Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lida2
    10. Kolovoz 2014. 17:49

Ma joj Tina ne tuguj :)
    Nekim bebama je lkijepo kod mame pa nece van bas tako brzo. TJedan dana je malo i strpi se jos malo i onda ces uzivati. Bitno da je sve u redu a kad ce beba doc je tak svejedno voljet ces ju ionako

MarijaŠ
    10. Kolovoz 2014. 18:58

antonio, baš mi je drago da ste doma! Jeste se lijepo spremile za izlazak, onako u haljinice kako si planirala? 
    Tina draga, ne očajavaj! Izdržala si cijelih 40+ tjedana, što je još par dana naspram tomu?! Hajde, glavu gore, uživaj još malo s trbuhom, jer ga uskoro neće biti! 

Krešimir 19.08.2014. <3

10. Kolovoz 2014. 19:54

Ma hajde Tina, pa nije takva tragedija. Znam da si nestrpljiva, ali bude to jos malo... Evo sad bar znas kada ces najkasnije u radjaonu, ako nista ne krene ranije :-). Izdrzi jos malo, curki se svidja unutra :-*

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

renata6
    10. Kolovoz 2014. 19:58

Ah, sta te bebe vole mamine buše!!

MAMA X2
    10. Kolovoz 2014. 20:17

pozdrav svim mamama i onima koje ce to postati....imam pitanje koje me vec par dana muči pa ako koja od vas zna o cem se zapravo radi molim vas da mi objasnite i napokon me smirite jer se vec pocinjem zabrinjavati...u zadnjih tjedan dana vrlo cesto tokom dana na pojedinom dijelu trbuha osjetim izbocinu i tu bude tvrdo i na tom mjestu mi se trbuh izoblici vrlo brzo se sve vrati na normalno,,,,5 mjeseci sam trudna i ovo mi je prva trudnoca neznam dali mi se to moj andelcic javlja ili su ...(nedaj Boze)kakve kontraakcije ...ja mislim da je ovo prvo ali ipak ako mi mozete pomoci bila bih vam zahvalna .....

Tejuska♡
    10. Kolovoz 2014. 21:40

Mama prvi put,,meni je tako bilo stalno ,, ili su ti kontrakcije ili ti se bebica javlja,,ali ako si tek oko 20tt onda bi rekla da su BH kontrakcije 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

DarijaZ
    10. Kolovoz 2014. 21:41

Draga mama prvi put, bez brige, to se bebica namjesta i razmjesta po trbuhu....

Tejuska♡
    10. Kolovoz 2014. 22:06

Vidis meni je to bilo tak stvrdne se trbuh napravi ko kugla traje par sekundi i lagano popusta,mislim da se u 20tt nemoze beba tak intenzivno javit pa ima oko 300g? Ili se varam

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

DarijaZ
    10. Kolovoz 2014. 22:31

Ha ne znam, meni je prvo pravo javljanje bio udarac toliko da mi je trbuh poskocio...u 18. tjednu.... I od onda se javljao svalki dan, a malo kasnije sam pocela kuziti na kojem djelu trbuha se namjestio jer kad bi legla na trbuh tocno se sve vidjelo..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.