tina0208- nisam bila ziher jer to termin ili možda roćkas pa rekoh da te pitam... =)) iskreno, mislim da nećeš još danas ili sutra ali kroz tj.dana ćeš ziher biti mama. =))) Ja sam se počela otvarati sa 33. tjedna i morala strogo mirovati do kraja i čekala sam,čekala i stalno sam mislila to je to-kad na kraju malom je bilo toliko lijepo u trbuhu da sam ga prenijela i rodila ga 40+6. ;p tako da približava ti se termin i tijelo ti se skroz priprema za porod-mislim da imaš još koji dan do dana D. ;)) Jel ti to prva bebica?? Ako je-NASPAVAJ SE KOLIKO GOD MOZES dok ti ne dođe bebač jer iskreno idućih par mj.ćeš biti iscrpljena koliko god uživala u bebici. U svakom slučaju ćeš imati svog anđeleka u rukama!
hope vidim ti stvarno vec imas iskustva sa svime..hehe
mama malog andjela 02.08 mi je termin poroda,ali i moj rodendan..hehe
evo drage bila ja danas na ctg-u i on je uredan,al kad sam izasla u cekaonu sa snimanja uhvatio me takav trud da sam mislila da cu se ispovracat i srusit od bolova... ugl...doktorica je rekla da to jos nije nista dok trudovi ne dodu na sat,pola sata... od tada me neprekidno boli u kicmi i nadam se da ce uskoro bit kraj jer mi je vec sad muka kad me zgrabi...stvarno gadan filing....
hope vidim ti stvarno vec imas iskustva sa svime..hehe
mama malog andjela 02.08 mi je termin poroda,ali i moj rodendan..hehe
evo drage bila ja danas na ctg-u i on je uredan,al kad sam izasla u cekaonu sa snimanja uhvatio me takav trud da sam mislila da cu se ispovracat i srusit od bolova… ugl…doktorica je rekla da to jos nije nista dok trudovi ne dodu na sat,pola sata… od tada me neprekidno boli u kicmi i nadam se da ce uskoro bit kraj jer mi je vec sad muka kad me zgrabi…stvarno gadan filing….
Ženo, nemoj mi to pričati...
Šalim se, samo se ti drži draga, vjerojatno će to sve ubrzo krenuti pa ćeš se rješiti svih takvih problema i briga... Držim fige, i mislim na te!
Krešimir 19.08.2014. <3
Laura 21.08.2014 :-*
Tina nadam se da ce uskoro krenuti da se ne patis toliko drzi se draga

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
tina0208 u toj bolnici zbilja sam se u toj bolnici svasta i nagledala i naslusala!
Sta se tice teorije- sve znam
Hehe
..tebi zelim srecu i da te sta manje pati!!!!
Kada krene- da bude BRZO & EFIKASNO!!!!
bez brige drage moje...sve cete znat na vrijeme...necu ja otic rodit a da se ne javim..hehe
tina samo se nadam da ti neće uvaliti drip...=)) a u koju bolnicu ideš roditi, ako se smije znati? Iskreno se nadam da će ti i puknuti vodenjak prirodno i da ćeš imati prirodne trudove... spremna si samo još malo pričekaj ;))) Javi svakako... jel znaš kolika ti je bebica?Šta nosiš?
idem na Bračak ( Zabok ),i ja bi voljela takav scenarij...da lijepo vodenjak pukne i to rijesimo bez pol frke..hehe
nosim curicu,a na zadnjem uzv 36+3 je bila 2700 tako da sad kad sam 39+2 svakako ocekujem da je negdje oko 3 kilice... mozda i vise...
idem na Bračak ( Zabok ),i ja bi voljela takav scenarij…da lijepo vodenjak pukne i to rijesimo bez pol frke..hehe
nosim curicu,a na zadnjem uzv 36+3 je bila 2700 tako da sad kad sam 39+2 svakako ocekujem da je negdje oko 3 kilice… mozda i vise…
Meni je moja curka bila u 37 kao prestanak razvoja 2600, što su ful ful fulali, da su se drugi doktori zgražali, a rođena je 3500, tako da Tinice očekuj preko 3 kilice!
Evo i mene cure moje,konacno moji su svi decki zaspali ali ja ne mogu imam neku neugodnu bol u dnu trbuha svako toliko stisne pa popusti
ubiti pritisce mi na debelo crjevo ne mogu trpit kap u mjehuru u sat vremena sest puta sam bila mokrit
jedva cekam vise da se porodim
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji