da, pa logicno je da da se prenese na bebu , pogotovo ako je u rodnici...urin mi je ok...nedavno sam radila urinokulturu, i to je ok...a na zadnjem pregedu mi je radila bris rodnice zbog streptokoka, a ono ispalo da imam e coli..
svakako cu im to napomenuti kad dodjem u TA na pregled, pa cemo vidjeti sta i kako..
a na netu sam nasla samo info o e coli u urinarnom traktu, a za e coli u rodnici pise da je to normalno i da se to ne lijeci..pa mi sad nist nije jasno... a dobro, vidjet cemo kaj ce mi rec u bolnici...hvala ti !
Darija svakako ce ti oni u bolnici znat najbolje reci...
Laura 21.08.2014 :-*
Darija drago mi je za streptokok
Naravno da ce ti oni najbolje znat rec a meni je prijateljica imala Coli u rodnici i dali su joj antibiotik,vaginalete i kremu .. Ma bice to sve super
Darija drago mi je za streptokok
Naravno da ce ti oni najbolje znat rec a meni je prijateljica imala Coli u rodnici i dali su joj antibiotik,vaginalete i kremu .. Ma bice to sve super
O wow, svo troje!
A pa dobro, i logicno nekako...
Ne brinem se previse, kad znam da ce to sve bit super ! Hvala ti!

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja imam problema s cadidom -.- nikak se riješiti toga. Već sam sto mogućih vaginaleta uzimala i stalno je ima. Imala sam i streptokok tipa B al to su mi antibiotici sredili.
kad se radi bris na streptokok i jel ima jos nekih briseva koje treba napraviti pred kraj trudnoce?
kad se radi bris na streptokok i jel ima jos nekih briseva koje treba napraviti pred kraj trudnoce?
...meni ga je radila u 34. tjednu, a evo sister sutra ide a ona je sad u 33. tjednu.... Koliko znam radi se na sterptokok obavezno pred kraj trudnoce, za druge nemam pojma... Meni je jos radila briseve na ureaplazmu, aerobe i jos nesto ( sad se ne mogu sjetit sta) na sredini trudnoce i to je to...
eh vidis meni nitko nista nije radio, zadnji put sam briseve radila dok smo se spremali raditi bebicu i od tad nista. e sad, cujem da je taj streptokok opasan, trebala bi onda doktora na sljedecem pregledu pitati za taj bris. necu sad da me ne ostave zbog toga slucajno jel ima onda jos nesto sto se bas mora jer je za bebusku opasno?
eh vidis meni nitko nista nije radio, zadnji put sam briseve radila dok smo se spremali raditi bebicu i od tad nista. e sad, cujem da je taj streptokok opasan, trebala bi onda doktora na sljedecem pregledu pitati za taj bris. necu sad da me ne ostave zbog toga slucajnojel ima onda jos nesto sto se bas mora jer je za bebusku opasno?
Paa, nemam pojma...ja znam samo da je ovaj bris na streptokok obavezan prije poroda, bar su nama tak rekli...najbolje da pitas doktora...
Tina, hihi, slatka si
Evo,idem zvati...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji