Jaoj, što me svrbi trbuh zadnjih dana. Ali samo na jednom mjestu, ne češkam se, ali već vidim da će biti nove strije... Grrrr. Nemam nigdje nikakvih drugih simptoma, već samo trbuh pa se ne zabrinjavam trudničkim osipom. Barem ne još uvijek... Ali ovo me ubija...
Jaoj, što me svrbi trbuh zadnjih dana. Ali samo na jednom mjestu, ne češkam se, ali već vidim da će biti nove strije… Grrrr. Nemam nigdje nikakvih drugih simptoma, već samo trbuh pa se ne zabrinjavam trudničkim osipom. Barem ne još uvijek… Ali ovo me ubija…
Dobro ti je Darija rekla. Trackaj se kremama i pokusaj sto manje ceskat, zbam da zna bit ne izdrzivo, ali probaj se kontrolirat.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Krešimir 19.08.2014. <3
Marijaš, mali raste i radi si mjesta.... I mene to tako periodicno zna svrbiti, imam feeling da ce mi se koza raspuknuti, ako ju ja ne oderem ceskanjem prije....meni u tom slucaju pomaze trackanje kremicama svako malo da mi koza bude konstantno vlazna....ne prestane skroz svrbiti, ali pomogne
Eh, da! A ja sam nocas imala "šou" sa Bh kontrakcijama...pocele su oko ponoci, a bogme su se nastavile i dobar dio noci...i to poprilicno jako i cesto.... S obzirom da se bol zadrzavala na podrucju trbuha, i nije se sirila na ledja i dalje, ostala sam skulirana i malo si to prodisala kak mi pase i bilo mi lakse....ali do sad jos nikad nisu bile tako intenzivne....ono, idu jedna za drugom neko odredjeno vrijeme, pa mala pauza , pa opet jedna za drugom.. Vec je R u neko doba noci sizio da imam trudove i da brojim razmak....al sam onda napokon uspjela zaspala, pa valjda nista vise nisam ni osjetila...
Imate netko neka iskustva s time, i sto radite onda da vam bude lakse...? Do sad ih nisam osjetila nista vise od stezanja trbuha i to je bilo malo neugodno. Bezbolno...al ovo sinoc me bas bolilo...
Eh, da! A ja sam nocas imala "šou" sa Bh kontrakcijama…pocele su oko ponoci, a bogme su se nastavile i dobar dio noci…i to poprilicno jako i cesto….
…al ovo sinoc me bas bolilo…
baš mi je žao. (ne mogu sad naći po forumu kad ti je termin?)
Kaže internet: "Neki liječnici savjetuju da popijete čašu ili dvije vode, ako kontrakcije postanu neugodne iz razloga što je i dehidracija često uzrok pojačanih Braxton Hickovih kontrakcija."
I meni se u zadnje vrijeme javljaju. I to cesce po noci nego po danu iako ih zna biti i tada. Al ne svaki dan.
Cak me po noci znaju probuditi bol u ledjima i trbuhu kao da cu mengu dobiti ali jace. Bude ih nekoliko zaredom i onda stanu. A ja nastavima spavati
Pripremaju se nasa tijela za porod DarijaZ
LidijK, ja ih do sad nisam ni i imala nesto cesto, a i kad jesam , onda sam znala samo osjetiti lagano stezanje i trbuh tvrd kao kamen.. I to je to....nisam im do sad davala previse paznje i pozornosti
Al da, priprema se tijelo...
Dada, termin mi je 01.09.
I dehidracija sinoc sigurno nije bila u pitanju, jer sam jucer na vecer do spavanja popila jedno litru i pol vode sigurno, gledala sam neki film i bilo mi vruce
...ma , bit ce da se tijelo priprema, nema kaj drugo bit
LidijK, ja ih do sad nisam ni i imala nesto cesto, a i kad jesam , onda sam znala samo osjetiti lagano stezanje i trbuh tvrd kao kamen.. I to je to....nisam im do sad davala previse paznje i pozornosti
Al da, priprema se tijelo...
Dada, termin mi je 01.09.
I dehidracija sinoc sigurno nije bila u pitanju, jer sam jucer na vecer do spavanja popila jedno litru i pol vode sigurno, gledala sam neki film i bilo mi vruce
...ma , bit ce da se tijelo priprema, nema kaj drugo bit
LidijK, ja ih do sad nisam ni i imala nesto cesto, a i kad jesam , onda sam znala samo osjetiti lagano stezanje i trbuh tvrd kao kamen.. I to je to….nisam im do sad davala previse paznje i pozornosti
Al da, priprema se tijelo…Dada, termin mi je 01.09.
…ma , bit ce da se tijelo priprema, nema kaj drugo bit
eh...ja se nadam da ipak neces rodit prije mene...mada me ovo malo zabrinulo....
Laura 21.08.2014 :-*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji