uh moja chocolate i ja se tomu nadam ali opet me je strah bojim se ne mogu vam opisat koliko,eh evo sad sam pojela prvi put cokoladu od kad sam zatrudnjela nadam se da mi nece naskodit.
uh antonio sad me bas nisi razveselila...ok,znam da trudovi bole i znam da jaako bole,ali kad to veli netko iskusan onda mora da jaaaaaaaaaaaaako bole...
ti se bar mozes potpuno prirediti jer znas kaj te ceka...
Laura 21.08.2014 :-*
Joj da moja Tina zato me i strah mogu ti tec da vec sanjam porod i probudim se sva mokra i uplakana zato i kazem najbolje je prvi put i nemojte slusat nikoga,. jer svatko je drukciji sto se tice poroda ali definitivno mi je muka kad mi je netko govorio da te boli kao kad imas mengu e to je laz i da ovaj put cu trazit epiduralnu samo ako budem stigla na vrjeme prvi put nisam ni znala da to postoji drugi put sam se pravila pametna cekala sam da budu jaci trudovi pa sam zakasnila vec sam bila otvorena skoro za sve.
a super je rjesenje epiduralna,ali nazalost na Bracaku ju nemaju tako da sam ja osudena na boooolll.
rekla je moja doktorica da jednostavno nemaju dosta doktora tih kaj bi trebali davat epiduralnu i da ju zato nemaju...
bolje se ti prije raspitaj...
Ni kod nas nemaju dosta anesteziologa za davanje epiduralne. Ne znam kako to, ali eto, tako sam čula. Navodno se nekad i potrefi da bude u smjeni pa ono, neka uspije dobiti, ali to je ravno dobitku na lutriji.
Krešimir 19.08.2014. <3
Proudmamy savrseno se slazem sa tobom bas da poludis kad izvali tako nesto ne boli to nista jace od menge joj koja laz,a za epiduralnu ne mogu govorit ali ovaj put cu je trazit cim udem u radaonu he he pa cu znat i to iskustvo
Ma sve je to od osobe do osobe...ja sam se pripremila na najgoru mogucu bol...al pocetak nije bija strasan, tek kraj kad sam osjecala glavicu od bebe na trtici, nagon za tiskanjem, a ne mogu tisak kad ni milimetra nisam otvorena....tad sam mislila da cu past u nesvist od bolova, a mm kaze da san tih uru ipo buncala i svasta pricala, a ja se toga uopce ne sicam...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Sortiraj odgovore
Najstariji