
    tako sam happy!!! bebica raste, punih 43 mm :D veseli me svaki centimetar hehehe gledali smo je uzduz i poprjeko dosta dugo 3D uzv i bas se sve lijepo vidjelo, rucice nozice, glava, cak mi je dr.pokazivao mjehur, jetra, pluca  ajme meni jos sam uzbudena, a nisam se mogla prestati smijati i skoro se rasplakala kad se beba pocela mrduckati 

inace, rekao mi je i dalje mirovanje, ali ne strogo, a za mjesec dana kontrola i ako onda bude i dalje sve ok moci cu normalno nastaviti sa svim aktivnostima. 
    moram nastaviti piti duphastone i vitamine - uzela sam si centravit prenetal. sto vi pijete?
    a prije par dana sam na svoju ruku uzela magnezij sumece jer je mg navodno dobar za misice, olaksava to rastezanje maternice i ligamenata i moram priznat da su mi bolovi manje intenzivni i rijede se javljaju. + dobar je za probavu  tako da, eto..preporucam!

sutra cu procitati vase stare postove, moram se ukljuciti i nadoknaditi propusteno 

e da, sjetih se jos nesto, nije mi spomenuo folnu pa ne znam dal da je nastavim piti ili ne... cini mi se da sam negdje citala da se pije do 12.tjedna?? 

hvala vam drage moje na podrsci!!! 

beag
    14. Ožujak 2014. 11:12

Tako cu i ja napraviti, prestat cu sad sa folnom i krenuti sa prenatalom i nastavit duphastone. MOram nesto izbaciti jer muka mi je od toliko tableta. Gdje si ispunila kupon? To je stvarno super jer kosta oko 105kn 30 tbl.

E da, i dr.mi nije nista spominjao kombinirani probir, niti sam ja pitala pa tako izgleda necu ni ici. 
    Iduci tjedan idem vaditi krv, krvna grupa itd. i to je sve do sljedece kontrole.

Marija i Antonija, dobro nam dosle! 

bjap
    14. Ožujak 2014. 13:25

Našla sam taj kupon u čekaonici kod ginekologa, a mislim da bude i u onom "Paketiću za sreću" što se dobije u prvom tromjesečju. Vidi na Dietpharmovoj stranici jel ima kakav telefon ili nešto, mislim da se možeš i telefonski prijaviti. Onda te učlane u svoj klub, i skupljaš račune kupljenih Dietpharmovih proizvoda i tako ostvaruješ poopuste.

Ja sam A- krvan grupa, vadila sam krv čim je srce prokucalo, ali zbog negativnog RH faktora morala sam opet vadit krajem 5.mjeseca trudnoće, i morat ću opet krajem 8. mjeseca.

antonio
    14. Ožujak 2014. 16:34

Beag jako mi je drago da nema vise hematoma,i da je bebica dobro,evo ja sam danas malo u banani i u strahu jutros kad sam islla mokrit i kad kad sam se obrisala je bilo sukrvice poslje toga vise nije ali imam non stop pritisak dole na mjehuru to mislim da je od bebe jer jako nisko nosim joj panika me lovi i sad cekam da mi se muz vrati da me odveze kod doktora jer nemam mira dok nevidim bebu na ultrazvuku

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.