Evo,bila sam danas na pregledu, trudnoća potvrđena i uredna, ali ipak sam dobila mjesec dana bolovanje, zbog putovanja i tlaka koji skače.
cestitam od srca na potvrdenoj trudnoci bas mi je drago,ako se ne osjecas dobro radi tog tlaka bolje da lezis i odmaras, hvala dragom Bogu danas mozemo ici na bolovanje jer smo zasticene.
aha. citala sam malo, kazu da je za ocuvanje trudnoce.
pijem samo folnu kiselinu, i to samoinicijativno jer mi je zamjenski dr. nije preporucio. pocela sam je piti cim sam saznala da sam trudna. 14.2. idem svom dr. pa cu vidjeti sto ce on reci, hoce li mi preporuciti jos i neke vitamine.
Ja pijem od Centravita Prenetal i mogu ti rec da sam sad bolje imam vise snage dok ih nisam pocela pit bila sam isrpljena umorna sva nikakva a sad sam ok
drage mame, zanima me sta ste koristile za zeljezo u trudnoci, dobila sam od gin.ferum lek tablete, ali nemogu ih piti... dali je netko koristio kakve sirupe za zeljezo..dali mi mozete dati neki savjet
Ni ja nisam mogla pit ferum lek tablete pa mi je doktorica bila dala neki sirup raspitaj se malo kod svog doktora,oprosti vec sam zaboravila kako se zvao taj sirup to san pila u prosloj trudnoci,za sad u ovoj mi jos ne treba.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji