Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    07. Kolovoz 2014. 11:36

Da cure meni vam opce nisu radili bris na streptokok 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

07. Kolovoz 2014. 12:47

Meni je bris na streptokok bio napravljen, i da koliko mi je poznato unatrag godinu dana, to je kao obavezna pretraga, ali izgleda da ipak ovisi o doktoru hoce li ga napraviti. Znam da je svojevremeno jedna curka bila pisala ovdje o tome, da joj nisu radili i da je beba pokupila pri porodu streptokok od nje, mislim da ima i tema.
    U svakom slucaju, ja bih naglasila ginicu da zelim da ga napravi.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tejuska♡
    07. Kolovoz 2014. 13:01

Proudmomy u potpunosti se slazem s tobom,,ja sam sve cekala i taman kad sam mu htjela rec da mi se to napravi sam dan prije dobila trudove i rodila...Hvala bogu nista se nije desilo 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Masha2
    07. Kolovoz 2014. 17:19

Zadnjih dana me peru valunge, je li još koja od vas imala problema s tim?
    Ne znam je li to od ove sparine u zraku ili koji je vrag, ali baš me ulovi na prepad.... Ili me probudi iz sna, ili kad odmaram, gledam tv...

MarijaŠ
    09. Kolovoz 2014. 00:23

Kod mene se noćas i evo sad veceras pojavilo nešto čudno, sto me malo i zabrinulo, moram priznati. Imam neku bol u zdjelici, kao bas unutar skroz. Ne boli me cijelo vrijeme, samo u nekim pozama (npr kad sam na lijevom boku). Ok, jasno mi je da sam u fazi kad beba ide jos niže, ali me nekako i strah jer me nikad nije tako bolilo (ok, nisam nikad ni bila trudna). Mislite li da je to zbog spuštanja bebe jos niže u zdjelicu? Mislim, vec nisko nosim od početka

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    09. Kolovoz 2014. 14:17

Marija moguce je...i mene ti se ta bol pojavljuje vec tjednima...nekad me toliko zna presjeci da ne mogu ni koraka napravit... ne brini jer nije nista opasno...tijelo se priprema za porod...

Laura 21.08.2014 :-*

Tejuska♡
    09. Kolovoz 2014. 15:46

Marija tako je i mene boljelo mislila sam da ce mi svi organi dole izletit ,, pa ipak se draga opasno priblizavas terminu moze to svaki cas 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

MarijaŠ
    09. Kolovoz 2014. 15:50

A čini mi se da ste u pravu, samo nekako me zabrinulo bas bilo... Ali kako vidim i po vašim iskustvima-mora tako. Ode malac skroz u zdjelicu 

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.