Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ancika
    09. Ožujak 2015. 14:52

Cure,mene je već par dana jako strah.Sad sam u 29. tt.Prije par dana me prerezalo u kičmi dok sam čistila,i od onda me samo boli naizmjenice kičma pa donji dio trbuha i zdjelica,i prepone.Ima tko kakvo iskustvo s tim.Do sad sam uvijek izdrzala do 37 tj i onda pravac rodilište-trudovi počeli,frče u kičmi i trbuhu i to je to.Znam na čemu sam.Ali sad me ovo jako zbunilo,nebi htjela u bolnicu bezveze,jer kod nas u Vž odmah te stave na promatranje 1 tjedan ili do kraja.A imam doma 3 klinaca koji traže svoje..

Sara9
    16. Ožujak 2015. 10:00

kakvi su vama cure ovi BH trudovi? Kako to izgleda/boli?

• Loreen
    16. Ožujak 2015. 11:36

Googlaj Braxton-Hicks kontrakcije   Ja ih imam od 28. tjedna trudnoće -.-A sad sam prešla termin tako da ne mora ništa značit...

• Loreen
    16. Ožujak 2015. 11:37

Ovo je upisano u krivu temu... Ne znam jesam ja poludila ili mi ovaj laptop sve okrece naopacke.. zbunjena sam

Nena29
    20. Ožujak 2015. 12:18

mene bole kao jaka menstruacija i traje full kratko, obicno mi se zakuhaju noge u tom trenu i cijela faca

• chacorro
    13. Ožujak 2016. 17:23

bok..ja sam sad na početku 27 tt i počela sam osjećat bol koja krene od križa(doljnjeg djela ledja ) pa preko donjeg djela trbuha...bol je prvo bila slaba i neprimjetna al sad me malo vise zna zabolit...počme postupno..kakoda ima vrhunac pa opet pad..traje 1-2-3 min  pa satnepa se ponovi za pola sata sat ....ono..osjećaj kao da ću dobit mengu ili nešto tako...neznam ni objasnit...
    strah me je jer je prva trudnoća..pa neznam sto bi to moglo biti.sljedeci pregled kod ginekologa mi je 21.3  dal da cekam do tada ili da odem do bolnice provjerit sada..?

chaco

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.