Nisam jos čula za ananas, ali dobro je znati... Ako se slučajno nađem u ovoj situaciji kao Tina...
Draga moja, sto se depilacije tiče, ja ti to isto vec tjedan dana na preskokce, svake druge večeri.... Pa vec mi je koza sva nikakva zbog tih strija i svega, ne pada mi na pamet jos i time dodatno iritirati.. Neće to nitko zamjerit.
Krešimir 19.08.2014. <3
I ja sam cula to za ananas i jela sam ga ko luda, kod mene nije radilo. S tim da sam ja cula da treba svakako bit friski, ne kompot. Nemam pojma.
Tina i ja sam ti se zadnji put depilirala za pregled u petak, a rodila sam u nedjelju. Jos mi je babica dok me klistirala rekla kao super, depilaciju ste sami rjesili, pa to ne moramo. S tim da su meni dlake opcenito u trudnoci jako polako rasle.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Imate kakav savjet za glavobolje,kad je vani ovakav pritisak,glava mi pulsira i puca.Pijem tekućinu stalno,ležim kad sam doma,kupila sam si u kozmu onu traku za glavobolje koja se ohladi u fridžu pa se stavi na glavu,ali baš ne pomaže nešto,stalno imam osjećaj kao da sam se pregrijala iznutra....
Imate kakav savjet za glavobolje,kad je vani ovakav pritisak,glava mi pulsira i puca.Pijem tekućinu stalno,ležim kad sam doma,kupila sam si u kozmu onu traku za glavobolje koja se ohladi u fridžu pa se stavi na glavu,ali baš ne pomaže nešto,stalno imam osjećaj kao da sam se pregrijala iznutra....
Sortiraj odgovore
Najstariji