Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    31. Srpanj 2014. 12:36

ja sam u obje trudnoće računala prvi dan zadnje menstruacije kao početak trudnoće i oba puta bila u pravu bez obzira kaj su sad za D govorili da je velika beba, znači po njima stalno jedan tjedan kasnila, i kod pregleda isto oba puta napisali (ovog zadnjeg prije poroda u TA) da je beba 39+7 dakle 40, tako da  Tina0208 ne zamaraj glavu tim veličinama bebe i manja veća, jer nema pravila i sve si više mislim da nemaju ti doktori pojma samo sve onako otprilike, nagađaju.. kada "zaboraviš" da trebaš ići rodit i da si trudna mala bude se pokrenula heheh

url=https://lilypie.com]

Tina0208
    31. Srpanj 2014. 12:39

mmama ti si isto nesto ranije rodila ovaj put ako se ne varam... ??
    aha...znaci trebam zaboravit da sam trudna i da trebam ici rodit...hehe...daj mi recept za to...kako???

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    31. Srpanj 2014. 17:05

joj da...mene isto tako sve boli...trbuh mi je uzasno tvrd... jos kad me lupa poludim od bolova...a lupa neprestano...nemam pojma kad spava to dijete u meni...
    danas me uzasno zateze u donjem dijelu trbuha...al naravno to vrlo vjerojatno opet ne znaci nista...hjoj...hjoj...

MarijaŠ
    31. Srpanj 2014. 22:41

Nije me uopće strah boli, nego baš toga konstantnog umora... Ne znam kako skupiti snagu, ako stalno pred kraj imaš neke tegobe (a već sad vidim - bole me leđa, pa koljena, pa ne spavam i tako u krug). Valjda se rodi i neka nova snaga za porod...

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    01. Kolovoz 2014. 09:35

Marijaš ja sam ti umorna da jedva hodam po svijetu...zapravo ni hodati ne mogu kad me cijeli trbuh boli...a one stidne kosti da ne pricam...imam filing da ce mi pipi otpasti... srecom pa spavam nocu pa se bar malo odmorim,ali i to mi je tesko kad se ne mogu nikako namjestiti... od kreveta 200x200,190 cm je samo moje....muzu se smilim,al sta cu mu... jos malo...premda je vec sve trebalo bit gotovo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.