Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    venera
    07. Svibanj 2014. 20:19

A znam, zato mi je i malo glupo tu gnjavit s nekim bedastim pitanjima koja će mi kasnije biti smješna :)

Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!

bjap
    08. Svibanj 2014. 19:25

Sinoć sam gledala porod na youtube-u i uspaničila se kad sam vidjela ženskicu kak se pati. Mislim da ipak ne želim da me muž vidi u toj fazi i sad ga definitivno više neću nagovarati. Ono što mi je bilo korisno u videu vje to što je ženska imala aplikaciju na mobitelu gdje se bilježe trudovi (trajanje, razmak...) pa mi je dala ideju i tako sam ja skinula nekoliko takvih aplikacija (tek sam prije 10-ak dana kupila pametni telefon pa se još igram i učim) 

bjap
    12. Svibanj 2014. 14:59

Dare12, još jedna lijepa priča i iskustvo s tatom na porodu . To bi i meni puno značilo da mi pravi društvo. Sad sam se već pomirila da neće ići i ok mi je. 

Danas me ubijaju bolovi u trbuhu, ali više onako sa strane, ponekad ne mogu ni hodati ni stajati. Imala sam proljev 3 puta, trbuh bolio ko lud... Nadam se da je samo viroza i da to crijeva bole jer mi je rano za porod (35+1 sam). naručena sam na pregled u četvvrtak, e sad ne znam da odem ujutro zbog proljeva, ali nije moj doktor već netko drugi iz tima bez nositelja...

antonio
    12. Svibanj 2014. 15:22

Bjap pa probaj ici u cetvrtak ces cut jos jedno misljenje.

bjap
    12. Svibanj 2014. 15:24

Ne, u četvrtak je moj doktor al sutra nije. No, skužile smo se, uglavnom. Ak mi ne bude bolje možda odem po savjet...

antonio
    12. Svibanj 2014. 15:25

Ma bravo drago mi je he he.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.