Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    11. Kolovoz 2014. 12:33

ma samo neka on igra meni nogomet... ja sam malo paničar pa ako će biti mirno dijete izludit će me.. neka bude nogometaš nije problem....

Tina0208
    11. Kolovoz 2014. 12:35

bude..bude...uskoroooo

Laura 21.08.2014 :-*

Tejuska♡
    11. Kolovoz 2014. 12:42

Tina s obzirom da ni seks ne pomaze sad lijepo ugasi mob da te ne zivkaju jer ljudi valjda ne kuze da ni ti jadna neznas kad ce mala odlucit izac i fino nogice u zrak i lijepo malo kupku neku nabaci izmanikiraj noktice (na rukama) jer pretpostavljam da nemres na nogama :D i namazi se kremicama i sredi kosu i sta znas mozda krene  s obzirom da vise nista ne pali :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

DarijaZ
    11. Kolovoz 2014. 12:48

Slazem se s teom…lijepo ugasi mob, opusti se, napravi si kupku i uzivaj
    Ja mislim da ce mala krenut kad se ti opustis i kad se prestanes zivcirat kad ce vise

MarijaŠ
    11. Kolovoz 2014. 13:56

Tina, bas sam ti htjela reci ovo sto su cure prije mene. Opusti se, radi nešto sto voliš, ne razmišljaj o porodu i ne javljaj se na mob, iznenadit će te curica kad se najmanje budeš nadala.... 
    I hvala vam za podršku sto se tiče strija... Uspjela sam malo odspavati sad od 11 do 13, pa sam malo i bolje volje. Preko dana jos i kotroliram taj svrbez nekako, ali noći su mi najgore. Valjda se i uznojim ili naslonim na plahtu pa dodatno iziritiram. Tješi me sto će uskoro kraj... I da, budem probala sa Becutanom ako nista drugo ne pomogne... Hvala za savijete...

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    11. Kolovoz 2014. 16:21

ja se drage moje svaku vecer spremam ko da cu zavrsit u bolnici po noci...vec mi i tog lickanja dosta... ni depilirat se vise ne mogu jer su mi se uzasne iritacije pojavila...pa sad gospodicnu sredujem malo rijede...bas me briga sto me pregledavaju svaka dva dana,,.,navikli su valjda na svasta...al ipak nemam sumu striborovu..hehe

Tina0208
    11. Kolovoz 2014. 16:31

ahhhhhhhhhh...-.......ne volim ananas...ja to nadomjestim lubenicom...
    sutra kupujemo frisku...ako jos kaj valjaju...

Tina0208
    11. Kolovoz 2014. 16:35

cekaj stvarno ananas pali??????

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.