Darija to nasa Tina ide ribat pecnicu da ga vise uzbudi ha ha ha ha.,.,
Ali ja sam trebala pocet prije skakat po mome mozda sam mogla malenu do sad vec imat u rukama uh joj sad mi je krivo ali ja sad nedam mu mira brizan nocas je ostao sokiran hi hi hi
eh drage moje.... samo se vi zezajte na moj racun.... da samo znate kako mi je sad tesko... dakle...budna sam negdje od cca 1 sata i spavati ne,a eto vec pola 5...
do malo prije sam se samo vrtjela po krevetu,a bistra sam ko dan... i tako se dakle ja prislonim k muzu i kao "sasvim slucajno" odleti ruka na njegovog gospona kad ono imas kaj primit...dignut da vise ne moze bit...a njegova reakcija...mmmmmm.....i okrene se na drugi kraj kreveta...grrrrrr
Laura 21.08.2014 :-*
Tina moja ma rmo se mi he he ma ne zlonamjerno znas da te mi volimo svi jako puno,.,.,ja nisam nocas mogla zaspad do jedan i pol ali sam poslje bila zaspala ali uzalud onda mi se maleni probudio vristeci u snu i njega sam
nosila do 4 i pol po kuci i evo nas od 5 pa do 8 i 30 smo spavali i evo sad se moramo dignut
.,.,
TINA nasa d raga evo ja ti danas zelim za tvoj rodendam puno srecece zdravlja i ljubavi i po mogucnosti da princeza dode od srca ti to zelim.Sretan rodendan
hvala ti draga...stvarno hvala od ..... nekako vjerujem da bi princezica dala vec do znanja da zeli slavit rodjendan s mamom,al izgleda da ipak ne zeli...
znaci i tebi noc bila luda... evo ja po prvi put otkad sam trudna nisam toliko dugo bila budna...
Laura 21.08.2014 :-*
Evo dragae moje dosla ja iz trgovine uh jedva sam dosla kuci bole me prepone i dole stidna kost uf a i nitko te nebi pustio naprjed a toplo je vec sad je 26 stupnjeva van u par navrata mi se napravilo slabo.,.a maleni je navijen kao da ga je netko navio trci po svuku
Sortiraj odgovore
Najstariji