Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    05. Veljača 2014. 08:17

aha. citala sam malo, kazu da je za ocuvanje trudnoce.

pijem samo folnu kiselinu, i to samoinicijativno jer mi je zamjenski dr. nije preporucio. pocela sam je piti cim sam saznala da sam trudna. 14.2. idem svom dr. pa cu vidjeti sto ce on reci, hoce li mi preporuciti jos i neke vitamine.

nani1
    05. Veljača 2014. 20:18

drage mame, zanima me  sta ste koristile za zeljezo u trudnoci, dobila  sam od gin.ferum lek tablete, ali nemogu ih piti... dali je netko koristio kakve sirupe za zeljezo..dali mi mozete dati neki savjet

M@Mfakini
    06. Veljača 2014. 09:18

Pozdrav
    nadam se da primate u klub još jednu trudnicu naš termin je 26.7.
    tegobe uf od mučnina i povračanja od samog početka -8 kg do 10 tt i sada od 10 - 15+6tt vratila smo 1 kg.koristim Duphastone od 7 tt jer sam imala krvarenje koje je trajalo doslovno 24 sata i to više kao iscjedak nego pravo krvarenje.
    Jako teško nalazim hranu koja paše i da ne izaziva i pogoršava mučnine.
    U prvoj trudnoći koja je bila blizanačka sve je trajalo do 6 mj t.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.