Tako je, djetetu treba pruziti puuuuno Ljubavi pa cak i dok je u trbuhu.. Jer dijete to sve osjeti.. Zato Antonio samo hrabro, kazu treća sreća.. Tako da će ti ovaj porod biti Lagan..
E cure moje, iznenadile ste me! Nisam stigla pogledati klokanicu od kad sam otvorila temu i evo sad dođem i vidim 6 stranica za čitanje :)
Baš mi je drago što ste se raspisale, hvala svima na odgovorima.
Imam ja još pitanja za vas
S vremena na vrijeme osjetim nešto kao grč u donjem dijelu trbuha, ali u leđima me ništa ne boli. Da li su to možda oni lažni trudovi? Stvarno se prepadnem jer svaki put mislim da će se bol ponoviti nakon nekog vremena, ali ništa.
Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!
Mmama,
a jesi me nasmijala sa zidarskom večerom :)
Ma mene ti skoro svaki drugi dan uhvati panika pa moram stalno na wc. Čim počnem razmišljati i dok se sjetim što me čeka odmah mi je muka. Zato se ne mogu baš osloniti na taj predznak. Za čep sam čula, ali pitanje je hoću li ga primjetiti u wc-u. Već mi je dosta, sad si razmišljam da bi najbolje bilo da me stvarno uhvate trudovi i da odem roditi, pa da konačno vidim kako je to.
Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!
mmama, tako sam i ja imala posten rucak i veceru...ka da san znala da ce se nesto dogodit, pa da ne idem gladna...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Sortiraj odgovore
Najstariji