Drago mi je za kolica, super da si barem to brzo rješavaš. :) Tek sad sam pročitala šta ti je sa šećerom...pa to je užas!!! Ne mogu vjerovat da su te toliko držali u bolnici. Možda sad neće! Držim fige! :)) O, ni sama nemam pojma kolko mi je lako što nemam malu djecu uz mirovanje i trudnoću općenito, ali bit će prilike!
Ono što si napisala da te dole stišće je vjerojatno rastezanje maternice, mene zna nekad jako bolit ali mi doktor reko da je to rastezanje, tj. nije ništ opasno budući da se ne otvaram još.
Evo opet mene, jutros sam bila vadit krv za dawnov sindrom i nadam se da ce sve bit ok nalaz se ceka deset dana,hvala Bogu mucnine su malo popustile pa se lakse dise,ej da i da se pohvalim pocela se moja bebica javljati i jako sam sretna kako je to ljepi osjecaj
.
Držim fige da sve bude ok. Ja tu pretragu nisam radila. Uživaj u tim malim udarcima, ja ih obožavam. Kad muž stavi ruku beba se nažalost smiri. Ali dobro, sad znam kak ću je smirit kad bude velika i udarala do bola :))
ma zato je moj muz tuzan jer bi i on da osjeti ali jos je rano za njega da osjeti
Uh, i mene ponekad glava boli, ali rješim to limunadom i jakom kavom. :) Mislim da je vrijeme za to krivo, osjećam se kao kad sam živila na moru pa kad jugo udari. Glavobolja i depresija :(. Hajde, bit će bolje!
meni su opet krenule mucnine, ovo je uzas. nemam volje za nicim, po cijele dane lezim, ne znam sto bih jela vise... a sto se tice spavanja, stalno mi se spava!! osim kad se probudim u 4,5 ujutro onda vise ne mogu zaspati... e to je tek super! kad ce kraj ovoj fazi!!!!!!!!!!
Ej moja Beag,vjerujem da ti je grozno i meni je bilo tako sad vise nemam svaki dan mucnine ali svako toliko se pojave najvise ujutro mene jako muci spavanje ne mogu spavat,kazu kad udes u drugo ttromjesjecje da pocinju ljepi trudnicki dani ali ja to nevidim,htjela sam ti se pohvalit da sam u prosli petak pocela osjecat moju malu mrvicu divan osjecaj u svim tim mukama i nesto ljepo
.
danas sam oooopet bila kod gin. ( ovo mi je 4.put u 8 tj.T :/ ) zbog krvarenja koje se ponovilo. ugl. i dalje je sve ok, bebica je narasla, 2 cm :)) hehe. ali sad je dr. ipak rekao da se vidi hematom!!! nakon 15 minuta okretanja uzv, kao je, nije... mozda... luda sam bila na tom stolu, iscekujuci da vise kaze sto je, jel je ili nije!!! aaaaaa!! uz duphastone mi je dao jos utrogestan vaginalete i naredio strogo mirovanje, doslovno lezanje i wc. jupi. naravno da sam uplasena, iako je rekao da je bolje kada iscuri jer onda se hematom povuce, i da to nije nista neuobicajeno, ali treba paziti.
sad mi je to tako cudno, bila sam na pregledima kod 3 razlicita gin.i svaki put je receno nema hematoma i sad odjednom ga vidi :/ isti moj dr.kod kojeg sam bila prije 2 tjedna.
nakon pregleda srela sam i kuminu sestru koaj je pedijatrica, i rekla mi je da je to sve normalno, da svaka druga zena ima hematom, al da neki doktori to cak i ne govore pacijenticama da ih bezrazlozno ne uznemiravaju i da se ni ja ne uzrujavam i da ne moram doslovno lezati 24 sata na dan, samo se ne naprezati, dizati tesko i sl.
e sad, drage moje...... luda sam!!! uz mucnine jos i to. uhhhh.
Sortiraj odgovore
Najstariji