Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    10. Kolovoz 2014. 05:48

Tina i Marijas oh mile moje jos malo pa cete imat svoje male ljubavi u rukama..
    Tina potpuno te razumijen tesko je jos pogotovo kad ti prode termin a i kad pocnu radat ptije tebe a imaju poslje termin mene je to izludivalo.
    Marijas probaj po strijama namazat se bekutanovom kremom meni je pomoglo kod svrbeza.
    Darija pa i ti si na kraju aj super supet.

antonio
    10. Kolovoz 2014. 05:51

Cure ako ima gresaka u pisanju oprostite pisem preko mobitela jer mi smo jos u bolnici mala mi je dobila zuticu.

DarijaZ
    10. Kolovoz 2014. 11:31

Antonio, kako si?! 
    Vidjela sam da da si napisala da malena ima zuticu...zao mi je da ste jos u bolnici, ali izdrite i to jos malo pa cete doma , kucici svojoj i svojim deckima...

P.s. Da, i ja skoro na kraju, iako ja to jos ne kontam bas..ja si sve mislim kako ja imam jos puno vremena

MarijaŠ
    10. Kolovoz 2014. 11:55

antonio, bas mi je zao da ste jos u bolnici, ali sad ćete vi vec brzo kuci... Da, na samom sam kraju, iako meni samoj to jos nije skroz jasno. Ja kao jos imam vremena  Ali svejedno željno čekam upoznavanje sa našim sinčićem. I da budem skroz iskrena (ne vjerujem da ovo govorim/pišem), jedva čekam da završi trudnoća. Lijepo je biti trudna, ali mi je vec dosta   

Sto se tiče mazanja strija koje svrbe, mažem ti se ja stalno, jednom sa Mustela kremicom, jednom Biobaza. Nije mi uopće bed sto su se pojavile, ne opterećuje me to, ali me muci to sto svrbe za poluditi. Ovako kad sam budna se kontroliram pa se ne ceskam, ali se znam probuditi noću i ceskam se u snu. Ali tjesim se, termin je 22., brzo će i to, pa cemo onda krenuti s nekim novim tegobama 

Krešimir 19.08.2014. <3

antonio
    10. Kolovoz 2014. 12:20

he he evo ipak idemo danas dimanemogu docekat da moji decki dodu po nas joj.

Tejuska♡
    10. Kolovoz 2014. 16:29

Antonio bas mi je drago sta idete domeka uzivajte u princezii .. Pusicee

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tina0208
    10. Kolovoz 2014. 16:52

evo drage da se javim... dakle ctg...pogadate...uredan...
    bebica se NAPOKON spustila na ulaz u zdjelicu... posto se moja doktorica vodi po terminu 08.08...dakle terminu uzv-a veli da jos ja imam vremena... ali ako nece krenut nista inducirat ce mi porod kad cu bit po uzv-u 41tt...dakle vjerojatno za tjedan dana ili pocetkom onog tamo iza tjedna...
    luda sam vec...eto ipak nisam ostala u bolnici... joj srce mi se lama kad sam danas vidjela...sigurno je nekih 5 bebica otislo doma iz rodilista... trebale smo i mi dvije bit medu njima...

Laura 21.08.2014 :-*

Tejuska♡
    10. Kolovoz 2014. 17:28

Tinicaa :)) drago mi je da je sve oke nemoj biti tuzna draga uskoro cete se maziti vas dvije ako nista najkasnije za tjedan dana :)) pusice

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.