Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    01. Kolovoz 2014. 11:00

Ja sam isto ovih dana osjecala jaki umor bila bi spavala po cjeli dan danas sam puna elana pa eto vec su djeca papala obavila trgovinu i sad ide ciscenje i rucak,izgleda meni seks samo djeluje da se razletim po kuci i da radim he he,otisao moj sluzni cep a od trudova ni t svako toliko mi se dole trbuh stegne pa opusti i imam dosta bolove u preponama i stidnoj kosti

antonio
    01. Kolovoz 2014. 11:00

Ja sam isto ovih dana osjecala jaki umor bila bi spavala po cjeli dan danas sam puna elana pa eto vec su djeca papala obavila trgovinu i sad ide ciscenje i rucak,izgleda meni seks samo djeluje da se razletim po kuci i da radim he he,otisao moj sluzni cep a od trudova ni t svako toliko mi se dole trbuh stegne pa opusti i imam dosta bolove u preponama i stidnoj kosti

Tina0208
    01. Kolovoz 2014. 11:04

antonio nesto ne valja kod nas... pa sve cure ovdje rode ranije nego kaj im je termin... vec smo se trebale napola oporavit od poroda...nije fer i ljubomorna saaaaammmmmm...... 

Laura 21.08.2014 :-*

MarijaŠ
    01. Kolovoz 2014. 12:37

Hajde, valjda će onda i kod mene biti tako. A to za adrenalin vjerujem, pa kako bi drugačije majčice i skupljale snagu? Malo ste me umirile što se tog tiče, hvala vam! 

Joj Tina, ma bit će to ubrzo, sigurna sam ja, možda već sutra... pa da si fino uljepšaš rođendan... 
    antonio, možda je baš seks poticaj da budeš još aktivnija pa se sve i pokrene... Držim fige! 

A ja kako ne spavam, razmišljam tako o svemu i svačemu. Imala sam problema sa stolicom u 3. tromjesečju, znači bio je uspjeh jednom tjedno. I sad mi se zaredalo, 3 dana uredno... I čitam da to može biti prva naznaka poroda... Pa se pipam, pa ovo pa ono, a uopće nisam takva inače, ne znam koji me đavao sad spopao.

Krešimir 19.08.2014. <3

DarijaZ
    01. Kolovoz 2014. 12:49

Tina, mozda da probas metodu od antonio? vidis da se kod nje ipak nesto pokrenulo....
    uglavnom, drzim vam fige drage moje da vam uskoro dodju vase bebice...

...a i sve sam nesto mislila da necu moc pohvatat sve tko je rodio sad u 7. mjesecu, alnesto ste mi zakazale....ili ja nisam dobro pratila?!

MarijaŠ
    01. Kolovoz 2014. 13:01

Ili se nisu sve javile, ali mi se čini da će više biti nas u kolovozu... Evo npr antonio je trebala biti među srpanjskima pa ništa...

Krešimir 19.08.2014. <3

DarijaZ
    01. Kolovoz 2014. 13:03

pa da, po onom popisu termina ih je stvarno puno trebalo biti u 7. mjesecu... a ono, nista :)))

antonio
    01. Kolovoz 2014. 13:34

Da puno je bilo beba za sedmi mj ali se nisu cure javile nadam se da sve uzivaju sa svojim malim smotuljcima,ah a ja sam trebala bit sa njima ali moja malena ipak nece ceka ona kakav blagdan kao njezina braca ha ha,

• mama malog anđela =))
    01. Kolovoz 2014. 13:58

tina0208 ja sam rodila u 40+6 tako da može biti da će tvoja agonija trudnice potrajati još koji dan...svakako ćeš kroz tj.dana max imati svoju curku u rukama!!

Tina0208
    01. Kolovoz 2014. 16:25

DarijaZ pa zar mislis da se ne seksam???  al nece pa nece....morat cemo pojacat dozu na dva puta dnevno...  muz nek jos malo uziva jer ga poslje ceka puno vremena bez seksa...hehe
    mama malog andjela daj boze da ce bit tako...jedva cekam ctg u ponedjeljak jer ocigledno izgleda da necu prije....

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.