Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    12. Ožujak 2014. 14:08

Ej Bjap jos nista nisam narucila cekam da muz uzme djecu van a ja da konacno legnem i na miru sve vidim,jucer sam sadila krumpir luk i cesnjak i danas me jako jako boli kicma pa danas samo kuham i vodim bitku sa djecicom,he he moji malisani,. danas mi je beba u trbuhu jako aktivna izbacit ce mi van mjehur i jajnike kako je pocela.Sto se tice teme o terminu ja se slazem sa tobom mogli bi mo otvorit temu samo termini jer je dosta novih trudnica,i jako mi je drago radi toga,.A sto se tice spavanja vec sam oguglala tako da kad se probudim idem peglat i cistit po kuci. Ja cu morat sve kupit novo od robe za pocetak jer moji su decki bili zimske bebe,.

bjap
    12. Ožujak 2014. 14:20

Neka, pomalo. Ma super mi je u C&A što 5 bodića bude 60kn, još kad bude sniženje onda je to 50-ak kn. Samo, još nema kratkih rukava. Vrijedna si bila jučer, meni sve to svekrva odradi u vrtu.  Eh da, pa već je treći mjesec i krumpir se sadi!!

Ja imam lijepu vijest: DANAS SAM POPILA ZADNJI DUPHASTON    Nadam se da neće bit prevelik šok za organizam, ipak sam ih pila mislim 17 tjedana!!! Možda mučnine skroz prestanu s obzirom na manjak progesterona. 

antonio
    12. Ožujak 2014. 14:30

Da da treci mj kad brze joj koliko posla me ceka sve je za posadit vocke za otkrit i srediti cvjece mama moja kad cu sve ja to napravit,imas srece da ti svekrva sve pomaze eh kad bi i moja.Super moja draga nadam se da ce ti sad bit sve ok da ce se umirit i mucnine.

bjap
    12. Ožujak 2014. 17:15

A en znam jel ima uopće progesteron utjecaja na mučninu. Danas ne znam što me više pati - mučnina ili žgaravica. Ipak, napravila sam si burek s mesom i uz njeg popila šalicu domaćeg kiselog mlijeka, e preporodila sam se 

Uh, ja bih izbjegla cvijeće na tvom mjestu, ali to sam ja - jedina žena na svijetu koja ne voli cvijeće.  Bit će ti se teže saginjat, a kad rodiš imat ćeš još više vremena. Bome da, sveki mi i skuha i pomogne šta god treba, sam se nadam da ćemo se slagat kad se dijete rodi, tj. da se neće ni ona ni nitko drugi mješat u odgoj...sve ima svoje! 

bjap
    12. Ožujak 2014. 17:30

Ne brini, meni osobno nije baš nešto jaaako strašno, zahvaljujući mučninama koje su mi se negativno urezale u sjećanje sve ostalo je mačji kašalj. Danas mi žgaravica ide na živce jer je krenula još sinoć. 

Ne mora značit da ćeš imati žgaravicu, ja imam sestričnu koja je bila trudna bez ijedne tegobe. Možda imaš jak želudac pa i tebe zaobiđe!

antonio
    13. Ožujak 2014. 07:49

Draga moja Beag sad se sigurno vec spremas za pregled ,joj ija se veselim da nam se javis i da nam prepricas kako je malena bebica i da nam kazes da je sve ok.

antonio
    13. Ožujak 2014. 10:27

Hej i ja imam problema sa zanokticom vec mj dana inace to nisam nikad imala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.