Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    05. Kolovoz 2014. 14:11

Opa Darija, štrecnulo me kad sam čitala... Kontrakcije veliš? Hoćeš dočekati 01.09.?  Šalim se...  Ja ih do sad nisam imala, ili uopće nisam kužila da je to to, pa ne znam što bih ti rekla... Bitno da je sve prošlo i da si sad u redu. I baš kako kažeš - to je normalno i prirodno - tijelo se priprema...

A što se tiče češkanja trbuha, izbjegavam to koliko mogu, trackam se baš često, jer mi je onda barem malo lakše... Mislila sam da neće više toliko rasti trbuh, kad ono... Očito mu treba još malo mjesta... U svakom slučaju hvala za savjet.

Krešimir 19.08.2014. <3

DarijaZ
    05. Kolovoz 2014. 19:03

Tina & Marija, nemojte me cimat....pa nebum valjda jos rodila ?!?!
    Danas sam ok, osjetim da me stegne tu i tamo, al to je nista naspram onog sinoc...

Tina0208
    05. Kolovoz 2014. 19:35

DarijaZ

Tina &amp; Marija, nemojte me cimat….pa nebum valjda jos rodila ?!?!
    Danas sam ok, osjetim da me stegne tu i tamo, al to je nista naspram onog sinoc…

jooj neznam...cekaj ti ides drugi tjedan na Bračak u TA???

Laura 21.08.2014 :-*

Dada32
    05. Kolovoz 2014. 19:23

Ma ne brini, di je još rujan! To je beba samo imala "ples sa zvijezdama".  Ne brini, samo odmaraj i nemoj gledati horore da ne plašiš maternicu. 

DarijaZ
    05. Kolovoz 2014. 20:51

Dada

Ma ne brini, di je još rujan! To je beba samo imala &quot;ples sa zvijezdama&quot;.  Ne brini, samo odmaraj i nemoj gledati horore da ne plašiš maternicu. 

Hahah, bas si me sad nasmijala..hvala  Horore ni inace ne gledam da ne plasim sebe, a kamoli maternicu 

Tina, nisam se jos nista narucivala, jucer  sam usla u 36. tjedan, a rekli su mi da se javim kad budem u 37.  Al teoretski,da...sljedeci tjedan idem na Bracak na ctg...

Marija, ja imam dogovor s bebacem, nema van prije 37. tjedna, nek se strpi da sluzbeno udjemo u termin... Poslje moze kad i kako hoce...A i nisam si ja zamislila da se on tak rano rodi, nemre to tak 

MarijaŠ
    05. Kolovoz 2014. 19:35

Hahah, ma ja sam se malo našalila... Da vidiš mene pred neki dan, zabrijala sam si u glavi da ću rodit u idućih tjedan dana. Tako me neki feeling oprao, valjda kad sam službeno ušla u 38. tjedan, pa sam pročitala da je nakon toga svaki poros zapravo terminski. Bila sam luda kao šiba dan - dva. Sad sam evo baš cool. 
    Nećeš ti još, ima još vremena. 

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    06. Kolovoz 2014. 09:58

e pa da...onda mislim da bi ih trebala nazvat ovaj tjedan pa ti vele kad da dodes iduci tjedan u TA... ja sam se isto narucila u 36tt za 37...
    ajde ako nazoves javi kad ce ti reci da dodes...

Laura 21.08.2014 :-*

DarijaZ
    06. Kolovoz 2014. 17:19

Zovem ih sutra, pa ti javim! 

E sad, opet ja s "tegobom"...
    Podigla nas briseva rodnice danas, kaze da ima e coli u rodnici...zvala sam ginicku, kaze da to nije neka frka i da kad dodjem u bolnicu na pregled to samo napomenem pa ce oni onda odlucit dal ce me odmah stavit na antibiotik ili tokom poroda....trazim po netu neki info o tome, nema bas nista za e coli u rodnici, nasla sam samo da je frka ako imas streptokok...a to , fala bogu, nemam! Zna li netko nesto vise o tome?

Tejuska♡
    06. Kolovoz 2014. 17:35

ja sam imala e.coli ali u urinu..a bila ona u urinu ili rodnici,moze tokom poroda u porodajnom kanalu prjeci na djete sto nije dobro,rjetko ko se iz prvog pokusaja s antibioticima u trudnoci rjesi iz prve (ja sam iz 4puta) pa vjerovatno ce te tokom poroda stavit na antibiotik da ne prede na bebu bitno im je napomenut..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI