eh...sorry kaj sam nestrpljiva... evo pogledala sam na svoj nalaz i nigdje ne pise njihov broj...
zovi na ovog pa samo zatrazis TA... prespojit ce te... cekammmm
Laura 21.08.2014 :-*
Da cure meni vam opce nisu radili bris na streptokok
Da cure meni vam opce nisu radili bris na streptokok
Izgleda da je to onda od ginekologa do ginekologa, svako drugacije, isto kao i sa ogtt-om...nama je jos na tecaju u DZ doktorica rekla kako je to pod obavezno, evo i meni moja ginekologica rekla da je to obavezna pretraga unazad godinu dana..ma tko ce ga znat vise ?!

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Meni je bris na streptokok bio napravljen, i da koliko mi je poznato unatrag godinu dana, to je kao obavezna pretraga, ali izgleda da ipak ovisi o doktoru hoce li ga napraviti. Znam da je svojevremeno jedna curka bila pisala ovdje o tome, da joj nisu radili i da je beba pokupila pri porodu streptokok od nje, mislim da ima i tema.
U svakom slucaju, ja bih naglasila ginicu da zelim da ga napravi.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudmomy u potpunosti se slazem s tobom,,ja sam sve cekala i taman kad sam mu htjela rec da mi se to napravi sam dan prije dobila trudove i rodila...Hvala bogu nista se nije desilo

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Zadnjih dana me peru valunge, je li još koja od vas imala problema s tim?
Ne znam je li to od ove sparine u zraku ili koji je vrag, ali baš me ulovi na prepad.... Ili me probudi iz sna, ili kad odmaram, gledam tv...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji