Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ancika
    09. Ožujak 2015. 14:52

Cure,mene je već par dana jako strah.Sad sam u 29. tt.Prije par dana me prerezalo u kičmi dok sam čistila,i od onda me samo boli naizmjenice kičma pa donji dio trbuha i zdjelica,i prepone.Ima tko kakvo iskustvo s tim.Do sad sam uvijek izdrzala do 37 tj i onda pravac rodilište-trudovi počeli,frče u kičmi i trbuhu i to je to.Znam na čemu sam.Ali sad me ovo jako zbunilo,nebi htjela u bolnicu bezveze,jer kod nas u Vž odmah te stave na promatranje 1 tjedan ili do kraja.A imam doma 3 klinaca koji traže svoje..

Sara9
    16. Ožujak 2015. 10:00

kakvi su vama cure ovi BH trudovi? Kako to izgleda/boli?

Loreen
    16. Ožujak 2015. 11:38

Sara

kakvi su vama cure ovi BH trudovi? Kako to izgleda/boli?

Saro, mene bole ko menga nekad, nekad me bole samo u trbuhu a nekad me me uopce ne bole samo mi stišću trbuh i moram piškit od njih :)

• Loreen
    16. Ožujak 2015. 11:36

Googlaj Braxton-Hicks kontrakcije   Ja ih imam od 28. tjedna trudnoće -.-A sad sam prešla termin tako da ne mora ništa značit...

• Loreen
    16. Ožujak 2015. 11:37

Ovo je upisano u krivu temu... Ne znam jesam ja poludila ili mi ovaj laptop sve okrece naopacke.. zbunjena sam

Nena29
    20. Ožujak 2015. 12:18

mene bole kao jaka menstruacija i traje full kratko, obicno mi se zakuhaju noge u tom trenu i cijela faca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI