Ma ne brini....jednostavno osjetis i znas...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
antonio do kad si ti ostala doma dok si imala trudove???? voljela bi cuti nekog iskusnog jer imam osjecaj da cu na prvu bol odma skucit u auto i gass...a stvarno nebbi htjela da me tam pacaju satima...
Laura 21.08.2014 :-*
Najbolje vam je kad vi osjetite da zelite ic... srica, ja sam poslusala mm, inace ja ne bi prije debelog jutra..ovako me natira u zoru...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
He he cure moje za prvog me cjelu noc bolila kicma i dno trbuha digla sam se ujutro popila kakao marendala i onda krenula za bolnicu oko podne kad sam dosla bila sam otvorena 5 prstiju ali je bila jedna pametna sestra pa me stavila u sobu na odrzavanje trudnoce pa mi je rekla kad osjetim jake bolove svake tri min da je zovem i tako sam se ja stiskala za krevet jos pet sati i nakon toga se javila sestri ona je pozvala doktora i kad me pregledao hitno za radaonu i nakon tri tiskanja mali je bio van ali prije svega toga sam imala tri dana trudova,a za drugo sam lezala dva mj u bolnici radi gestacijskog secera i previse plodne vode pa su mi inducirali porod joj nikome tih muka nebih pozeljela nedaj boze nezelim vas strasit ali do zadnjeg momenta nisam htjela lezat jer su onda trudovi jos jaci a tokom radanja dok sam tiskala mali mi se okretao bio je jako zivahan krenuo glavom i nista okret tako mi je radio od 3 posljepodne pa do 5 i 17 min na kraju kad vise nisam mogla tiskat pocela sam se gubit cula sam samo doktora gospodo jos ovaj put pokusajmo i ako ne hitan carski i tako trudovi jaci krenuli i mali za njima doktor je gurnuo ruku unutr i ulovio malog za glavu da se nebi opet okrenuo i tad je izasao uzas od poroda,eto moje iskustvo dva decka uzas sad se nadam da barem necu toliko patiti i da cu do kraja bit kuci.prvi mali tri dana mucenja drugi trinaest sati.
Antonio bas mi te je zao ti si se bome napatila nadam se da meni nece bit tako ,, i ja imam veliki strah da necu prepoznat trudove
nadam se da ce ti sa curkom biti punoo lakse
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji