Hahah, ma ja sam se malo našalila... Da vidiš mene pred neki dan, zabrijala sam si u glavi da ću rodit u idućih tjedan dana. Tako me neki feeling oprao, valjda kad sam službeno ušla u 38. tjedan, pa sam pročitala da je nakon toga svaki poros zapravo terminski. Bila sam luda kao šiba dan - dva. Sad sam evo baš cool.
Nećeš ti još, ima još vremena.
Krešimir 19.08.2014. <3
e pa da...onda mislim da bi ih trebala nazvat ovaj tjedan pa ti vele kad da dodes iduci tjedan u TA... ja sam se isto narucila u 36tt za 37...
ajde ako nazoves javi kad ce ti reci da dodes...
Laura 21.08.2014 :-*
Zovem ih sutra, pa ti javim!
E sad, opet ja s "tegobom"...
Podigla nas briseva rodnice danas, kaze da ima e coli u rodnici...zvala sam ginicku, kaze da to nije neka frka i da kad dodjem u bolnicu na pregled to samo napomenem pa ce oni onda odlucit dal ce me odmah stavit na antibiotik ili tokom poroda....trazim po netu neki info o tome, nema bas nista za e coli u rodnici, nasla sam samo da je frka ako imas streptokok...a to , fala bogu, nemam! Zna li netko nesto vise o tome?
ja sam imala e.coli ali u urinu..a bila ona u urinu ili rodnici,moze tokom poroda u porodajnom kanalu prjeci na djete sto nije dobro,rjetko ko se iz prvog pokusaja s antibioticima u trudnoci rjesi iz prve (ja sam iz 4puta) pa vjerovatno ce te tokom poroda stavit na antibiotik da ne prede na bebu bitno im je napomenut..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
da, pa logicno je da da se prenese na bebu , pogotovo ako je u rodnici...urin mi je ok...nedavno sam radila urinokulturu, i to je ok...a na zadnjem pregedu mi je radila bris rodnice zbog streptokoka, a ono ispalo da imam e coli..
svakako cu im to napomenuti kad dodjem u TA na pregled, pa cemo vidjeti sta i kako..
a na netu sam nasla samo info o e coli u urinarnom traktu, a za e coli u rodnici pise da je to normalno i da se to ne lijeci..pa mi sad nist nije jasno... a dobro, vidjet cemo kaj ce mi rec u bolnici...hvala ti !
Darija svakako ce ti oni u bolnici znat najbolje reci...
Laura 21.08.2014 :-*
Darija drago mi je za streptokok
Naravno da ce ti oni najbolje znat rec a meni je prijateljica imala Coli u rodnici i dali su joj antibiotik,vaginalete i kremu .. Ma bice to sve super
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja imam problema s cadidom -.- nikak se riješiti toga. Već sam sto mogućih vaginaleta uzimala i stalno je ima. Imala sam i streptokok tipa B al to su mi antibiotici sredili.
Sortiraj odgovore
Najstariji