Ej ma to je stvarno da ne povjerujes da do sad nitko nije vidio hematom,a za mucnine sta da ti kazem i ja sa njima vodim bitku na zadnjoj kontroli sam rekla doktorici da me jos muce a ona mi je rekla da je to dobar znak da beba dobro napreduje i da se normalno razija
,moras bit pozitivna i pozitivno razmisljati gledaj ti mirovati pa ces vidjeti,koliko si sad trudna u kojem si tjednu.
9.tjedan. Uh, nadam se, bas citam o tim hematomima, doktori kazu da se uglavnom povuku nakon nekoliko tjedana i uz terapiju. opasno je ako se povecava.
eto, bila sam i kod privatne dr. prosli tjedan i nije nista vidjela, nego je je krvarenje objasnila kao menstrualno. ne znam sto bih rekla na sve to.
mirovat cu svakako! i pokusat sve gledat pozitivno, zabrinuta jesam, ali smirit cu se kroz par dana! hvala na dobrim vibrama!
Draga Beag, ja sam prošla istu priču. S 8+3 dana sam prokrvarila zbog hematoma i bila u bolnici 2 tjedna. On iscuri il se povuče, ali je gotovo normalna pojava koja nastaje pri ugnježđenju u ploda u maternicu i rasta bebe. Miruj maksimalno, polako sjeddaj, polako ustaj, ne napreži pritom trbušne mišiće. Hodaj samo na wc. nemoj da čujem da opet šetaš. Kad sam završila u bolnici smanjile su mi se mučnine, a onda u 11.-12. tjednu sam toliko jako počela povraćat, muž me nosio iz dnevnog u krevet kolko sam bila iscrpljena. I da nisam imala hematom preležala bih zbog mučnina. Meni je dan danas muka i povraćam 2-3 puta tjedno, ali mi je puno bolje. I dalje mirujem (doduše, ne toliko koliko bih trebala) jer je beba nisko. To što ti se spava iskoristi i spavaj jer ti tad neće bit muka :))
Draga Beag, ja sam prošla istu priču. S 8+3 dana sam prokrvarila zbog hematoma i bila u bolnici 2 tjedna. On iscuri il se povuče, ali je gotovo normalna pojava koja nastaje pri ugnježđenju u ploda u maternicu i rasta bebe. Miruj maksimalno, polako sjeddaj, polako ustaj, ne napreži pritom trbušne mišiće. Hodaj samo na wc. nemoj da čujem da opet šetaš. Kad sam završila u bolnici smanjile su mi se mučnine, a onda u 11.-12. tjednu sam toliko jako počela povraćat, muž me nosio iz dnevnog u krevet kolko sam bila iscrpljena. I da nisam imala hematom preležala bih zbog mučnina. Meni je dan danas muka i povraćam 2-3 puta tjedno, ali mi je puno bolje. I dalje mirujem (doduše, ne toliko koliko bih trebala) jer je beba nisko. To što ti se spava iskoristi i spavaj jer ti tad neće bit muka :))
bjap, hvala ! tjesi me sto je to vise manje normalno.samo neka se povuce!!! meni dr.nije spominjao bolnicu, samo da doma lezim, doslovno to i wc kako si i rekla. dragog mi nema cijeli tjedan, na sluzbenom je putu, sama sam, ali danas sam pokupovala svega i svacega i natrpala fizider, a sto zafali zovem dostavu, nema druge. ne mrdam s kauca!!!
A čuj, meni nije drago što sam morala u bolnicu, ali doktori su se htjeli ogradit ako se nešto dogodi, i kao ne vjeruju da ću mirovat. Još je hematom bio ispod bebe. Frendici je bio iznad bebe, njen doktor ju je stavio na mirovanje 2 tjedna i samo toliko je pila duphastone, a ja ću ih pit do 26. tjedna. Meni je jedan doktor prije mjesec dana vidio hematom, a ovaj moj prije tjedan dana nije.
dobra je stvar da ti nema muža, sex nije poželjan kod tvoje situacije, kao ni orgazam zbog grčenja maternice. Inače to sve nije opasno, al bolje se suzdržat za svaki slučaj.
Sjetila sam te se jutros 10 do 5 kad sam se probudila i pitala sam se jesi uspila odspavat!! :D Ma ok je, išla 10 do 5 na wc i nisam mogla više zaspat, uhvatila me glad, pa muž počeo hrkat, pa se ustala u 6h povraćat, pa jela, popila kavu, stavila robu prat i odspavala od 8 do 12 h :)) Dobro je to. Da imam djecu kao ti en bih mogla prespavat cjelo prijepodne. Muka mi je cijeli dan. Ah, nisam ja uvijek prala zube kad je muka. Prvo povraćam pa perem zube, ako i to mogu :(.
Sortiraj odgovore
Najstariji