ninina22 iskrene cestitke na deckicu.... uzivajte...
evo drage moje ja sam opet danas bila na ctg-u... trudova nema,a doktorica veli da sam otvorena za 1 prst... vidjet cu sto ce navecer reci doktor moj jer sam pak u pola 7 narucena kod njega...
imam bolove u donjem dijelu trbuha,a nesto me danas i u kicmi bolilo...
Laura 21.08.2014 :-*
Tina, javi kaj ti je doktor rekao...
Vjerojatno se tijelo priprema....ma , bit ce to uskoro !
nije bila tu danas??? ja sam se cula s njom...rekla je da je otvorena za 2 prsta i da je ctg i njoj uredan...opet mora na kontrolu za tjedan dana...ako ne rodi prije... a posto je njoj termin prosao jucer...neznam bas da bude u komadu do srijede...
ugl...dobro je i u komadu je... hehe
Nije bila, ili barem ja nisam primjetila da je nesto pisala....
Nadam se da ce kod nje uskoro krenuti, vjerujem da je i ona vec luda od svega..
a mozes si mislit kako nam je...termini su tu...a promjena nikakvih...
njoj je bas grozno tim vise sto od 30tt ima jake bolove... a sad sve manje i manje...
Ninina cestitam ti uzivaj u svom malom zlatu.
Uglavnom moje cure evo nista josjoj urlala bi od muke doktori kazu jos nije vrjeme jos da stvar bude bolja danas mi je jedan doktor rekao da sam po njemu 38.3 eh pa tu sam poludila jer ako budem toliko cekala iz mene ce izaci mala sumo hrvacica
.Tina hvala draga moja
.Narucili me opet u srjedu i onda ce mi radit pregled i ultrazvuk pa cemo vidjet najvjerovatnije cu opet na indukciju
.Eh da cure znate da ja radam djecu na blagdane pa izgleda hoce i ona
.,prvi sin je na sveta tri kralja drugi je na badnjak eh izgleda i ona hoce na blagdan ha ha ha ha aah
ninina, iskrene čestitke, želim vam što brži oporavak i povratak kući!
antonio, , ma neće curica valjda toliko čekati, brzo ćeš ti, vjerujem ja u te!
Krešimir 19.08.2014. <3
Ninina22 cestitam od i zelim vam da sto prije dodjete kucici i da uzivas u okruzju doma biti sa svojim bebacem!!!
Tina0208 opasno se blizi tvoj datum
Drzim fige da se nesto krene zbivati!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji