Evo mene Bajp joj nasla sam kolica polovna za 700 kn i to trodjelna narandasto siva boja odusevljena sam njihova beba nije htjela se vozit he he he kao moj prvi i ta kolica su nova ma ne mogu ti opisat kako sam sretna,i to slucajno sam se cula sa prijateljicom i saznala za ta kolica i odmah sam ih otisla vidjet pa sam ih odmah kupila dve brige manje,ja sam trudna 17 tjedana i vec dva dana imam dole neki pritisak ocizo mi se maternica siri pa imam tu nelagodu dole,strah me da cu opet prije zavrsit u bolnici radi secera pa vec sad polako rjesavam stvari za bebu jer sam sama nemam pomoci niotkud muz mi radi po cjele dane pa vec sad ludim sta cu sa ovih dva musketira ako moram opet lezat u bolnici do poroda
,a svi su navikli na mene mama daj ovo mama daj ono,a manji je moj priljepak doslovno i mokrit idem sa njim tako da ce njemu to najvise tesko past svaki dan pricam sa njim da mama ima bebu u truhu i da cu morat i u bolnicu i sve ali jednostavno ne zeli niti cut,
Drago mi je za kolica, super da si barem to brzo rješavaš. :) Tek sad sam pročitala šta ti je sa šećerom...pa to je užas!!! Ne mogu vjerovat da su te toliko držali u bolnici. Možda sad neće! Držim fige! :)) O, ni sama nemam pojma kolko mi je lako što nemam malu djecu uz mirovanje i trudnoću općenito, ali bit će prilike!
Ono što si napisala da te dole stišće je vjerojatno rastezanje maternice, mene zna nekad jako bolit ali mi doktor reko da je to rastezanje, tj. nije ništ opasno budući da se ne otvaram još.
Evo opet mene, jutros sam bila vadit krv za dawnov sindrom i nadam se da ce sve bit ok nalaz se ceka deset dana,hvala Bogu mucnine su malo popustile pa se lakse dise,ej da i da se pohvalim pocela se moja bebica javljati i jako sam sretna kako je to ljepi osjecaj
.
Držim fige da sve bude ok. Ja tu pretragu nisam radila. Uživaj u tim malim udarcima, ja ih obožavam. Kad muž stavi ruku beba se nažalost smiri. Ali dobro, sad znam kak ću je smirit kad bude velika i udarala do bola :))
ma zato je moj muz tuzan jer bi i on da osjeti ali jos je rano za njega da osjeti
Evo moja Bjap ja i dalje ne spavam po noci i to me izluduje skoro svaki dan imam glavobolje a mene inace skoro nikad glava nije bolila ali sad u ovoj trudnoci skoro svaki dan nekad mi ni lekadol ne pomaze.
Uh, i mene ponekad glava boli, ali rješim to limunadom i jakom kavom. :) Mislim da je vrijeme za to krivo, osjećam se kao kad sam živila na moru pa kad jugo udari. Glavobolja i depresija :(. Hajde, bit će bolje!
meni su opet krenule mucnine, ovo je uzas. nemam volje za nicim, po cijele dane lezim, ne znam sto bih jela vise... a sto se tice spavanja, stalno mi se spava!! osim kad se probudim u 4,5 ujutro onda vise ne mogu zaspati... e to je tek super! kad ce kraj ovoj fazi!!!!!!!!!!
Ej moja Beag,vjerujem da ti je grozno i meni je bilo tako sad vise nemam svaki dan mucnine ali svako toliko se pojave najvise ujutro mene jako muci spavanje ne mogu spavat,kazu kad udes u drugo ttromjesjecje da pocinju ljepi trudnicki dani ali ja to nevidim,htjela sam ti se pohvalit da sam u prosli petak pocela osjecat moju malu mrvicu divan osjecaj u svim tim mukama i nesto ljepo
.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji