Marijaš daj pokusaj ako ovo ne upali namazat sa becutanom...meni se tada smiri svrbez...
Laura 21.08.2014 :-*
Mama prvi put-eto curke su ti vec sve objasnile :) bilo bi ti dobro da si pijes magnezij on ti je super protiv kontrakcija a i za druge stvari poput zatvora :D
Tinicaaaa darling joooj to ludo iscekivanje sada nemoj nam biti tuzna uskoro cete se upoznati :) budi tu s nama i brzooo ce ti proci ;) kad ides kontrolu opet?
Marija bas ni ja ni nismo nocas spavali bice zbog ovog mjeseca :( i bas mi je zao za strije nadam se da ce bit bolje poslije ulja :)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
sutra...sad moram hodat svaka dva dana posto sam vec stvarno pregazila 2 termina....
Hii jooj Tina mislim pa barem ti nije dosadno
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
joj da...a i muz mi vec ludi...sad je i on vec naporan malo... ko da mi nije dosta sto me svi moguci zovu na mob sad i on...dobro pa kaj veli doktorica...kaj ti stvarno nije rekla kad ces roditi...pa daj vec jednom...godisnji mi bu istekao...hjooooooojjjjjjj
Tina lijepo je bebici unutra i ne želi. pomiri se sa tim.. hehehe.. te naše bebice već sad ne slušaju hihi
hahah tako ja svog ucjenjujem da se javi. kažem kad smo u gradu ako se javi da ću mu kupiti nešto. i neće prasac.. onda mu velim ajde javi se pa će tata pusu dati. i ne.. zna da ćemu tata ionako pusu dati. grrr
haha...ma jos ce on dosta mamu ljutit... vidjet ces kad ces ga pod kraj trudnoce preklinjat i molit da se samo malo umiri da se odmoris od bolnih nogometnih utakmica... bar je tak kod mene.... samo sto ja imam balerinu...
Sortiraj odgovore
Najstariji