Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Srpanj 2014. 07:41

Ninina22 ja bila sigurna da si ti vec rodila! Sretno ti draga!

Antonio javi kakvi su nalazi! Nadam se da je sve ok i da neces morat u bolnicu, bar ne zbog bakterije, vec samo po svoje sunce!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Hope
    25. Srpanj 2014. 08:10

Ninina22  sretno!!!
    ...jos malo vizita..pa ces znati sta te ceka!!!
    Samnom je sad lezala cura koja je kakti prenjela isto oko 10ak dana- na kraju po svim pretragama i nalazima se ispostavilo da joj ginic fulao termin (nije imala redovite cikluse) isto ju planirali na drip i kojesta (prije svih nalaza) i sinoc cura rodila normalnim putem zdravu bebacu!!!
    I to u 20 min.,nadam se da ce i tebi tako biti!!! 

Hope
    25. Srpanj 2014. 08:12

Antonio
    Sta je na kraju sa tobom???
    Nalazi, bol???
    Dal' se ista smirilo?
    ...ili to zbilja beba hoce van?
    Sretno 

Tina0208
    25. Srpanj 2014. 09:19

ma prestrasno je kako se antonio muci sa ovom trudnocom...neznam vise sto da kazem,ali nije vise ljudski... svaki komentar me nanovo iznenadi i zaboli... jedva cekam da se toga rijesi i da uziva sa svojim princezicom...al stvarno zasluzeno uziva...

Laura 21.08.2014 :-*

MarijaŠ
    25. Srpanj 2014. 10:53

antonio, iskreno se nadam da je sve zapravo ok, i da danas kod tebe nema tih jakih bolova koji te stalno prate... I bit će sve ok, sto posto ćeš ti brzo donijeti svoju princezicu na svijet...

Krešimir 19.08.2014. <3

antonio
    25. Srpanj 2014. 11:43

Uh cure moje dosta mi je vise doktora i svega ali ajde jos malo ,uglavnom naletila sam na tako bezobraznog doktora da vam ne mogu ni rec ali pokusat cu,.,dosla sam tamo setra mi uzela urin i tlak i tako to je sve bilo  ok i onda me odvela na ctg,malena je skakala pa se non stop gubio signal koliko god sam ja ono micala nije bilo dobro.,.,.,potom me poslali na kontrolu i legli na stol i tako gola sam cekala sat vremena,doktor a da dode da me pregleda.,.,dosao doktor sav namrgoden nabio mi ono zeljezo i ja sam jauknula i on mi tom poceo smijat pa joj sta vam je pa to vam je trece djete zatim mu je smetalo da mu nisam dovoljno rasirila noge a vise nisam mogla i on meni podrugljivo pa sta vise ne mozete rasirit noge a ja njemu pa nemogu ja sirit koliko ste vi siroki zatim nastavio i gurnuo ruku kao da sam krava pa mi se smije pa tko je vama napisao da ste otvorena tri i pol prsta a vi jedva prst i tako on podrugljivo.,,kad je konacno zavrsio govori da ce me stavit gore na kat da lezim i da ce mi sutra radit nalaze a ja na to nisam htjela pristat pa sam rekla da cu ja ic doma da me nalazi cekaju u labinu pa da cu sutra vidjet sta cu.,.,valjda je u meduvremenu skuzio doktor da je bio odvratan pa mi je onda poceo objasnjavati da se moram vratit ako mi pukne plodna voda ili ispadne sluzni cep pa sam mu odbrusila ako nakon ovog pregleda nije mi pukla nece ni nocas malo me gledao pa sam mu rekla nakon sto ste nabili tako ruku u mene i plodna voda nije pukla nece ni nocas.,i zatim mi je rekao da mi je ctg los i da ga moram ponovit i poslje je bio dobar i onda sam otisla kuci.,.,Molim Boga da mi ne bude taj doktor na porodu.,.,Jos me isprepadao sa tim da cu morat na carski i sve tako jojo muko moja

Tina0208
    25. Srpanj 2014. 11:47

samo hrabro draga...napisala sam ti tamo u poruci svoj komentar na ovo...

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.