Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    28. Srpanj 2014. 14:08

hope vidim ti stvarno vec imas iskustva sa svime..hehe
    mama malog andjela 02.08 mi je termin poroda,ali i moj rodendan..hehe
    evo drage bila ja danas na ctg-u i on je uredan,al kad sam izasla u cekaonu sa snimanja uhvatio me takav trud da sam mislila da cu se ispovracat i srusit od bolova... ugl...doktorica je rekla da to jos nije nista dok trudovi ne dodu na sat,pola sata... od tada me neprekidno boli u kicmi i nadam se da ce uskoro bit kraj jer mi je vec sad muka kad me zgrabi...stvarno gadan filing....

Laura 21.08.2014 :-*

Tejuska♡
    28. Srpanj 2014. 15:44

Tina nadam se da ce uskoro krenuti da se ne patis toliko drzi se draga

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Hope
    28. Srpanj 2014. 17:09

tina0208 u toj bolnici zbilja sam se u toj bolnici svasta i nagledala i naslusala!
    Sta se tice teorije- sve znam 
    Hehe
    ..tebi zelim srecu i da te sta manje pati!!!!
    Kada krene- da bude BRZO & EFIKASNO!!!!

Tina0208
    28. Srpanj 2014. 20:19

bez brige drage moje...sve cete znat na vrijeme...necu ja otic rodit a da se ne javim..hehe

• mama malog anđela =))
    28. Srpanj 2014. 20:29

tina samo se nadam da ti neće uvaliti drip...=)) a u koju bolnicu ideš roditi, ako se smije znati? Iskreno se nadam da će ti i puknuti vodenjak prirodno i da ćeš imati prirodne trudove... spremna si samo još malo pričekaj ;))) Javi svakako... jel znaš kolika ti je bebica?Šta nosiš?

Tina0208
    28. Srpanj 2014. 20:33

idem na Bračak ( Zabok ),i ja bi voljela takav scenarij...da lijepo vodenjak pukne i to rijesimo bez pol frke..hehe
    nosim curicu,a na zadnjem uzv 36+3 je bila 2700 tako da sad kad sam 39+2 svakako ocekujem da je negdje oko 3 kilice... mozda i vise...

antonio
    28. Srpanj 2014. 23:18

Evo i mene cure moje,konacno moji su svi decki zaspali ali ja ne mogu imam neku neugodnu bol u dnu trbuha svako toliko stisne pa popusti ubiti pritisce mi na debelo crjevo ne mogu trpit kap u mjehuru u sat vremena sest puta sam bila mokritjedva cekam vise da se porodim

• mama malog anđela =))
    28. Srpanj 2014. 23:35

Oho..mala curka..  super!!! ma bit će ti malena preko 3 kg-dobivaju bebice najviše na težini zadnjih tjedana!.ma samo neka ti prođe porod o.k. ;)) jaooo kad se sjetim svog odmah mi bude muka..haha.. Bit će sve o.k.=)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.