hope moja draga...nije nista krenulo... sama vise neznam sto bi-... ludim... evo danas sam 39+5...
nece moja princezica van...lijepo joj je unutra... samo zeza mamu sa jakim lupanjem...
Laura 21.08.2014 :-*
ja sam u obje trudnoće računala prvi dan zadnje menstruacije kao početak trudnoće i oba puta bila u pravu bez obzira kaj su sad za D govorili da je velika beba, znači po njima stalno jedan tjedan kasnila, i kod pregleda isto oba puta napisali (ovog zadnjeg prije poroda u TA) da je beba 39+7 dakle 40, tako da Tina0208 ne zamaraj glavu tim veličinama bebe i manja veća, jer nema pravila i sve si više mislim da nemaju ti doktori pojma samo sve onako otprilike, nagađaju.. kada "zaboraviš" da trebaš ići rodit i da si trudna mala bude se pokrenula heheh

url=https://lilypie.com]
mmama ti si isto nesto ranije rodila ovaj put ako se ne varam... ??
aha...znaci trebam zaboravit da sam trudna i da trebam ici rodit...hehe...daj mi recept za to...kako???
mmama ti si isto nesto ranije rodila ovaj put ako se ne varam… ??
aha…znaci trebam zaboravit da sam trudna i da trebam ici rodit…hehe…daj mi recept za to…kako???
po meni rodila sam taman kada sam i mislila da budem znači 10 dana prije službenog termina kao i u prvoj trudnoći, a čuj recept ti je da mozak pustiš na pašu, ne razmišljaš kaj bude danas, bude sutra i budeš se iznenadila, meni je fakat ovaj puta bilo dosta svega, mali je dok je još bio mala hehhehe lupao da je sve bolilo, vrijeme u banani pa i ja u banani fakat sam jedva čekala da rodim i svaki dan mislila kad bude više, i eto jedan dan kad sam bila flegma i ono kad bude bude, na ovaj ili onaj način beba mora ubrzo van ona koja je zapravo on se rodio heheheheh

joj da...mene isto tako sve boli...trbuh mi je uzasno tvrd... jos kad me lupa poludim od bolova...a lupa neprestano...nemam pojma kad spava to dijete u meni...
danas me uzasno zateze u donjem dijelu trbuha...al naravno to vrlo vjerojatno opet ne znaci nista...hjoj...hjoj...
joj da…mene isto tako sve boli…trbuh mi je uzasno tvrd… jos kad me lupa poludim od bolova…a lupa neprestano…nemam pojma kad spava to dijete u meni…
danas me uzasno zateze u donjem dijelu trbuha…al naravno to vrlo vjerojatno opet ne znaci nista…hjoj…hjoj…
Mene to tako brine, zbog tebe a i zbog mene same, jer i mene to uskoro čeka... Ti bolovi, mislim, umara to organizam jel? Ono što me brine je kako onda skupiti snage za porod? Ako si tako stalno u nekim bolovima, brineš se jel je ili nije... Šta ja znam, sva sam neka smušena.
Krešimir 19.08.2014. <3
Nije me uopće strah boli, nego baš toga konstantnog umora... Ne znam kako skupiti snagu, ako stalno pred kraj imaš neke tegobe (a već sad vidim - bole me leđa, pa koljena, pa ne spavam i tako u krug). Valjda se rodi i neka nova snaga za porod...
Nije me uopće strah boli, nego baš toga konstantnog umora… Ne znam kako skupiti snagu, ako stalno pred kraj imaš neke tegobe (a već sad vidim - bole me leđa, pa koljena, pa ne spavam i tako u krug). Valjda se rodi i neka nova snaga za porod…
ma da tjedan dana ne spavaš i da si slomljena sva kad krene, ako je sve u redu naravno, koliko god bila umorna, hoćeš, nećeš ne budeš stala tiskati, imaju ti oni fore ja se sjećam da sam sa P vikala nakon 6 sati da ne mogu više, neću da odlazim i da nemam snage pa je doktor rekao gospođo dijete je u zdjelici, bez kisika budete ga ubili tiskajte, e da vidiš snage tada, kao rođena ponovno, začas je bio vani, ali najbitnije je kaj ubiti tek poslije poroda kada recimo dođeš u sobu, pojedeš nešto, malo dođeš sebi vidiš koliko te adrenalin još šora, nema spavanja, nema mira samo si nabrijana jer taj adrenalin je toliko jak da treba vremena da popusti, tako je bar meni bilo, makar sam bila strgana skroz, kao prepolovljena popola imala sam full snage skoro za roditi još jednom...

Nije me uopće strah boli, nego baš toga konstantnog umora… Ne znam kako skupiti snagu, ako stalno pred kraj imaš neke tegobe (a već sad vidim - bole me leđa, pa koljena, pa ne spavam i tako u krug). Valjda se rodi i neka nova snaga za porod…
Ne osjetis taj umor kad sve pocne. Bas ovo sto je mmama rekla, taj adrenalin kad te pocne pucati, kad znas da ces uskoro drzat svoje dijete u rukama, ljubiti ga, zaboravis na sav umor, nestane kao I bol. Prije nego mi je bila indukcija sam cijelu noc povracala od zgaravice, nista nisam spavala, dosla u bolnicu sa smjeskom na licu, u 9.30 mi dali drip, a meni od uzbudenja nestao sav umor, rodila u 16.36, I odma na mobitel javljam muzu I svojima, I cudim se kako je nestala sva bol u trenu, a imala sam tezak porod, ali o njemu u nekoj drugoj temi. :)

14.06.2014. L ♥
Krešimir 19.08.2014. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji