Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    29. Srpanj 2014. 12:05

pa da...i ocekujem preko 3 kilice....
    evo danas me opet sve zbunjuje... svi bolovi su prestali...noc je bila neopisivo mirna... jutro takoder...sad cekamo da vidimo sto nam ceka podne... jedino me mala danas uzasno rita i to me jako boli... jel moguce da to samo tak stane?? vec sam luda... u p.m.

Laura 21.08.2014 :-*

antonio
    29. Srpanj 2014. 13:56

Evo moja Tina i kod mene je sve stalo i danas je malena jako jako mirna vec sam se pocela zabrinjavati .,.,sinoc me sve boljelo mislila sam to je to ono na kraju sve je stalo evo danas nista kao i da nisam trudna nista me ne boli niti pritisce malenu nema ni osjetit .,.eto i ja se mislim jeli to zatisje pred buru

Sretnica <3
    29. Srpanj 2014. 14:45

Ja imam termin krajem osmog mjeseca iako sve mislim da ću rodit prije.. Ovo mi je prva bebica... Zadnjih 2 dana imam jake bolove u donjem djelu leđa, još nisam imala takve.. Od kad sam trudna skoro ništa ne jedem a zadnjih par dana pogotovo.. Šta god stavim u usta boli me trbuh i više puta na dam moram na wc.. Mislite da to nešto znači? Ima netko slična iskustva??

Tina0208
    29. Srpanj 2014. 14:51

joj antonio napokon te nista ne boli...ajde onda samo skupljaj snagu za porod dok si dobro...
    bas mi je drago to cuti...hehe

Laura 21.08.2014 :-*

• leona999
    29. Srpanj 2014. 20:37

Zadnjih par dana pred porod sam bila sve sporija i smetale su me grbe na cesti dok sam vozila auto. Beba se manje ritala pa sam isla na pregled. Kad ono iznenadjenje, beba se spustila za porod,a ja 8cm otvorena da nisam ni skuzila! Malo su me boljela ledja,ali nista posebno. Tako da je moguce da prodjete prvu fazu, a da ni ne skuzite :)

Marica89
    29. Srpanj 2014. 22:10

Moji su trudovi počeli jednim žestokim probadanjem u križima, toliko jakim da nisam mogla dovršit večeru. I trajali su od 22:30 cijelu noć sa veoma nepravilnim razmacima. Malo me probadalo u križima, onda je počelo probadanje od naprijed nisko,kao u jajnicima, da bi se opet vratilo u križa i tako non stop. A vremenski period je isto bio čudan - počeo s pola sata, smanjio se na 25min, pa na 20, da bi opet na pola sata, potom na petnaest minuta i to je tako trajalo cijelu noć do ujutro u 10 sati kada sam otišla u rodilište čisto zato jer je to sve skupa trajalo predugo,a svi znaci su ukazivali na lažne trudove. I naravno, bila sam otvorena 8 cm,a u tom periodu su mi trudovi bili na petnaest minuta. Ja sam i danas skroz zbunjena kako mi se sve to odigralo.

Tejuska♡
    30. Srpanj 2014. 14:08

Ninina22 cestitkeee  nadam se da cete brzo kucii maziti se 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.