mare samo nemoj prije mene molim te...
evo malo prije sam doznala da mi rodila jucer jedna poznanica koja je imala termin krajem mjeseca... zaklala bih se...
Laura 21.08.2014 :-*
Daj, Tina, nemoj biti smiješna... najljepše ti je sad jer znaš GDJE ti je bebica.
Dok izađe van, ne budeš se ni snašla, već te bude žicala ključeve od auta i ne bu se javljala na poruke, a ti buš izluđena hodala po kući i ne spavala cijelu noć od brige. (ti sad misliš da sam ja smiješna, ali kaj ti je 16-18 godina, to ti prođe za tren)
Ajde ti lijepo uživaj još sad dok si ti gazda i odlučuješ kud se ide i kad se ide
haha...dada...dobro ti je ovo...ali nazalost i istinito...
da bar vrijeme stane kad se porodim..hehe
Laura 21.08.2014 :-*
Dada bome si ovo dobro rekla!!! Slazem se sa Tinom da barem vrijeme stane malo jer tako tako brzo rastu
Mare znaci ponedeljak juu jedva cekamo novostii
Tina draga ti sutra ides na pregled?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Da, mi smo u ponedjeljak na ctg, i bas jedva čekam. I nadam se da će mi napraviti neki pregled... Jer mi se čini da je bas dosta jako nisko, pa me zanima jel je stvarno tako i sto liječnik ima za reci...
Tina, sutra odmah javljaj novosti!
Krešimir 19.08.2014. <3
Marija, svakako javi sta ce ti reci...i ja nosim jako nisko i cesto imam probadanja i bolove u zdjelici, pa me bas zanima...
U svakom slucaju, javite se obje...Tina ti sutra, a Marija u ponedjeljak...
Marija ubrzo cemo cut onda da li je nisko :D svakako se obje javite
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Naravno da javljam sve sto saznam!
Imam osjećaj da cu izludjeti zadnjih dana. Strije me svrbe za pop... Ne da mi to uopće spavati, mackam se svakih sat vremena koliko je neizdrživo. I nema pomoći, bas sam istraživala po netu. Pokušavam da se ne ceskam, ali se znam probuditi i primjetim da sam se u snu ceskala. Pa ruke cu si svezati. Uopće me nije briga vise hoće li ostati poslije jako vidljive, znala sam da cu ih dobiti, iako sam bila redovita s mazanjem, ali ovo me vec sad jako muci, jer mi ne da spavati. Grrrr!
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji