Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    25. Srpanj 2014. 14:32

Antonio, pa ja sam vec stvarno mislila kako vas je malecka ipak odlucila razveseliti, kad ono nista....
    Zao mi je sto si imla takvo iskustvo s doktorom, stvarno nekad znaju biti seronje, al nemoj da te to obeshrabri! Nadam se da ce nalazi biti dobri i da ce princeza uskoro 

MarijaŠ
    25. Srpanj 2014. 15:13

Pa joj antonio…baš mi je žao što si imala takvo iskustvo.. Ali glavu gore, i sama znaš da će ti curica uskoro doći, pa će sve biti lakše.. 

Krešimir 19.08.2014. <3

Tejuska♡
    25. Srpanj 2014. 20:02

Ninina22 sretnooo!! I da ti sto bezbolnije prode

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

renata6
    25. Srpanj 2014. 21:10

Ninina 22 držim fige, SRETNO!

antonio
    26. Srpanj 2014. 07:21

Ninina nadam se da si rodila i da drzis svoje zlato u rukama.
    Cure moje evo bila ja jucer na kontroli kod moje doktorice nalazi su svi super dosli od bakterije ni b imam jake bolove dole jer se malena skroz dole spustila i pritisce za dole zato ne mogu puno hodat ali bolje i to nego da imam bakteriju.,.Doktorica se slozila samnom sto nisam ostala u bolnici jer nije vidjela potrebu za tim he he.,.,cure moje ja sam vam na + 20 prava sam buca he he he ali sam si ljepa buca..,prvi put urin dobar.,tlak ocaj.,.,malena ima 3 200 i 50 je duga uh ako nastavi ovako neznam kako ce izac iz mene he he ali nema veze samo neka krene.,.,.U pon moram zvat u bolnicu za utorak kad da dodem i onda hospitalizacija do poroda.,.,Eto cure moje jos malo i ja cu drzat svoju malu princezu u rukama.,.Eh da a muz me sinoc nakon zadnjeg pregleda odveo na veceru sa djecom i mogu vam rec da sam bila jako dobra nisam mu prigovarala o hrani da nevalja.,.,brizan na sto cuda je bio da ja ne brojim jos dok smo jeli u par navrata me pitao a zlato moje jesili dobro ha ha ha ha.,.,

Hope
    26. Srpanj 2014. 09:40

Antonio bas mi je drago!!!
    Ma,ti nas muski bas nekada znaju iznenaditi...(nekad dobro dodje i iskoristiti tu situaciju u kojoj smo,hehe  )!
    Jos maloooo i tvoja beba ce biti sa tobom 

ninina nadam se da je sve uspjesno proslo i da imas svog andjela  u rukama!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.