A jadna! Ja sam tek u 2h zaspala, imala buđenje u 6 i nastavila spavat do pola 12. Dobro je!! :)) Ja jutrom samo ono žuto gorko povraćam. Da probaš vode popit da imaš šta povratit? To se i meni događalo u 2. ili 3. mjesecu trudnoće. Al nekako mi bilo bolje i to nego povraćat hranu pa mi se onda i ta hrana zgadi :((.
huhhh. blaah! suosjecam s vama!
izgleda da sam i ja pocela svakodnevno povracati, samo ujutro, cim ustanem iz kreveta, kad nemas sta ni povratiti, osim te kiseline... fuj! i nikako poslije ne smijem jesti nista slatkasto za dorucak, tipa musli, cokolino jerbo onda jos i nakon toga povratim... a ostatak dana mi je muka.
nisam imala krvarenja od onda, niti iscjedak, nista... samo neka tako ostane! pijem duphastone 3x/dan + utrogestan vag. 3x2. i to mi je isto muka stavljat... samo lezim i kljukam se tbl. jupi bas nam je krasno :) vec sama sebi idem na zivce! gledam neku seriju cijeli dan, skinula sam jucer cijelu sezonu, evo sad je pretposljednja epizoda na redu :D aaaaaaaaaaa! napravit cu udubljenje na ovom kaucu.
drz`te se curke, proci ce i to ( tako mene tjese :D ) !!! samo neka nam bebice budu dobro!
Hej Beag,drago mi je da ti je stalo krvarenje i sve ostalo,a o mucninama sta da kazem valjda ce sve proci kad rodimo,evo ja sad uspavala malog a mogu ti rec da bi i ja sa njim ali moram kuhat
,a sad ce mi doc i veci pa moram sa njim ucit i pisat dok ovaj spava
,uzivaj i spavaj kad god mozes
,i ja bi da mogu
.
Ja se pitam di je Beag a ona po seriji!! Tako znači! Beag, bapse priče su ak ti se jede slatko da je cura, ak ti se jede kiselo dečko je. Ja sam na čokoladu bljuvala, da pojedem kockicu i povraćam za 6h, osjetila bih tu čokoladu. nisam ju mogla ni na reklami vidjeti.
Antonio, a da probaš s laganim normabelom? Stvarno mi te žao!! Ja noćas nisam mogla duuugo zaspat, i to malo što sam spavala bila sam dost nemirna, i eto me budna od 5. Još sam jučer radila generalku u jednoj prostoriji i umorila se, ali ništa.
Stalno imam neki strah da će mi kuća biti prljava kad se vratim iz bolnice s bebom, ubija me to (inače ne bolujem od pretjeranog čišćenja), ali bih htjela da taj trenutak bude sve tip top (što je nemoguće uz taman namještaj). Ne znam jel me hormoni peru il sam bolesna u glavi, al najrađe bih da kad dođem s bebom da mi nitko ne dolazi neko vrijeme, ne galami i ne drmusa bebu i ne pametuje. već mi je puna kapa onog: u naše vrijeme smo to tak i tak radili i svi preživili (iako objasnim da je nekad bila veća smrtnost djece), vi mladi ništ ne znate, ne odgajate dobro djecu, šta ima veze ako dijete plače itd. Živac sam i depresivka po prirodi i takve glupe sitnice me izbace iz takta, pa se bojim da ću bez mlijeka ostat zbog tog.
Beag, drago mi je da ti je stalo krvarenje. Meni je znalo stajat i vraćat se, pogotovo kad sma se vratila iz bolnice krvarila bih nakon povraćanja, vald od naprezanja. Ja imam duphastona za 2 tjedna, jedva čekam da ih se riješim, onda mi ostaje samo Prenatal. I da, mm i ja opet dobili summamed za ureaplasmu, to mi je već drugi u trudnoći. Još sm oizbjegavali odnose u međuvremenu, ali glupa bakterija se nastanila i ne mrda. Nek je sve zlo i u tome. Beag, meni je najgore bilo to razdoblje kad sam krvarila i povraćala, mislim da je sve ostalo lako, bar zasad!
Bjap.evo mene i sinoc jos gore budna od 11,neda mi se pit tablete tipa normabel lako se navuces na njih a i ne zelim radi bebe
,evo sad sam malog uspavala i stavila rucak radit i sve mi uzasno smrdi
, ja nedaj boze da pojedem sta slatko poslje imam cjeli dan odvratan okus u ustima a voljela bi jest princeze krempite a ne mogu cim stavim u usta bi povratila,ali ja se svejedno nadam curici he he
,nasa Beag se bacila na serije a ja gledam non stop traktor tom pepa pig bob graditelj sve te crtice vec znamo napamet,
Hahaha, to i meni šogorica kaže kad gledam bilo šta na TV-u. kod nje samo crtići na repertuaru. Meni svekrva kuha, u zadnje vrijeme i sama nešto skuhama kad mi njeno nije po volji, ali i samoj mi je teško jer ne znam što bih. Od variva povraćam, pečeni krumpir i pečeno meso mi se gadi od početka. Brokula, cvjetača i mrkva mi se također gade. Ja u kuhinju nisam mogla 2 mj ući, ak uđem odmah letim povraćat. Imala sam čašu i bocu vode koju sam točila u kupaoni, jer uć u kuhinju je bilo nemoguća misija. Nije ni sada bolja situacija, al preživi se. Da imam djecu kao ti, patila bih se kao i ti. Probaj si svezat maramu oko usta i nosa, ili stavit medicinsku masku. Valda će ti proći te mučnine uskoro... kak meni muž kaže: "Zašto ti još uvijek povraćaš a dijete ti oživilo?". Ja ću valda do kraja bljuvat. :D
Sortiraj odgovore
Najstariji