ninina nadam se da si rodila...javi se ako mozes...
antonio
Laura 21.08.2014 :-*
e curke moje pomagajte...
nocas 15 do 1 me probudila ostra bol u donjem dijelu leda...dakle ja pretpostavljam da je to bio trud...trajalo je otprilike 1,5 minutu i stalo...
cekala sam dal ce se ponovit,medutim nije sve do danas ujutro 10 do 10...isti osjecaj...jaka bol u donjem dijelu leda koja je takoder trajala oko minute i pol....
poslje toga vise nista...zanima me dali je moguce da su to bili trudovi i ako da..koliko im treba da se ustabile i postanu redoviti...???
plodna voda i sluzni cep jos nisu otisli...sve je u najboljem redu...al ovo me brine i molim pomagajte...jel to kod mene napokon krece????????
Tak je meni bilo u prvoj trudnoci skoro 2 dana (je da se radilo o pobacaju ali trudovi su trudovi) i tek treci dan krenulo prvo svakih sat vremena pa sve cesce... drzim fige da krece ;)
Ej tina 0208 kada ti je točno termin? to su ti već trudovi samo ih svi zovu lažni dok god nisu svakih 10-ak min pa sve manji i manji razmak. Ja sam imala kontrakcije iliti lažne trudove od negdje 27.tjedna pa sam znala otprilike što me čeka i svaki put sam mislila jel to to. Na kraju sam prenijela 6 dana i kada su počeli pravi,pravi znala sam. U početku sam imala bolove kao pred mengu i bolovi u ledjima pa pritisak kao kada moraš na wc i to na dužu nuždu kako bi se reklo al iskreno tako te šarafi i ubija sve kao da imaš naj,najgori proljev i to svako malo. =)) Nadam se da sam barem malo pomogla.
;))
Draga moja Tina eh tako je meni bilo neki dan jesam ti rekla da ce nase cure ic isti dan van he he samo ja u Puli a ti u Bracku ako se ne varam ej moramo se razmjenit brojeve mobaca dok cekamo ha ha ha
joj drage moje doista se nadam da to sve pomalo krece...
mama malog anđela termin mi je 02.08...dakle za par dana... imam pritisak na mjehur i doista kako si opisala neprestano me srafi vec par dana ko da cu dobit proljev,a stolica tvrdaaaa za poludit...
hope pa tako se nekako i ja osjecam...jedino je problem sto je to meni fakat bilo jako rijetko...dakle 2 prava truda u 12 sati....
booble dakle ne predvidas da ce trajati dugo...dakle 2 dana za mene bas i nisu jako dugo...hjoooj
antonio vec sam ja mislila o tome...ako do cega dode svakako moramo razmjenit brojeve jer nisam ziher da cu imat internet u rodilistu...jedino cu probat zazicat seku za tablet jer mi je tesko prek moba na klokanicu...
Tina0208 tako je i bilo sa curama u bolnici- isle su na ctg ujutro i navecer i onda im se pojavi 1 trud jacine 100% i do slj.dana navecer ctg- jedna velika ravna crta...ova jadna sta je prenjela jednu vecer skoro sat vremena bila tam prikopcana...sve se nadali da ce se sta promjeniti,da beba spava,pa se nakreni lijevo..pa desno...pa na ledja...i dok beba nije odlucila da je vrijeme- badave i nj.akrobacije po sobi i setnje po stepenicama i sve zajedno..
Ugl.ovo su sve simptomi da se bebaca polako priprema i daje znakove da ce ju mamica imati uskoro u zagrljaju
tina0208- nisam bila ziher jer to termin ili možda roćkas pa rekoh da te pitam... =)) iskreno, mislim da nećeš još danas ili sutra ali kroz tj.dana ćeš ziher biti mama. =))) Ja sam se počela otvarati sa 33. tjedna i morala strogo mirovati do kraja i čekala sam,čekala i stalno sam mislila to je to-kad na kraju malom je bilo toliko lijepo u trbuhu da sam ga prenijela i rodila ga 40+6. ;p tako da približava ti se termin i tijelo ti se skroz priprema za porod-mislim da imaš još koji dan do dana D. ;)) Jel ti to prva bebica?? Ako je-NASPAVAJ SE KOLIKO GOD MOZES dok ti ne dođe bebač jer iskreno idućih par mj.ćeš biti iscrpljena koliko god uživala u bebici. U svakom slučaju ćeš imati svog anđeleka u rukama!
tina0208- nisam bila ziher jer to termin ili možda roćkas pa rekoh da te pitam... =)) iskreno, mislim da nećeš još danas ili sutra ali kroz tj.dana ćeš ziher biti mama. =))) Ja sam se počela otvarati sa 33. tjedna i morala strogo mirovati do kraja i čekala sam,čekala i stalno sam mislila to je to-kad na kraju malom je bilo toliko lijepo u trbuhu da sam ga prenijela i rodila ga 40+6. ;p tako da približava ti se termin i tijelo ti se skroz priprema za porod-mislim da imaš još koji dan do dana D. ;)) Jel ti to prva bebica?? Ako je-NASPAVAJ SE KOLIKO GOD MOZES dok ti ne dođe bebač jer iskreno idućih par mj.ćeš biti iscrpljena koliko god uživala u bebici. U svakom slučaju ćeš imati svog anđeleka u rukama!
Sortiraj odgovore
Najstariji