Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    05. Kolovoz 2014. 12:39

Eh, da! A ja sam nocas imala "šou" sa Bh kontrakcijama...pocele su oko ponoci, a bogme su se nastavile i dobar dio noci...i to poprilicno jako i cesto.... S obzirom da se bol zadrzavala na podrucju trbuha, i nije se sirila na ledja i dalje, ostala sam skulirana i malo si to prodisala kak mi pase i bilo mi lakse....ali do sad jos nikad nisu bile tako intenzivne....ono, idu jedna za drugom neko odredjeno vrijeme, pa mala pauza , pa opet jedna za drugom.. Vec je R u neko doba noci sizio da imam trudove i da brojim razmak....al sam onda napokon uspjela zaspala, pa valjda nista vise nisam ni osjetila...
    Imate netko neka iskustva s time, i sto radite onda da vam bude lakse...? Do sad ih nisam osjetila nista vise od stezanja trbuha i to je bilo malo neugodno. Bezbolno...al ovo sinoc me bas bolilo...

Lida2
    05. Kolovoz 2014. 12:46

I meni se u zadnje vrijeme javljaju. I to cesce po noci nego po danu iako ih zna biti i tada. Al ne svaki dan.
    Cak me po noci znaju probuditi bol u ledjima i trbuhu kao da cu mengu dobiti ali jace. Bude ih nekoliko zaredom i onda stanu. A ja nastavima spavati
    Pripremaju se nasa tijela za porod DarijaZ

DarijaZ
    05. Kolovoz 2014. 13:08

LidijK, ja ih do sad nisam ni i imala nesto cesto, a i kad jesam , onda sam znala samo osjetiti lagano stezanje i trbuh tvrd kao kamen.. I to je to....nisam im do sad davala previse paznje i pozornosti 
    Al da, priprema se tijelo...

Dada,  termin mi je 01.09. 
    I dehidracija sinoc sigurno nije bila u pitanju, jer sam jucer na vecer do spavanja popila jedno litru i pol vode sigurno, gledala sam neki film i bilo mi vruce 

...ma , bit ce da se tijelo priprema, nema kaj drugo bit 

DarijaZ
    05. Kolovoz 2014. 13:08

LidijK, ja ih do sad nisam ni i imala nesto cesto, a i kad jesam , onda sam znala samo osjetiti lagano stezanje i trbuh tvrd kao kamen.. I to je to....nisam im do sad davala previse paznje i pozornosti 
    Al da, priprema se tijelo...

Dada,  termin mi je 01.09. 
    I dehidracija sinoc sigurno nije bila u pitanju, jer sam jucer na vecer do spavanja popila jedno litru i pol vode sigurno, gledala sam neki film i bilo mi vruce 

...ma , bit ce da se tijelo priprema, nema kaj drugo bit 

MarijaŠ
    05. Kolovoz 2014. 14:11

Opa Darija, štrecnulo me kad sam čitala... Kontrakcije veliš? Hoćeš dočekati 01.09.?  Šalim se...  Ja ih do sad nisam imala, ili uopće nisam kužila da je to to, pa ne znam što bih ti rekla... Bitno da je sve prošlo i da si sad u redu. I baš kako kažeš - to je normalno i prirodno - tijelo se priprema...

A što se tiče češkanja trbuha, izbjegavam to koliko mogu, trackam se baš često, jer mi je onda barem malo lakše... Mislila sam da neće više toliko rasti trbuh, kad ono... Očito mu treba još malo mjesta... U svakom slučaju hvala za savjet.

Krešimir 19.08.2014. <3

DarijaZ
    05. Kolovoz 2014. 19:03

Tina & Marija, nemojte me cimat....pa nebum valjda jos rodila ?!?!
    Danas sam ok, osjetim da me stegne tu i tamo, al to je nista naspram onog sinoc...

Dada32
    05. Kolovoz 2014. 19:23

Ma ne brini, di je još rujan! To je beba samo imala "ples sa zvijezdama".  Ne brini, samo odmaraj i nemoj gledati horore da ne plašiš maternicu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.