Da, mi smo u ponedjeljak na ctg, i bas jedva čekam. I nadam se da će mi napraviti neki pregled... Jer mi se čini da je bas dosta jako nisko, pa me zanima jel je stvarno tako i sto liječnik ima za reci...
Tina, sutra odmah javljaj novosti!
Krešimir 19.08.2014. <3
Marija, svakako javi sta ce ti reci...i ja nosim jako nisko i cesto imam probadanja i bolove u zdjelici, pa me bas zanima...
U svakom slucaju, javite se obje...Tina ti sutra, a Marija u ponedjeljak...
Marija ubrzo cemo cut onda da li je nisko :D svakako se obje javite

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Naravno da javljam sve sto saznam!
Imam osjećaj da cu izludjeti zadnjih dana. Strije me svrbe za pop... Ne da mi to uopće spavati, mackam se svakih sat vremena koliko je neizdrživo. I nema pomoći, bas sam istraživala po netu. Pokušavam da se ne ceskam, ali se znam probuditi i primjetim da sam se u snu ceskala. Pa ruke cu si svezati. Uopće me nije briga vise hoće li ostati poslije jako vidljive, znala sam da cu ih dobiti, iako sam bila redovita s mazanjem, ali ovo me vec sad jako muci, jer mi ne da spavati. Grrrr!
Krešimir 19.08.2014. <3
Tina i Marijas oh mile moje jos malo pa cete imat svoje male ljubavi u rukama..
Tina potpuno te razumijen tesko je jos pogotovo kad ti prode termin a i kad pocnu radat ptije tebe a imaju poslje termin mene je to izludivalo.
Marijas probaj po strijama namazat se bekutanovom kremom meni je pomoglo kod svrbeza.
Darija pa i ti si na kraju aj super supet.
Cure ako ima gresaka u pisanju oprostite pisem preko mobitela jer mi smo jos u bolnici mala mi je dobila zuticu.
Antonio, kako si?!
Vidjela sam da da si napisala da malena ima zuticu...zao mi je da ste jos u bolnici, ali izdrite i to jos malo pa cete doma , kucici svojoj i svojim deckima...
P.s. Da, i ja skoro na kraju, iako ja to jos ne kontam bas..ja si sve mislim kako ja imam jos puno vremena
antonio, bas mi je zao da ste jos u bolnici, ali sad ćete vi vec brzo kuci... Da, na samom sam kraju, iako meni samoj to jos nije skroz jasno. Ja kao jos imam vremena Ali svejedno željno čekam upoznavanje sa našim sinčićem. I da budem skroz iskrena (ne vjerujem da ovo govorim/pišem), jedva čekam da završi trudnoća. Lijepo je biti trudna, ali mi je vec dosta
Sto se tiče mazanja strija koje svrbe, mažem ti se ja stalno, jednom sa Mustela kremicom, jednom Biobaza. Nije mi uopće bed sto su se pojavile, ne opterećuje me to, ali me muci to sto svrbe za poluditi. Ovako kad sam budna se kontroliram pa se ne ceskam, ali se znam probuditi noću i ceskam se u snu. Ali tjesim se, termin je 22., brzo će i to, pa cemo onda krenuti s nekim novim tegobama
Krešimir 19.08.2014. <3
he he evo ipak idemo danas dimanemogu docekat da moji decki dodu po nas joj.
Suuuuper!! Sad uzivancija
super baš mi je drago. sad ćete svi uživati u maloj princezi
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji