Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    07. Kolovoz 2014. 10:32

eh...sorry kaj sam nestrpljiva... evo pogledala sam na svoj nalaz i nigdje ne pise njihov broj...
    zovi na ovog pa samo zatrazis TA... prespojit ce te... cekammmm

Laura 21.08.2014 :-*

DarijaZ
    07. Kolovoz 2014. 11:00

Tina, 
    Srijeda , 9 i 30 h...kad ti ides??

Tejuska♡
    07. Kolovoz 2014. 11:36

Da cure meni vam opce nisu radili bris na streptokok 

DarijaZ
    07. Kolovoz 2014. 11:47

Tea2803

Da cure meni vam opce nisu radili bris na streptokok 

Izgleda da je to onda od ginekologa do ginekologa, svako drugacije, isto kao i sa ogtt-om...nama je jos na tecaju u DZ doktorica rekla kako je to pod obavezno, evo i meni moja ginekologica rekla da je to obavezna pretraga unazad godinu dana..ma tko ce ga znat vise ?!

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

07. Kolovoz 2014. 12:47

Meni je bris na streptokok bio napravljen, i da koliko mi je poznato unatrag godinu dana, to je kao obavezna pretraga, ali izgleda da ipak ovisi o doktoru hoce li ga napraviti. Znam da je svojevremeno jedna curka bila pisala ovdje o tome, da joj nisu radili i da je beba pokupila pri porodu streptokok od nje, mislim da ima i tema.
    U svakom slucaju, ja bih naglasila ginicu da zelim da ga napravi.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tejuska♡
    07. Kolovoz 2014. 13:01

Proudmomy u potpunosti se slazem s tobom,,ja sam sve cekala i taman kad sam mu htjela rec da mi se to napravi sam dan prije dobila trudove i rodila...Hvala bogu nista se nije desilo 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Masha2
    07. Kolovoz 2014. 17:19

Zadnjih dana me peru valunge, je li još koja od vas imala problema s tim?
    Ne znam je li to od ove sparine u zraku ili koji je vrag, ali baš me ulovi na prepad.... Ili me probudi iz sna, ili kad odmaram, gledam tv...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI