Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    12. Svibanj 2014. 19:14

E curke mene je danas nesto gadno presjeklo  na lijevoj strani trbuha...ne mogu reci da sam bila dobra...digla sam teglu cvijeca na prozor i presjeklo me u sekundi...isprva sam mislila da cu morat na hitnu koliko me je bolilo,ali nije dugo... nadam se da mi nece biti nista...ima koja slicno iskustvo?? inace...bebica mi se javila poslje i normalno me rita...

Laura 21.08.2014 :-*

Dare12
    13. Svibanj 2014. 22:53

bjap, sve je to lipo kad se lipo zavrsi...al potpora je svakako bitna... i radije provjeri st je to, jer se nikad ne zn...izdrzi jos malo...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Tina0208
    14. Svibanj 2014. 11:54

venera u 29 tjednu sam...

venera
    15. Svibanj 2014. 18:00

Tina, kako si? Nadam se da je sada sve ok...

Cure koje su rodile, opet imam pitanje :)
    Znam da se ide u bolnicu ako su trudovi svakih 5 min., tako mi je i gin rekao na zadnjoj kontroli. Ali muči me to da ne bude prekasno za epiduralnu jer bi svakako htjela da mi ju daju. Šta vi kažete? Da idem ranije ili da čekam trudove svakih 5 min i molim se da nisam otvorena?
    Unaprijed hvala

Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!

Tina0208
    15. Svibanj 2014. 19:58

venera evo ok je..sutra idem na ultrazvuk pa cemo vidjeti kako napredujemo... javim se svakako s vijestima...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.