Darija pa meni su vadili 3 puta krvnu sliku,1 puta standarno da se vidi ,2 puta jer sam dosla sa bolovima pa su mi vadili krv i 3 put jer sam se zalila isto na bolove pa su mi sa 3 krvnom slikom ustanovili upalu bubrega ali sam dan poslike rodila..a ako se ti osjecas super onda nema potrebe za time draga :D

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja radim krvnu sliku svaka 4 tjedna na svoju ruku, nitko mi nije rekao, samo nazovem doktoricu opce prakse i kazem da mi posalje uputnicu radi kontrole, nije mi nikad nista rekla ni jedna... i svaka 4 tjedna privatno nosim urinokulturu...
Meni je radila krvnu sliku na samom početku, kada je rađena i provjera za krvnu grupu i ostalo sve, i sada prije tjedan dana, znači u 36. tjednu. Kao čisto radi kontrole svega. I pokazalo se da mi je željezo dobro palo (sa 19,8 na 10),pa mi je prepisala Heferol. Tako da... Pretpostavljam da nije češće rađena provjera jer se nisam na ništa žalila.
Meni je radila krvnu sliku na samom početku, kada je rađena i provjera za krvnu grupu i ostalo sve, i sada prije tjedan dana, znači u 36. tjednu. Kao čisto radi kontrole svega. I pokazalo se da mi je željezo dobro palo (sa 19,8 na 10),pa mi je prepisala Heferol. Tako da… Pretpostavljam da nije češće rađena provjera jer se nisam na ništa žalila.
Nisam se ni ja na nista zalila, al me recimo poslala vadit hormone stitnjace cisto eto tako da vidi jel to sve ok....i pokazalo se da nije
Krv sam kazem vadila jednom...pod to mislim na kompletnu krvnu sliku, ne racunam jos i krvnu grupu i testove senzibilizacije....
A ja kod svoje ginekologice vise ni necu ici na preglede, zadnji pregled mi je bio u 34. tjednu, i sad cekam da udjem u 37. da se prijavim u bolnicu....jel oni u bolnici rade kakve pretrage, ili je to samo pregled, ctg, uzv?
Krešimir 19.08.2014. <3
DarijaZ
Ako je sve u redu, rade samo pregled, ctg i uzv po potrebi!
DarijaZ
Ako je sve u redu, rade samo pregled, ctg i uzv po potrebi!
Jel svaki put rade i pregled ili samo CTG? Sutra idem prvi put pa ne znam što da očekujem...
Krešimir 19.08.2014. <3
Pozdrav, nova sam na forumu :)) U 17. sam tjednu trudnoće i muči me bol u nozi. Donji dio leđa počeo me boljeti prije nekih mjesec dana, ali ništa strašno, samo kad se naprežem previše, a sada me desna noga, do koljena, sa strane i stražnje strane boli već dva dana. Užasno neugodna bol u svakom položaju. Trebam li se zabrinuti?
Hvala puno
Pozdrav, nova sam na forumu :)) U 17. sam tjednu trudnoće i muči me bol u nozi. Donji dio leđa počeo me boljeti prije nekih mjesec dana, ali ništa strašno, samo kad se naprežem previše, a sada me desna noga, do koljena, sa strane i stražnje strane boli već dva dana. Užasno neugodna bol u svakom položaju. Trebam li se zabrinuti?
Hvala puno
Draga, put pod noge i svojem doktoru!
To je preopćenito da bi sad spekulirali (može biti banalno poput istegnutog mišića, ali i zeznuto poput ugruška). Nije mi cilj plašiti te, ali sad stvarno nisi u poziciji da se kockaš sa svojim zdravljem. Uzmi svoju trudničku knjižicu i odi svom doktoru opće prakse pa ako on ne zna nek' te šalje dalje specijalistima. Nemoj čekati!!!
Sretno!
Hvala puno
u prvim tjednima i mene su leđa ubijala,(najjace donji dio leđa - trtica) pri naporima i to do te mjere da ako mi je nesto palo na pod nisam se mogla sagnut da to podignem al nakon sat, dva izležavanja bol bi skroz nestala... za nogu neznam kaj bi ti rekla...ja na poslu stojim po 10-12 sati dnevno pa znam zasto me bole noge
grcevi su me hvatali, al od kad pijem magnezij nema ih vise. al ovo da konstantno boli u svakom polozaju mozda je ipak najbolje pitat doktora
16.12.2014 <3 Lena <3
Baš sam to i učinila draga... Fino se priredila i za slučaj da bude i pregled jutros, ali je bio samo CTG. Samo mi je liječnik rekao da ga opomenem ako dođemo blizu termina da se malo pregledamo... Sudeći prema svemu, bit će pregled kad ja kažem... Hihihihi.
Krešimir 19.08.2014. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji