hope vidim ti stvarno vec imas iskustva sa svime..hehe
mama malog andjela 02.08 mi je termin poroda,ali i moj rodendan..hehe
evo drage bila ja danas na ctg-u i on je uredan,al kad sam izasla u cekaonu sa snimanja uhvatio me takav trud da sam mislila da cu se ispovracat i srusit od bolova... ugl...doktorica je rekla da to jos nije nista dok trudovi ne dodu na sat,pola sata... od tada me neprekidno boli u kicmi i nadam se da ce uskoro bit kraj jer mi je vec sad muka kad me zgrabi...stvarno gadan filing....
Laura 21.08.2014 :-*
Tina nadam se da ce uskoro krenuti da se ne patis toliko drzi se draga
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
tina0208 u toj bolnici zbilja sam se u toj bolnici svasta i nagledala i naslusala!
Sta se tice teorije- sve znam
Hehe
..tebi zelim srecu i da te sta manje pati!!!!
Kada krene- da bude BRZO & EFIKASNO!!!!
bez brige drage moje...sve cete znat na vrijeme...necu ja otic rodit a da se ne javim..hehe
tina samo se nadam da ti neće uvaliti drip...=)) a u koju bolnicu ideš roditi, ako se smije znati? Iskreno se nadam da će ti i puknuti vodenjak prirodno i da ćeš imati prirodne trudove... spremna si samo još malo pričekaj ;))) Javi svakako... jel znaš kolika ti je bebica?Šta nosiš?
idem na Bračak ( Zabok ),i ja bi voljela takav scenarij...da lijepo vodenjak pukne i to rijesimo bez pol frke..hehe
nosim curicu,a na zadnjem uzv 36+3 je bila 2700 tako da sad kad sam 39+2 svakako ocekujem da je negdje oko 3 kilice... mozda i vise...
Evo i mene cure moje,konacno moji su svi decki zaspali ali ja ne mogu imam neku neugodnu bol u dnu trbuha svako toliko stisne pa popusti
ubiti pritisce mi na debelo crjevo ne mogu trpit kap u mjehuru u sat vremena sest puta sam bila mokrit
jedva cekam vise da se porodim
Oho..mala curka.. super!!! ma bit će ti malena preko 3 kg-dobivaju bebice najviše na težini zadnjih tjedana!.ma samo neka ti prođe porod o.k. ;)) jaooo kad se sjetim svog odmah mi bude muka..haha.. Bit će sve o.k.=)
Sortiraj odgovore
Najstariji