Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    10. Kolovoz 2014. 22:38

Hee Darija onda blago tebi :)) ja sam svog tek poslije 25tt jace pocela osjecat..Eh uglavnom sad kolko smo MAMI pomogle hehe jedno od toga dvoje je :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

DarijaZ
    10. Kolovoz 2014. 22:44

...pa jedno pd tog dvoje je, al nema se kaj brinut 

..i sad sam skuzila da sam krivo napisala, kad bi se legla na ledja, sve se vidjelo , izbocina gdje je bebica...a ne kad se legnem na trbuh 

MarijaŠ
    10. Kolovoz 2014. 23:48

Meni je tako uvijek bilo (i jos uvijek je) kad se bebica namješta, odnosno onda gura u jednu stranu. Redovito se takve izbočine kod mene događaju sa desne strane, pa pretpostavim da je guzicica u pitanju.. Ne znam za sigurno da li sam uopće imala BH kontrakcije, znao mi se nekad stvrdnuti trbuh, ali nikad nešto ekstra... Tako da ja prema svome iskustvu mogu reci da se to vjerojatno bebica namješta.

Krešimir 19.08.2014. <3

MAMA X2
    10. Kolovoz 2014. 23:57

hvala vam na odgovorima i ja se toplo nadam da je to namjestanje bebice....onako bude tvrdo i za par sekundi bude opet normalan trbuh .....a uz to povremeno osjecam i kao neke mjehurice u trbuhu pa me sve to dosta zbunjuje ,,,

MAMA X2
    11. Kolovoz 2014. 00:00

uglavnom i da su kontrakcije nemam razloga za paniku ili ???????

Tina0208
    11. Kolovoz 2014. 09:21

mama prvi put...ne brini...sve je to normalno...
    eh drage moje...mene ceka duuuuugi tjedan...

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    11. Kolovoz 2014. 09:57

mama prvi put.... ne brini draga... moj dragi je neki dan prošli tjedan skužio isto da mi trbuh na jednom mjestu čudno izgleda (danas sam 17+4) tak da je to normalno,,, a mjehurići su ti znak da se beba javlja... i ja ih povremeno osjećam 

tina ... glavu gore... uskoro si na kraju :) kap to je rekla proudmomy... bar znaš kad ćeš zadnje u rađaonu...

MarijaŠ
    11. Kolovoz 2014. 09:59

Tina, izdržati ćeš ti to! 
    Mi smo bili na ctg jutros, sve je u najboljem redu, kontrola za 5 dana... Sin je bio jako živahan i bas sam uživala! 
    A noćas...  Odspavala sam svega 3-4 sata, i suprug isto jako malo jer mi je htio pomoći. Uglavnom, strije su mi preko cijelog donjeg dijela trbuha, i kako sam vec rekla-ne smeta mi, znala sam da cu ih dobiti, ali me bas jako jako svrbe... Mažem se stalno, ali ni to ne pomaze. Išla sam na tuširanje u 4 ujutro, prije toga pokušala sa hladnim oblogom... Zaspala sam tek oko 5, 5:30... Kupila sam si sad u ljekarni bademovo ulje i evo se namazala, čekam da se upije. Ali sam vec očajna, jer sam premorena....

Krešimir 19.08.2014. <3

ninika11
    11. Kolovoz 2014. 10:57

cure mene probava dva dana zeza.. e sad.. sinoć na koju god stranu sam se okrenula zabolilo me dole i danas kad sam se probudila isto tako.. sad je bolje. mislite da je to zbog te probave glupe?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.