Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bjap
    05. Svibanj 2014. 17:52

Ma mislim da ćemo prepoznat trudove, jer kad te oko termina počme bolit nezamislivo jako, onda nema što drugo biti. 

Fembotica
    05. Svibanj 2014. 17:55

Ja se nadam da cu isto tako ostati duže doma.. nebi htjeLa doci ranije u rodiListe pa da me supkaju i pipkaju..  samo da pitam vas iskusnije mame: dali su vase mame imaLe sLican porod kao vi, misLim na Lakši iLi teži.. Kazu da i genetika igra uLogu..

Tina0208
    05. Svibanj 2014. 18:51

Antonio hvala ti puno na tako opsirnom izvjescu...pomogla si mi...
    Bjap u pravu si...u terminu mozemo stvarno ocekivat svasta u bilo koje doba dana ili noci...

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    05. Svibanj 2014. 19:15

joj za bradavice...ma zlatna si...sad ih neobavezno namazem kad se sjetim i super su mi mekane i nisu bolne na dodir... volim slusati tvoje savjete..

pa nikad neznas...mozda ces sad po treci put roditi brzo i bez komplikacija... ja ti od  zelim takav porod..

Laura 21.08.2014 :-*

antonio
    05. Svibanj 2014. 19:26

Uh Tina i ja se tome nadam mislim na bol sam spremna i to me zaobic nemoze ali samo da dugo ne patim jer svaka cast onoj rodilji koja kaze da to malo boli iz mog iskustva to je laz jer to jaaaakkkkkooooo booooooli pogotovo zadnji trudovi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.