A znam, zato mi je i malo glupo tu gnjavit s nekim bedastim pitanjima koja će mi kasnije biti smješna :)
A znam, zato mi je i malo glupo tu gnjavit s nekim bedastim pitanjima koja će mi kasnije biti smješna :)
niti jedno pitanje nije bedasto, pogotovo kad ti je prvi porod u pitanju....
uglavnom se sve slažemo u jednom - kad dođu pravi trudovi prepoznat ćeš ih, ne brini se.
ja sam u obadvije trudnoće imala lažne trudove, i to dosta rano. to je kao zatezanje trbuha, ništa prebolno. a kad su pravi trudovi krenili to mi je bilo kao menstrualni bolovi samo jači i sve bolniji... kasnije se ta bol širi, pa eto ja bi rekla, po cijelom tijelu, leđima pogotovo... samo bez panike i sretno....
Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!
Sinoć sam gledala porod na youtube-u i uspaničila se kad sam vidjela ženskicu kak se pati. Mislim da ipak ne želim da me muž vidi u toj fazi i sad ga definitivno više neću nagovarati. Ono što mi je bilo korisno u videu vje to što je ženska imala aplikaciju na mobitelu gdje se bilježe trudovi (trajanje, razmak...) pa mi je dala ideju i tako sam ja skinula nekoliko takvih aplikacija (tek sam prije 10-ak dana kupila pametni telefon pa se još igram i učim)
Sinoć sam gledala porod na youtube-u i uspaničila se kad sam vidjela ženskicu kak se pati. Mislim da ipak ne želim da me muž vidi u toj fazi i sad ga definitivno više neću nagovarati. Ono što mi je bilo korisno u videu vje to što je ženska imala aplikaciju na mobitelu gdje se bilježe trudovi (trajanje, razmak…) pa mi je dala ideju i tako sam ja skinula nekoliko takvih aplikacija (tek sam prije 10-ak dana kupila pametni telefon pa se još igram i učim)
Moj je isa sa mnom jer je to bila moja zelja, on je reka da on sam osobno ne bi isa, ali radi mene ce to napravit. Posli svega mu je bilo drago sta je otisa i bija sa mnom cak skoro 8 sati (iako u st rodilistu prakticiraju da otac udje malo pred porod). Drago mu je zbog mene i zbog sebe, tad je vidija koliko smo mi zene jake i hrabre, pogotovo mu je gust se pohvalit kako su sve svasta govorile, a ja nisam ni rici rekla..al nazalost sam cin nije vidija, jer sam hitno zavrsila na carski..A ja osobno cu rec da mi je bilo drago da je bija sa mnom da nisam morala sama cilo vrime lezat sama tamo, nije mi bija problem od 4.30 do nekih 8 ujutro (cak sam i odspavala) ali posli gela, svaka minuta uz duple trudove je izgledala ka sat…al tata je bija tu, pa sam imala cak s kim i pricat malo…

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Dare12, još jedna lijepa priča i iskustvo s tatom na porodu . To bi i meni puno značilo da mi pravi društvo. Sad sam se već pomirila da neće ići i ok mi je.
Danas me ubijaju bolovi u trbuhu, ali više onako sa strane, ponekad ne mogu ni hodati ni stajati. Imala sam proljev 3 puta, trbuh bolio ko lud... Nadam se da je samo viroza i da to crijeva bole jer mi je rano za porod (35+1 sam). naručena sam na pregled u četvvrtak, e sad ne znam da odem ujutro zbog proljeva, ali nije moj doktor već netko drugi iz tima bez nositelja...
Ne, u četvrtak je moj doktor al sutra nije. No, skužile smo se, uglavnom. Ak mi ne bude bolje možda odem po savjet...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji