Pozdrav, nova sam na forumu :)) U 17. sam tjednu trudnoće i muči me bol u nozi. Donji dio leđa počeo me boljeti prije nekih mjesec dana, ali ništa strašno, samo kad se naprežem previše, a sada me desna noga, do koljena, sa strane i stražnje strane boli već dva dana. Užasno neugodna bol u svakom položaju. Trebam li se zabrinuti?
Hvala puno
Baš sam to i učinila draga... Fino se priredila i za slučaj da bude i pregled jutros, ali je bio samo CTG. Samo mi je liječnik rekao da ga opomenem ako dođemo blizu termina da se malo pregledamo... Sudeći prema svemu, bit će pregled kad ja kažem... Hihihihi.
Krešimir 19.08.2014. <3
Jaoj, što me svrbi trbuh zadnjih dana. Ali samo na jednom mjestu, ne češkam se, ali već vidim da će biti nove strije... Grrrr. Nemam nigdje nikakvih drugih simptoma, već samo trbuh pa se ne zabrinjavam trudničkim osipom. Barem ne još uvijek... Ali ovo me ubija...
Krešimir 19.08.2014. <3
Marijaš, mali raste i radi si mjesta.... I mene to tako periodicno zna svrbiti, imam feeling da ce mi se koza raspuknuti, ako ju ja ne oderem ceskanjem prije....meni u tom slucaju pomaze trackanje kremicama svako malo da mi koza bude konstantno vlazna....ne prestane skroz svrbiti, ali pomogne
Sortiraj odgovore
Najstariji