Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    07. Kolovoz 2014. 09:05

kad se radi bris na streptokok i jel ima jos nekih briseva koje treba napraviti pred kraj trudnoce?

Lilica
    07. Kolovoz 2014. 09:24

eh vidis meni nitko nista nije radio, zadnji put sam briseve radila dok smo se spremali raditi bebicu i od tad nista. e sad, cujem da je taj streptokok opasan, trebala bi onda doktora na sljedecem pregledu pitati za taj bris. necu sad da me ne ostave zbog toga slucajno  jel ima onda jos nesto sto se bas mora jer je za bebusku opasno?

Tina0208
    07. Kolovoz 2014. 09:59

Darija jesi zvala bolnicu???

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    07. Kolovoz 2014. 10:32

eh...sorry kaj sam nestrpljiva... evo pogledala sam na svoj nalaz i nigdje ne pise njihov broj...
    zovi na ovog pa samo zatrazis TA... prespojit ce te... cekammmm

Laura 21.08.2014 :-*

DarijaZ
    07. Kolovoz 2014. 11:00

Tina, 
    Srijeda , 9 i 30 h...kad ti ides??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.