antonio, bjap, nije nista do vas, dobila sam jedan nepotreban komentar pod jednom temom.. ne zelim to ni spominjat. ali ja sam ovdje, a to sam smatrala i za sve ostale, prvenstveno radi dobrih vibri, savjeta i iskustava koja nas vezu, a ne da bi me netko , eto "dobro namjerno" plasio, iako nikako ne moze znati da smo u bas potpuno istoj situaciji. sve mi imamo slicne simptome, ali nikako identicne i ne mozemo se potpuno oslanjati na dane savjete jer nismo lijecnice. uhh, ljuta sam bila zbog toga ko pas.
inace, nema krvarenja vise od 10 dana.. nadam se da se hematom povukao!! javim se u cet.
He he,Beag jako mi je drago da si se javila a i razveselila si me kad si javila da je stalo krvarenje odusevila si me,nadam se da su ti stale mucnine, mene i dalje muce eh te nase male slatke brige
a cetvrtak se obavezno javi ma javi se ti i prije falila si nam,nekako sam se navikla na vas pa mi falite
.
He he,Beag jako mi je drago da si se javila a i razveselila si me kad si javila da je stalo krvarenje odusevila si me,nadam se da su ti stale mucnine, mene i dalje muce eh te nase male slatke brige
a cetvrtak se obavezno javi ma javi se ti i prije falila si nam,nekako sam se navikla na vas pa mi falite
.
Znači feštamo što nema krvarenja!!! Baš mi je drago! Nemoj se obazirati na tuđe komentare, pretpostavljam da je netko imao sličnu situaciju kao ti ali sa lošim završetkom.
No, koliko sam u bolnici imala vremena da pretresem sve forume i članke vezane za hematom, u 95% slučajeva je sve ok završilo.
Antonio, već sma pomislila da smo nas tri same na ovom forumu, ali evo pridružuju nam se nove mame. Lagano gubim kompas, mogle bismo otvoriti temu s terminima, čisto orijentacijski .
Sjetila sam te se noćas, nisam oka sklopila, prvo em nešto brinulo, pa je mm zaspo i zahrko i više nema spavanja. Još sam ga psovala pa je sav tužan. Pred jutro žgaravica, povraćanje, glad...i sad opet glad, ali mislim da ću otići odspavat uskoro. Reci mi šta si si sve lijepo naručila kroz nagradu?
Ja sam jučer išla kod zubra, usput obišla nekoliko trgovina, čisto da vidim cijene pelena, kozmetike, robice. Prava sam sretnica da sam dobila dobar dio robe, nije baš da je jeftino, osim možda u C&A.
Ej Bjap jos nista nisam narucila cekam da muz uzme djecu van a ja da konacno legnem i na miru sve vidim,jucer sam sadila krumpir luk i cesnjak i danas me jako jako boli kicma pa danas samo kuham i vodim bitku sa djecicom,he he moji malisani,.
danas mi je beba u trbuhu jako aktivna izbacit ce mi van mjehur i jajnike kako je pocela
.Sto se tice teme o terminu ja se slazem sa tobom mogli bi mo otvorit temu samo termini jer je dosta novih trudnica
,i jako mi je drago radi toga,.A sto se tice spavanja vec sam oguglala tako da kad se probudim idem peglat i cistit po kuci. Ja cu morat sve kupit novo od robe za pocetak jer moji su decki bili zimske bebe,.
Neka, pomalo. Ma super mi je u C&A što 5 bodića bude 60kn, još kad bude sniženje onda je to 50-ak kn. Samo, još nema kratkih rukava. Vrijedna si bila jučer, meni sve to svekrva odradi u vrtu. Eh da, pa već je treći mjesec i krumpir se sadi!!
Ja imam lijepu vijest: DANAS SAM POPILA ZADNJI DUPHASTON
Nadam se da neće bit prevelik šok za organizam, ipak sam ih pila mislim 17 tjedana!!! Možda mučnine skroz prestanu s obzirom na manjak progesterona.
Da da treci mj kad brze joj koliko posla me ceka sve je za posadit vocke za otkrit i srediti cvjece mama moja kad cu sve ja to napravit,imas srece da ti svekrva sve pomaze eh kad bi i moja.Super moja draga nadam se da ce ti sad bit sve ok da ce se umirit i mucnine.
A en znam jel ima uopće progesteron utjecaja na mučninu. Danas ne znam što me više pati - mučnina ili žgaravica. Ipak, napravila sam si burek s mesom i uz njeg popila šalicu domaćeg kiselog mlijeka, e preporodila sam se
Uh, ja bih izbjegla cvijeće na tvom mjestu, ali to sam ja - jedina žena na svijetu koja ne voli cvijeće. Bit će ti se teže saginjat, a kad rodiš imat ćeš još više vremena. Bome da, sveki mi i skuha i pomogne šta god treba, sam se nadam da ćemo se slagat kad se dijete rodi, tj. da se neće ni ona ni nitko drugi mješat u odgoj...sve ima svoje!
A en znam jel ima uopće progesteron utjecaja na mučninu. Danas ne znam što me više pati - mučnina ili žgaravica. Ipak, napravila sam si burek s mesom i uz njeg popila šalicu domaćeg kiselog mlijeka, e preporodila sam se
Uh, ja bih izbjegla cvijeće na tvom mjestu, ali to sam ja - jedina žena na svijetu koja ne voli cvijeće.Bit će ti se teže saginjat, a kad rodiš imat ćeš još više vremena. Bome da, sveki mi i skuha i pomogne šta god treba, sam se nadam da ćemo se slagat kad se dijete rodi, tj. da se neće ni ona ni nitko drugi mješat u odgoj…sve ima svoje!
Ja ti isto nisam neki tip za cvijeće... ;)
Moja svekrva je isto divna, kuha, tetoši me, a za nešto raditi - ni čuti :)
Ja hvala Bogu, nikada, ali baš nikad u životu nisam imala žgaravicu, pa tako ni sada još. Čisto sumnjam da će me zaobići u trudnoći, jer ne poznajem niti jednu trudnicu koja je prošla bez žgaravice. Sve mi je totalno novo :)
Krešimir 19.08.2014. <3
Ne brini, meni osobno nije baš nešto jaaako strašno, zahvaljujući mučninama koje su mi se negativno urezale u sjećanje sve ostalo je mačji kašalj. Danas mi žgaravica ide na živce jer je krenula još sinoć.
Ne mora značit da ćeš imati žgaravicu, ja imam sestričnu koja je bila trudna bez ijedne tegobe. Možda imaš jak želudac pa i tebe zaobiđe!
Ne brini, meni osobno nije baš nešto jaaako strašno, zahvaljujući mučninama koje su mi se negativno urezale u sjećanje sve ostalo je mačji kašalj. Danas mi žgaravica ide na živce jer je krenula još sinoć.
Ne mora značit da ćeš imati žgaravicu, ja imam sestričnu koja je bila trudna bez ijedne tegobe. Možda imaš jak želudac pa i tebe zaobiđe!
Do sada sam uvijek imala super želudac, nikada nikakvih smetnji, pa možda i u trudnoći tako ostane. Vidjet ćemo ;)
Baš nisam ni za jednu čula da je prošla bez kojekakvih želučanih i stomačnih tegoba :)
Krešimir 19.08.2014. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji