mama prvi put.... ne brini draga... moj dragi je neki dan prošli tjedan skužio isto da mi trbuh na jednom mjestu čudno izgleda (danas sam 17+4) tak da je to normalno,,, a mjehurići su ti znak da se beba javlja... i ja ih povremeno osjećam
tina ... glavu gore... uskoro si na kraju :) kap to je rekla proudmomy... bar znaš kad ćeš zadnje u rađaonu...
Tina, izdržati ćeš ti to!
Mi smo bili na ctg jutros, sve je u najboljem redu, kontrola za 5 dana... Sin je bio jako živahan i bas sam uživala!
A noćas... Odspavala sam svega 3-4 sata, i suprug isto jako malo jer mi je htio pomoći. Uglavnom, strije su mi preko cijelog donjeg dijela trbuha, i kako sam vec rekla-ne smeta mi, znala sam da cu ih dobiti, ali me bas jako jako svrbe... Mažem se stalno, ali ni to ne pomaze. Išla sam na tuširanje u 4 ujutro, prije toga pokušala sa hladnim oblogom... Zaspala sam tek oko 5, 5:30... Kupila sam si sad u ljekarni bademovo ulje i evo se namazala, čekam da se upije. Ali sam vec očajna, jer sam premorena....
Mi smo bili na ctg jutros, sve je u najboljem redu, kontrola za 5 dana… Sin je bio jako živahan i bas sam uživala!
A noćas…Odspavala sam svega 3-4 sata, i suprug isto jako malo jer mi je htio pomoći. Uglavnom, strije su mi preko cijelog donjeg dijela trbuha, i kako sam vec rekla-ne smeta mi, znala sam da cu ih dobiti, ali me bas jako jako svrbe… Mažem se stalno, ali ni to ne pomaze. Išla sam na tuširanje u 4 ujutro, prije toga pokušala sa hladnim oblogom… Zaspala sam tek oko 5, 5:30… Kupila sam si sad u ljekarni bademovo ulje i evo se namazala, čekam da se upije. Ali sam vec očajna, jer sam premorena….
Joj draga, bas mi je zao sto te to tako muci. Ali evo jos malo i pa ce i to proci. Nadam se da ce ti sad bit ipak malo lakse, da te nece toliko svrbiti. :-*

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mi smo bili na ctg jutros, sve je u najboljem redu, kontrola za 5 dana… Sin je bio jako živahan i bas sam uživala!
A noćas…Odspavala sam svega 3-4 sata, i suprug isto jako malo jer mi je htio pomoći. Uglavnom, strije su mi preko cijelog donjeg dijela trbuha, i kako sam vec rekla-ne smeta mi, znala sam da cu ih dobiti, ali me bas jako jako svrbe… Mažem se stalno, ali ni to ne pomaze. Išla sam na tuširanje u 4 ujutro, prije toga pokušala sa hladnim oblogom… Zaspala sam tek oko 5, 5:30… Kupila sam si sad u ljekarni bademovo ulje i evo se namazala, čekam da se upije. Ali sam vec očajna, jer sam premorena….
A joooj, bas mi zao da te tako pati...
Kod mene to nikad nije bilo bas tako, uvijek su mi pomogla trackanja a i trajalo je kratko..
Nadam se da ce ti od bademovog ulja biti bolje ,drzim fige!
Krešimir 19.08.2014. <3
cure mene probava dva dana zeza.. e sad.. sinoć na koju god stranu sam se okrenula zabolilo me dole i danas kad sam se probudila isto tako.. sad je bolje. mislite da je to zbog te probave glupe?
Marijaš daj pokusaj ako ovo ne upali namazat sa becutanom...meni se tada smiri svrbez...
Laura 21.08.2014 :-*
Mama prvi put-eto curke su ti vec sve objasnile :) bilo bi ti dobro da si pijes magnezij on ti je super protiv kontrakcija a i za druge stvari poput zatvora :D
Tinicaaaa darling joooj to ludo iscekivanje sada nemoj nam biti tuzna uskoro cete se upoznati :) budi tu s nama i brzooo ce ti proci ;) kad ides kontrolu opet?
Marija bas ni ja ni nismo nocas spavali bice zbog ovog mjeseca :( i bas mi je zao za strije nadam se da ce bit bolje poslije ulja :)

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
sutra...sad moram hodat svaka dva dana posto sam vec stvarno pregazila 2 termina....
Hii jooj Tina mislim pa barem ti nije dosadno

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
joj da...a i muz mi vec ludi...sad je i on vec naporan malo... ko da mi nije dosta sto me svi moguci zovu na mob sad i on...dobro pa kaj veli doktorica...kaj ti stvarno nije rekla kad ces roditi...pa daj vec jednom...godisnji mi bu istekao...hjooooooojjjjjjj
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji