Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    11. Kolovoz 2014. 17:23

hm.....al fakat ga ne volim....

Laura 21.08.2014 :-*

MarijaŠ
    11. Kolovoz 2014. 18:51

Nisam jos čula za ananas, ali dobro je znati... Ako se slučajno nađem u ovoj situaciji kao Tina...  
    Draga moja, sto se depilacije tiče, ja ti to isto vec tjedan dana na preskokce, svake druge večeri.... Pa vec mi je koza sva nikakva zbog tih strija i svega, ne pada mi na pamet jos i time dodatno iritirati.. Neće to nitko zamjerit. 

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    11. Kolovoz 2014. 19:06

i hope so...hehe  

Laura 21.08.2014 :-*

11. Kolovoz 2014. 22:45

I ja sam cula to za ananas i jela sam ga ko luda, kod mene nije radilo. S tim da sam ja cula da treba svakako bit friski, ne kompot. Nemam pojma. 
    Tina i ja sam ti se zadnji put depilirala za pregled u petak, a rodila sam u nedjelju. Jos mi je babica dok me klistirala rekla kao super, depilaciju ste sami rjesili, pa to ne moramo. S tim da su meni dlake opcenito u trudnoci jako polako rasle.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Nalah
    12. Kolovoz 2014. 08:58

Imate kakav savjet za glavobolje,kad je vani ovakav pritisak,glava mi pulsira i puca.Pijem tekućinu stalno,ležim kad sam doma,kupila sam si u kozmu onu traku za glavobolje koja se ohladi u fridžu pa se stavi na glavu,ali baš ne pomaže nešto,stalno imam osjećaj kao da sam se pregrijala iznutra....

Nalah
    12. Kolovoz 2014. 08:58

Imate kakav savjet za glavobolje,kad je vani ovakav pritisak,glava mi pulsira i puca.Pijem tekućinu stalno,ležim kad sam doma,kupila sam si u kozmu onu traku za glavobolje koja se ohladi u fridžu pa se stavi na glavu,ali baš ne pomaže nešto,stalno imam osjećaj kao da sam se pregrijala iznutra....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.